Safari-välilehtien mykistäminen ja mykistyksen poistaminen Macissa

Kaikista tilanteista, jolloin ärsyttävä mainos alkaa toistaa automaattisesti selaamisen aikana, on hyödyllistä tietää Safarin välilehtien mykistäminen ja mykistyksen poistaminen Macissa. Ei-toivotun äänen lähteen selvittäminen voi olla melko häiritsevää, kun sinulla on useita välilehtiä.

Onneksi muiden upeiden ominaisuuksien, kuten nopeuden, turvallisuuden ja kolmansien osapuolien laajennusten tuen lisäksi, Safari tarjoaa myös natiivin välilehden mykistystoiminnon macOS: ssa. Katsotaanpa, kuinka voit käyttää sitä parempaan selauskokemukseen.

  • Kaikkien Safari-välilehtien mykistäminen ja mykistyksen poistaminen macOS: ssa
  • Mykistä tai poista yksittäisten välilehtien mykistys Macin Safarissa
  • Kuinka kuunnella yhtä välilehteä ja mykistää toisia

Kaikkien Safari-välilehtien mykistäminen ja mykistyksen poistaminen macOS: ssa

Kun ääntä välittää useita välilehtiä, voit tehdä sen nopeasti mykistää Safari-välilehdet macOSissa napsauttamalla kaiutinkuvake sijaitsee osoiterivillä.

Vastaavasti, kun haluat mykistys kaikki hiljennetyt välilehdet, napsauta kaiutinkuvake uudelleen.

Tämä toimii kuitenkin vain, jos välilehti, jolla olet EI minkä tahansa äänen toistaminen.

Jos välilehti, jolla olet, toistaa myös ääntä, osoitinpalkissa olevan kaiutinkuvakkeen napsauttaminen mykistää tai mykistää vain siitä tulevan äänen ja muut välilehdet eivät muutu.

Joten kaikkien välilehtien mykistämiseksi tai mykistyksen poistamiseksi yhdellä napsautuksella kaiutinkuvaketta sinun on oltava välilehdessä ilman äänilähteitä.

Yksittäisten välilehtien mykistäminen tai mykistyksen poistaminen

Kuten edellä mainittiin, sinun on vain napsautettava sinistä napsauttamalla välilehden mykistämistä Safarissa Macissa kaiutin -kuvake välilehden osoiterivillä.

Tämä hiljentää avaamasi yksittäisen välilehden. Samoin kuin mykistys yksittäisen välilehden, napsauta kaiutin -kuvaketta uudelleen.

Kuinka kuunnella yhtä välilehteä ja mykistää toisia

Jos haluat jatkaa jonkin kuuntelemista yhdellä välilehdellä ja mykistää kaikki muut toistettavat, voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella kaiutinkuvaketta ja valita sitten Mykistä muut -välilehti.

Samalla tavalla hiiren kakkospainikkeella oleva valikko antaa sinulle mahdollisuuden Poista mykistys Safari-välilehdet macOSissa milloin tahansa.

Käärimistä…

Joten, aiotko käyttää tätä temppua hallita ääniä, jotka toistetaan eri välilehdillä Safarin Macissa? Kerro meille, mitä mieltä olet tästä ominaisuudesta alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea:

  • Kuinka etsiä verkkosivulta Safarissa iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka ladata PDF-tiedostoja Safarista iPhoneen, iPadiin ja Maciin
  • Kaikkien Safari-välilehtien sulkeminen iPhonessa tai iPadissa
  • Kuinka asentaa Safari-laajennukset Maciin

Uusimmat viestit