Lopeta purskekuvien lähettäminen Photo Streamiin iPhonessa tai iPadissa

Burst-tila iPhonen ja iPadin kamerasovelluksessa käynnistyy, kun pidät laukaisinta painettuna. Se jatkaa valokuvien ottamista, kunnes nostat sormesi. Sarjakuvaustila tallentaa oikean hetken tarvitsematta liikaa huolehtia kuvan oikeasta ajoituksesta.

Jos olet ottanut Oma valokuvavirta käyttöön, kaikki napsauttamasi kuvat ladataan automaattisesti iCloud-valokuvavirtaan. Mutta mitä aiot tehdä niin monella valokuvalla, että napsautit muutamassa sekunnissa? Siihen asti kun toivot tehdä GIF: ää tai kollaasia, on turhaa pitää ja ladata ne kaikki Photo Streamiin.

Onneksi oletusarvoisesti vain suosikkisarjakuvat ladataan. On kuitenkin mahdollista, että joskus olet ehkä lyönyt vaihtoehtoja. Joten, varmista, että asetukset ovat oikein.

Kuinka estää kaikkien purskekuvien lähettäminen Photo Streamiin iPhonessa tai iPadissa

  1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa tai iPadissa
  2. Selaa alaspäin ja napauta Valokuvat.
  3. Varmista Lähetä sarjakuvia on kytketty pois päältä.
  4. Jos kytket kytkimen päälle, kaikki sarjakuvat alkavat ladata.

On selvää, että näet tämän vaihtoehdon vain, kun Oma valokuvavirta on käytössä.

Suosikkikuvan valitseminen monista sarjakuvista, auki Kuvat-sovellus → napauta a sarjakuvanapauta Valitse… → valitse yksi tai useampi suosikki → napauta Tehty → Säilytä vain (numero) suosikit.

Siinä kaikki, kaveri!

Jos otat sarjakuvia säännöllisesti, kannattaa tehdä niistä video- tai liikkuvia animoituja kuvia.

Tässä on joitain viestejä, jotka haluat tarkistaa:

  • Automaattisen valokuvien lataamisen poistaminen käytöstä Dropboxissa iPhonessa
  • Kuinka muuntaa valokuvat tai videot GIF-muotoon pikakuvakkeella
  • Hämmästyttävät iPhone-sovellukset upeiden videoiden ja elokuvien luomiseen vuonna 2020
  • Kuinka asettaa GIF live-taustakuvaksi iPhonessa

Jos sinulla on kysyttävää, kysy alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit