Parhaat huilun oppimissovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tutkimukset ovat osoittaneet, että minkä tahansa musiikin tai soittimen oppiminen auttaa lievittämään stressiä. Huilunsoittotaidon hallitseminen on paljon monimutkaisempaa kuin se saattaa tuntua. Tarvitset jatkuvaa harjoittelua, tiukkaa hallintaa hengityksessäsi, koska se on puhallinsoitin. Sinulla on oltava oikea ryhti ja hallittu mieli, sormet ja hengityskoordinaatio, jotta voit soittaa tätä sielullista soittinta. Näiden parhaiden huilun oppimissovellusten avulla iPhonelle ja iPadille voit hallita ne kaikki ja soittaa virheettömästi hetkessä.

# 1. Viritä tämä! - Huilu

Jos olet jo huilisti, viritä tämä! - Huilu on täydellinen sovellus, joka auttaa sinua huilun virittämisessä. Viritä se harjoitteluun tai ammattitaitoiseen suoritukseen tämä sovellus palvelee sinua todella hyvin. Tämän sovelluksen avulla voit virittää huilusi itse iPhonesta.

Käytä joko iPhonea tai iPadia huilun virittämiseen. Voit valita käytettävissä olevista esiasetuksista tai mukauttaa ja tehdä omia esiasetuksia nopeaa viritystä varten. Aseta korkeimmat ja matalat mieltymyksesi mukaan tällä upealla sovelluksella.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Sormikaaviot

Finger Charts on täydellinen sovellus huilun sormenjälkien käyttämiseen. Yli 800 huilun sormenjälkeä ilmaiseksi ja paljon enemmän saatavana premium-versiolla; Tämä sovellus on terveellinen paketti pyrkiville huilistiille. Löydät kaikki sormet ja voit selata niitä helposti.

Tämän sovelluksen ensiluokkaiset ominaisuudet antavat sinulle pääsyn tallentaa rajattomasti sormenjälkiä offline-tilaan, jotta pääset helposti. Se antaa sinulle myös vaihtoehtoisia sormien ehdotuksia intonaatioiden parantamiseksi ja mahdollisuuden parantaa tekniikoitasi. Se antaa jopa 10 varajäsentä kutakin nuottia kohti, jotta voit valita parhaiten sopivan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Metronaut

Jos etsit huilun oppimissovellusta veneenne rajojen ylittämiseen, Metronaut on oikea valinta. Tämä iOS-sovellus on integroinut paljon soittimia harjoittelemaan ja terävöittämään taitojasi näiden instrumenttien soittamisessa. Voisit jopa harjoitella laulua tällä sovelluksella.

Jos harjoittelet tämän sovelluksen kanssa, sinun seurassa olisi ammattilaisia. Ja sovelluksesi kuulisi toistamasi musiikin reaaliajassa, jotta saat nopeasti palautetta ja parannuksia. Vaikka olet aloittelija, voit alkaa käyttää tätä sovellusta, koska siitä on sinulle apua taitosi ja temposi rakentamisessa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Soita huilua pitkin

Yli 250 + kappaletta, joita voi toistaa ja oppia, tällä sovelluksella voi olla kattavin oppimismahdollisuus kaikkien muiden iOS-sovellusten joukossa puupuhaltimien oppimiseksi. Kaikki tämän sovelluksen kappaleet on jaoteltu ryhmiin paremman ja helpomman navigoinnin varmistamiseksi sovelluksessa.

Voit asettaa suosikkikappaleesi viittaamaan niihin milloin tahansa, mikä on erinomainen asia, jos kysyt minulta. Lisäksi sovellus näyttää sormikaaviot jokaisen nuotin alla oppimisen parantamiseksi. Soittamalla instrumenttiasi sovellus kuuntelee musiikkiasi reaaliajassa ja antaa sinulle palautetta, parannusalueita ja pisteitä. opastaa samalla valitun kappaleen melodian läpi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. 2D huilu sormituskaavio

Huilua opettaessa sormien sijoittelu on yksi keskeisistä näkökohdista. Koska se on kaikki sormiesi leikki, aivan kirjaimellisesti. Ja 2D Flute -sovellus auttaa sinua oppimaan sen. Jos olet koskaan käynyt huilutunnin, tiedät, että pari ensimmäistä päivää opettaja opettaa sinulle vain sormien sijoittamista.

Tämä huilu sormituksen oppimiseen tarkoitettu sovellus opettaa sinulle, kuinka sormet on asetettava huilua soitettaessa. Voit kuulla nuotin äänen, kun sormesi asetetaan tiettyyn paikkaan. On kaaviot sormien asennoista sekä elävän huilisti esittelyt, mikä helpottaa savupelien pelaamista tämän iOS-sovelluksen avulla. Voit valita erilaisista huilutyypeistä: pikolo, huilu, alttohuilu, bassohuilu ja päättää mitä haluat.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Ota 7

Kun olet oppinut huilun soittamisen perusteet, sinun tulisi alkaa harrastaa huilua Take7-sovelluksessa. Tämä iOS-sovellus tukee yli 15 instrumenttia, mukaan lukien huilu, saksofoni, viulu, klarinetti, trumpetti, pasuuna ja kitara soittimien harjoittamiseen. Take7: llä on pilvimusiikkikirjasto, joten voit harjoitella huiluasi mistä tahansa.

Voit aloittaa seuraamalla helppoa näytön tulosta omassa tahdissasi. Mutta jos jossakin vaiheessa löydät osan, jota on vaikea sijoittaa, voit yrittää silmukata niitä ja harjoitella niitä ajan myötä. Temposi kasvaisi pian, eikä sinusta tuntuisi riittävän luottavaiseksi pelaamaan perheen, ystävien tai konsertin edessä. Voit myös nauhoittaa itsesi pelaamaan ja arvioimaan, tai voit lähettää sen ystävillesi ja perheellesi arvioimaan sinua.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Minun huiluni

Jos etsit yksinkertaista huilunsoittosovellusta raskailla oppitunneilla, tämä on sovellus, jonka kannattaa harkita asentamista. My Pan Flute -sovellus on hyvin yksinkertainen ja helppokäyttöinen huilunsoittosovellus, joka tuottaa erittäin melodisia ja pehmeitä huilun ääniä. Sovelluksella on hyvin yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä, joka tekee sovelluksesta entistä kauniimman.

Laadukkaiden äänien ja grafiikan avulla tämä sovellus vie virtuaalisen huilun soittokokemuksesi uudelle tasolle. Se antaa sinulle myös helpot menetelmät ja selitykset, kun soitat sävelmää ja jos olet menossa pieleen. Voit myös äänittää kappaleesi ja toistaa sitä myöhemmin arvioidaksesi ja arvioidaksesi omaa esitystäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Tonestro huilulle

Voidaan kutsua myös huiluseuralaiseksi ja taskuvalmentajaksi; Tonestro-sovelluksessa on kaikki ominaisuudet, joita saatat tarvita huilun oppimissovelluksessa. Siinä on hauskoja ja ainutlaatuisia harjoituksia, jotka tekevät oppimisesta vieläkin jännittävämpää ja hauskempaa.

Sovellus antaa sinulle reaaliaikaista palautetta suorituskyvystäsi ja tuo esiin myös parannuksia. Sillä on myös laaja kokoelma nuotteja, jotka ovat erittäin käteviä liikkeellä ollessasi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tusinaa nuotteja on mukanasi. Kilpaile muusikoiden kanssa ympäri maailmaa ja tule maestroksi.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

No, se oli siitä. Toivon, että onnistut oppimaan huilun näiden iOS-sovellusten avulla. Jos onnistut soittamaan muutaman nuotin, haluaisimme kuulla ne. Onnea!

Haluat ehkä lukea:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset pianon oppimiseen
  • Rumpusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone-äänikirjasovellukset
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset tanssin oppimiseen

Jos haluat meidän tekevän lisää tällaisia ​​sovellusluetteloita, mainitse alla olevissa kommenteissa. Voit vapaasti jakaa ajatuksiasi ja palautettasi kanssamme kommenttiosassa.

Uusimmat viestit