TruSloMo - Helpoin Slo-mo Video Maker / Editor -sovellus iPhonelle

Slo-mo-videoiden maailma sai uuden kiinnostuksen sen jälkeen, kun Apple lisäsi 120 fps kameraan iPhone 5s: ssä ja lisäsi slo-mo-ominaisuuksia. Myös kiinnostuksemme on herätetty, ja kun kompastumme johonkin hidastettuun, emme yleensä anna sen kulkea.

Päivittää: Sovellus ei ole enää käytettävissä.

TruSloMo on uusi sovellus iPhonelle, iPod Touchille ja iPadille, jonka avulla voit lisätä slo-mo-tehosteita mihin tahansa videoon kamerasi rullasta. Se on yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista slo-mo-sovelluksista, joita olemme nähneet jonkin aikaa. Ja kannattaa kokeilla, jos haluat luoda hidastettuja videoita iPhonellasi (4, 4s, 5, 5s, 5c).

TruSloMo iPhone -sovelluksen tarkistus

Kuten iPhone 5: n Panorama-ominaisuus, myös iPhone 5s: n slo-mo on laitekohtainen lisäys, joka jättää paljon iPhone 4/5 / 4s -käyttäjiä kateiksi iPhone 5s -vastaavilleen. Tarpeetonta sanoa, että slo-mo-videot ovat vain potkua, kun napsautat niitä iPhone 5s: ssä. Vaikka niiden vieminen ei ole suoraviivaista, ominaisuus saa silti paljon päitä kääntymään.

Aiemmin slo-mo-videoiden tarkistamat sovellukset olivat hyviä. TruSloMo on parempi yhdessä osastossa: luoda slo-mo olemassa olevista videoista. Muuten, se on ainoa asia, jonka TruSloMo tekee (ydintoimintona) ja tekee erinomaisesti.

TruSloMon avulla voit valita videoita kamerarullastasi ja valita aloitus- ja loppupisteen slo-mo-vaikutukselle. Voit esikatsella tehosetta ja käyttää sitä, jos olet tyytyväinen. Ja sitten, kun viet sen, video tallennetaan kameran rullaluetteloon uutena videona. Siinä kaikki: täältä voit viedä sen, jakaa sen tai lähettää sen sähköpostitse tai viestinä.

Pidin TruSloMosta todella siitä, että koko prosessi on niin yksinkertainen, ettei oppimiskäyrää ole. Lisäksi laatu on melko hyvä (verrattuna muihin käyttämiimme sovelluksiin).

TruSloMo iPhone -sovelluksen ominaisuudet:

  • TruSloMo antaa käyttäjille mahdollisuuden lisätä useita slo-mo-osia yhteen videoon
  • Hyvä laatu tekee
  • 0,99 dollarin sovelluksen sisäisen oston (PRO) avulla sinulla voi olla useita slo-mo-osia yhdessä videossa
  • Kamerarullalle tallennetut videot voidaan helposti viedä / jakaa sosiaalisiin verkkosivustoihin
  • Tukee kaikkia iOS-laitteita, joissa on iOS 7 (ja uudemmat)
  • Muokkaa slo-mo-efektin aloitus- ja lopetusaikaa helposti
  • Yksinkertaisin käyttöliittymä

Siinä kaikki ihmiset!

Pysy yhteydessä meihin Facebookin, Twitterin ja Google Plus -palvelun kautta, jotta et koskaan unohda uusimpia tarinoitamme.

Uusimmat viestit