IMessage-näytön tehosteiden poistaminen käytöstä iPhonessa ja iPadissa

iMessage-näytön tehosteet iPhonessa / iPadissa ovat hauskoja käyttää, ja ne voivat lisätä tunnelmaa tavallisessa viestinnässä näytön ja kuplan tehosteiden kanssa. Pidän kuitenkin pois päältä estääkseen tarpeettomat pommitukset. Olen vain hieman herkkä liikkeille, ja nämä kuplivaikutukset häiritsevät joskus minua, kun työskentelen tärkeiden asioiden parissa. Jos sinäkin kuulut samaan luokkaan, voit poistaa iMessage-näytön tehosteet käytöstä seuraavasti.

IMessage-tehosteiden poistaminen käytöstä automaattisessa toistossa iPhonessa tai iPadissa

  1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa
  2. Mene Esteettömyys -osiossa.
  3. Valitse nyt Liike ja kytke pois päältäAutomaattinen toisto iMessage-tehosteet.’

MERKINTÄ: Edellä mainitut vaiheet koskevat vain laitteita, jotka toimivat iOS 13: lla tai uudemmalla. Jos käytät aiempaa iOS-versiota, sinun on avattava Asetukset-sovellus → Esteettömyys → Vähennä liikettä → Poista iMessage-näytön tehosteet käytöstä.

Voinko poistaa iMessage-näytön tehosteet pysyvästi käytöstä?

Pelkään, ettet voi tehdä sitä. Edellä mainitut vaiheet kuitenkin estävät ei-toivotun vaikutusten näyttämisen ja antavat syötin kädessäsi. Tämän sanottuasi voit halutessasi toistaa nämä tehosteet manuaalisestiUusinta‘Vaihtoehto tekstikuplan alla.

Haluatko poistaa iMessage-näytön tehosteet käytöstä laitteellasi?

Uusilla iMessage-päivityksillä ja -ominaisuuksilla, kuten Memojis, profiilin mukauttaminen, emoji-palautus jne., Apple on epäilemättä tehnyt oletusarvoisesta chat-sovelluksesta kiinnostavan. On kuitenkin päiviä, jolloin pidät asioista yksinkertaisia. Toivon, että vaiheet auttavat sinua. Jos minulla on muuta apua, auta minua.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • IMessagen helpot korjaukset on kirjautuneena ulos virheestä iPhonessa
  • Kuinka tietää, onko joku estänyt sinut iMessagessa
  • Kuinka vaihtaa iMessage-kuplaväriä iPhonessa ja iPadissa
  • Korjaa iMessage-ilmoitukset, jotka eivät toimi iPhonessa (9 ratkaisua)

Uusimmat viestit