iPhone-päivitysohjelma

Apple ilmoitti kolmesta älypuhelimestaan ​​- iPhone Xs, Xs Max ja iPhone XR. Asiakkaat ympäri maailmaa halusivat vilkaista kolmea haluttua kappaletta.

Aidot asiakkaat, joilla on jo edeltäjiä, kuten iPhone X, iPhone 8 ja iPhone 8 Plus, aikovat päivittää iPhonensa. Olemme jo käsitelleet hyödyllisiä tietoja iPhonen päivityksen kelpoisuudesta.

iPhone-päivitysohjelma: Valitse kuukausittainen maksuohjelma

Mutta tässä haluamme välittää toisen tiedon, joka on: iPhone Upgrade Program.

Ilmoittaessaan iPhone Xs, Xs Max ja iPhone XR, Apple on julistanut sisäisen päivitysohjelman. Tämä ohjelma muistuttaa matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamia osamaksusuunnitelmia, joiden avulla voit ostaa uuden iPhonen vuosittain kuukausimaksuna.

Aluksi tämä ohjelma on saatavilla Yhdysvaltain Applen vähittäiskaupoissa; päivitysohjelman avulla voit valita haluamasi matkapuhelinoperaattorin, kun saat lukitsemattoman puhelimen. Hinta alkaa 37,41 dollarista kuukaudessa. Katso alla olevat tiedot.

Apple on jo alkanut myydä näitä iPhonea virallisella sivustollaan.

Tarkista nyt iPhonesi päivityskelpoisuus ja valitse jokin yllä olevista muunnoksista.

Mitä Apple tarjoaa asiakkailleen?

Toisin kuin Yhdysvaltain matkapuhelinoperaattorit, Apple tarjoaa laitteistolle AppleCare-kattavuuden, asiantuntijoiden teknisen tuen ja ohjelmistotuen. Voit ostaa AppleCare Protection Plan -sovelluksen, joka on asiantuntijoiden yhden luukun palvelu, jotta saat ratkaisut yhteen puheluun.

Kuka voi ostaa?

Kaikki yli 18-vuotiaat Yhdysvaltain kansalaiset; lapset eivät ole oikeutettuja tähän iPhone-päivitysohjelmaan.

Maksutapa

Voit hakea lainaa Citizens Bankilta, koska Apple on sitoutunut tähän pankkiin. yhdellä on oltava voimassa oleva Yhdysvaltain myöntämä luottokortti.

Mistä myydä vanha iPhone?

Vanha iPhone voi saada sinulle parhaan vastineen, jos vaihdat laitetta. Mutta missä myydä tai vaihtaa käytettyä iPhonea? Voit tarkistaa eri iPhone-mallien mahdolliset kauppahinnat ja tehdä sitten oikean päätöksen.

Onko sinulla vaurioitunut pala?

Rahoitettavan iPhonen fyysisen kunnon on oltava toiminnassa, ja tämän päättää Apple tai Applen kauppapalvelujen tarjoaja.

Apple huomauttaa iPhonen päivitysohjelman käyttöehdoissaan, että iPhonen on:

  • Kytke virta ja pidä latausta
  • Sinulla on ehjä ja toimiva näyttö; ja
  • Ei voi olla murtumia tai halkeamia

Nykyisen iPhonen maksut odottavat?

Voit liittyä iPhone-päivitysohjelmaan, vaikka et olisikaan maksanut 12 maksua nykyisestä iPhonestasi. Tämä on mahdollista vain, jos olisit maksanut kuusi kuukautta nykyisellä laitteellasi. Saatat joutua maksamaan nykyisen saldon ja vuosimaksun välisen eron saadaksesi uuden iPhonen.

Siinä kaikki!

Yhteenvetona…

IPhonen päivittäminen ei ole pakollista. on täysin sinun etuoikeutesi valita uusi laite; Kahden vuoden (24 kuukauden) lopussa olet maksanut laitteen koko summan ja sitten voit joko myydä sen tai jatkaa sen käyttöä.

Uusimmat viestit