Parhaat Spotify-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kun se tulee hallitsemaan musiikin ystävien sydäntä, Spotify tietää varmasti parhaan. Kaiken kaikkiaan 191 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää (87 miljoonaa maksettua tilaajaa); musiikin suoratoistopalvelu hallitsee korkeinta.

Mutta se ei tarkoita, että Spotify on virheetön. On musiikkipalveluja, jotka tarjoavat paremman äänenlaadun ja mahdollistavat käyttäjien ladata tuhansia kappaleita. Joten jos makusi näyttää saavan tarpeeksi tätä palvelua ja etsivät parempaa vaihtoehtoa, tämä lyhyt yhteenveto parhaista Spotify-vaihtoehdoista iPhonelle voi auttaa sinua valitsemaan haluamasi kilpailijan.

Pitää mielessä; täydellistä ei ole olemassa. Ja jokaisella musiikkipalvelulla on omat hyvät ja huonot puolensa. Siten päivän päätteeksi kaikki menee juuri sinun mieltymyksiisi tai vaatimukseesi. Aloitetaan tässä mielessä!

Parhaat Spotify-vaihtoehdot - 2021-painos

1. Apple Music

“Apple Music” on paras vaihtoehto Spotifylle. Applen musiikin suoratoistopalvelusta erottuu massiivinen luettelo, jossa on noin 50 miljoonaa kappaletta. Joten, ei ole väliä mikä kiehtoo makusi; löydät kappaleet, joita haluat häiritä.

Toinen merkittävä Apple Music -ominaisuus on asiantuntijakuraatio, jonka olen itse pitänyt arvokkaana. Lisäksi voit seurata suosikkiartistiesi toimintaa ja tarkistaa myös ystäviesi soittolistat.

Sovelluksella on runsaasti temppuja hihassaan elävöittääksesi musiikkikokemustasi.

Hinnan osalta Apple Music tarjoaa kolmen kuukauden ilmaisen kokeiluversion. Sen jälkeen sinun on tilattava 9,99 dollaria kuukaudessa tai 14,99 dollaria kuukausittain (enintään kuudelle henkilölle).

Hinta: Kolmen kuukauden ilmainen kokeilu / 9,99 dollaria kuukaudessa

ladata

2. Pandora - musiikin suoratoisto

Pandora on suunniteltu ihmisille, joilla on taipumus kuunnella suosikkiasemiaan.

Käsittele eksklusiivisia asemia huippuartisteiltasi, kappaleistasi ja jopa genreistäsi. Sovellus suosittelee myös asemia, joihin saatat rakastaa virittää.

Musiikin lisäksi voit tilata suosikki podcastisi kuunnellaksesi niitä omaan sopivaan aikaan. Ei siinä kaikki; sinulla on myös mahdollisuus ladata kaikki haluamasi loputtomaan offline-suoratoistoon.

Hinta: Ilmainen / 3,99 dollaria (aloitushinta)

ladata

3. Amazon-musiikki

Kun musiikkiaikaa valaistaan, Amazon Music on enemmän kuin tarpeeksi hyvä vastaamaan kysyntään.

Aivan kuten Apple Music, myös Amazonin musiikin suoratoistopalvelussa on valtava yli 50 miljoonan kappaleen kirjasto. Tutki kuratoituja soittolistoja ja viritä asemille, joita rakastat kuunnella.

Tämä sovellus tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​suosituksia, jotta sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa sinua kiehtovien kappaleiden löytämiseen. Lisäksi sen avulla voit myös ladata suosikkikappaleesi kiinni heidän offline-tilassa.

Hinta: 30 päivän ilmainen kokeilu / 7,99 dollaria (aloitushinta)

ladata

4. YouTube-musiikki

Pidän YouTube-musiikin virittämisestä, koska se on täysin valmistautunut tekemään kappaleiden suoratoistosta miellyttävän kokemuksen. Tämän sovelluksen kohokohta on kyky kuratoida soittolistoja tietyn kontekstin ja parrasvaloissa olevan perusteella.

Siksi joka kerta, kun haluat suoratoistaa mukavan kappaleen, on todennäköistä, että saat yhden siellä. Sillä on tehokas haku, joka helpottaa kappaleen löytämistä.

Voit päivittää YouTube Music Premium -palveluun hyödyntääksesi monia etuja, kuten suosikkikappaleidesi lataamisen offline-kuuntelua varten.

Hinta: Ilmainen / 12,99 dollaria

ladata

5. TIDAL-musiikki - suoratoisto

Jos olet audiofiili, jolla on runsas maku häviöttömälle musiikin laadulle, TIDAL Music olisi oikea tapa edetä.

Tämä sovellus väittää omistavansa yli 59 miljoonaa kappaletta, mikä olisi enemmän kuin tarpeeksi musiikkiaikasi piristämiseksi. Asiantuntijat ovat kuratoineet kaikki kappaleet ja videot älykkäästi, joten mukavan raidan löytäminen, joka sopii omaan mielialaasi, ei ole iso juttu.

Valintasi mukaan voit luoda ainutlaatuisia soittolistoja ja nauttia myös raitapohjaisesta radiosta. Lisäksi sen avulla voit siirtää kappaleesi TIDALiin mistä tahansa musiikin suoratoistosovelluksesta.

Hinta: 12,99 dollaria (TIDAL HIFI: 25,99 dollaria)

ladata

6. Google Play Musiikki

"Google Play Musiikki" on melko fiksu. Mielenkiintoisin asia tässä sovelluksessa on kyky selvittää, millaiset raidat sopivat mielialaasi milloin ja missä.

Sovelluksessa on noin 40 miljoonaa kappaletta, mikä on verrattain vähemmän kuin sen kilpailijoiden. Useimmissa tapauksissa kirjasto on kuitenkin tarpeeksi tyydyttävä tarpeisiisi.

Sen avulla voit ladata jopa 50000 kappaletta henkilökohtaiseen kokoelmaasi. Lisäksi voit tilata premium-version, niin saat monia herkkuja, kuten mainoksettoman YouTube Musicin ja YouTube Music Premiumin.

Hinta: Ilmainen / 9,99 dollaria / kuukausi yksilöllinen suunnitelma ja 14,99 dollaria / kuukausittainen perhepaketti

ladata

7. Deezer

Deezer on erittäin aliarvioitu. Mutta jos huippuluokan musiikin laatu on mitä etsit, kannattaa antaa laukaus.

Puhuessaan musiikkikokoelmasta, väitetyt 53 miljoonaa kappaletta asettivat sen parhaimmalle. Kiinnostuksesi ja toistamiesi kappaleiden tyypin mukaan sovellus ehdottaa kappaleita.

Deezer Editors laatii myös useita erityisiä soittolistoja, jotka saatat löytää paikan päällä. Vielä parempi, voit käyttää tätä sovellusta live-urheilun, podcastien, radioasemien ja jopa äänikanavien kuunteluun.

Hinta: Ilmainen / Deezer Premium + 12,99 dollaria

ladata

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat suosituimmat musiikkisovellukseni, jotka voivat antaa Spotifylle pitkän aikavälin, erityisesti iOS-laitteilla.

Mikä on sinun valintasi?

Nyt on aika jakaa ajatuksesi kaikista näistä sovelluksista ja siitä, mikä tekee niistä hienoja vaihtoehtoja. Plus, nostaa myös sen musiikkisovelluksen nimi, joka ansaitsee sisällyttää yllä olevaan kokoonpanoon.

Voit myös lukea:

  • Kuinka asettaa Apple Music -kappale hälytykseksi iPhonessa
  • Kuinka siirtää Spotify-soittolistoja Apple Musiciin
  • Parhaat musiikin suoratoistosovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuinka lisätä Spotify-widget iPhoneen

Uusimmat viestit