Kuinka ottaa virheenkorjausvalikko käyttöön Safarissa Mac OS X El Capitanissa

Mac OS X: n Safari-selaimessa on piilotettu virheenkorjausvalikko. Se on enemmän kehittäjille, jotka haluavat suorittaa edistyneitä toimintoja Safari-selaimella. Valikko sisältää ominaisuuksia, kuten näytteenotto, JavaScript-virheiden kirjaaminen, rasitus- ja kuormitustesti ja paljon muuta. Älä huoli, jos et ymmärtänyt näitä ehtoja, ne on suunniteltu kehittäjille ja edistyneille käyttäjille.

Virheenkorjausvalikko ei ole niin yksinkertaista kuin välimuistin tyhjentäminen, se on hieman hankala saada. Kuten aiemmin mainittiin, valikko on keskittynyt enemmän kehittäjille, mutta tavalliset käyttäjät voivat käyttää vain vähän ominaisuuksia. Joten on hyvä tietää, miten virheenkorjausvalikko otetaan käyttöön. Olemme käsittäneet vaiheittaiset prosessit, katsokaa.

Safarin virheenkorjausvalikon ottaminen käyttöön Mac OS X: ssä

Vaihe 1. Lähes jokaisessa oppaassa pyydämme sinua käynnistämään jonkin tai toisen sovelluksen ensimmäisessä vaiheessa. Mutta täällä asiat ovat erilaiset; jos sinulla on Safari avattu, sinun täytyy lopettaa se ensin.

Vaihe # 2. Käynnistä nyt Terminaali alkaen Valokeilassa.

Vaihe # 3. Kirjoita seuraava komento täsmälleen siinä muodossa kuin se on annettu, kopioi ja liitä se paremmin.

oletusarvoisesti kirjoita com.apple.Safari IncludeInternalDebugMenu 1

Vaihe # 4. Nyt osui Tulla sisään komennon suorittamiseksi.

Vaihe # 5. Voit nyt käynnistää Safarin ja näet uuden valikonVirheenkorjaus”Lueteltu.

Vaihe # 6. Tämä on valinnainen vaihe, jos haluat poistaa Debug-valikon käytöstä. Kopioi yksinkertaisesti seuraava komento uudelleen Terminaliin.

oletusarvoisesti kirjoita com.apple.Safari IncludeInternalDebugMenu 0

Onnittelut! Sinulla on nyt ajatus Debug-valikon ottamisesta käyttöön ja poistamiseksi käytöstä. Vaikka siihen ei liity mitään riskejä, suosittelemme silti olemaan sekoittamatta virheenkorjausominaisuuksiin. Lopullinen katastrofi voi olla outoja verkkosivuja Safari-selaimellasi, mitään pahempaa ei voida odottaa.

Uusimmat viestit