Paras iPhone 7 -tapausten yhteenveto vuonna 2020: täydellinen yhdistelmä tyyliä ja suojaa

Ilman koteloa iPhone 7 ei voi puolustautua pudotuksilta tai julmilta kolhuilta; Voiko se? Tietenkin uusin iPhone on tullut vedenpitävämmäksi kuin koskaan ennen. Mutta se on silti liian herkkä torjua törkeän isku tai naarmu. Erittäin moderni kotelo ei voi vain tarjota välttämätöntä suojaa, vaan myös tuoda siihen lisää viehätystä. Siksi upean puvun valitseminen upouudelle iPhonelle on välttämätöntä. Oletko valmis nappaamaan parhaan iPhone 7 -kotelon? Katso tämä eksklusiivinen luettelo!

1. Matkusta TJS: ltä

Mikä tekee tästä erittäin muodikkaasta kotelosta sopimuksen, on matkalaukun ulkonäkö. Laadukkaat PC- ja TPU-materiaalit paitsi rikastuttavat sen ulkonäköä myös tekevät siitä erittäin kestävän. Avaimen painikkeen väri on valmistettu käyttämällä galvanointiviimeistelyä, joka on antanut sille houkuttelevan metallisen ilmeen.

Avaimen painikkeen väri on valmistettu käyttämällä galvanointia, joka on antanut sille houkuttelevan metallisen ilmeen. Napsautettavan muotoilun ansiosta tämä iPhone 7 -kuori sopii mukavasti iPhoneen. Sinulla ei ole vaikeuksia painaa katettuja painikkeita. Matkailua on kolme väriä.

USP: Luistamaton nauha

Tutustu Amazoniin

2. Spigen-tyylinen haarniska

Kuten nimestä voi päätellä, Style Armorilla on viehätys varastaa silmät. Kaksisävyinen ilme tekee siitä melko tyylikkään.

Tyylikäs iPhone 7 -kotelo on rakennettu hienoimmista PC-materiaaleista. Vankka ja kompakti muotoilu on varustettu vastustamaan iskuja.

Korotettu kehys tarjoaa ylimääräisen suojan iPhonen näytölle ja kameralle. Lisäksi Style Armouria on saatavana kolmessa värissä, kuten musta, minttu ja ruusukulta.

USP: Kaksisävyinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Spigen Ultra Hybrid

Pidän tyylikkäästi kompaktista muotoilusta, jolla Spigen Ultra Hybrid ylpeilee. Hard PC: n ja pehmeän TPU: n integrointi on tehnyt siitä tarpeeksi vahvan selviytymään kolhuista. Ilman pehmustetuilla kulmilla se pystyy hajottamaan shokin helposti.

Leikkausten osalta ne ovat paikalla ja tarjoavat häiriöttömän pääsyn kaiuttimiin ja Lightning-porttiin. Kumilla varustettu puskuri tarjoaa myös turvallisen otteen.

Lisäksi voit valita Ultra Hybrid -kotelot viidessä värivaihtoehdossa, kuten musta, kirkas, punainen ja paljon muuta.

USP: Ilmapehmustetut kulmat

Tutustu Amazoniin

4. Snakehive

Onko tutkassasi korkealaatuinen nahkakotelo? Snakehive pystyy vastaamaan kysyntänne kohtuullisen hyvin.

Kotelo on valmistettu eurooppalaisesta nupukkinahasta ja siinä on rikas ja sileä rakenne, joka tarjoaa paremman pidon. Suuri rahatila ja kolme korttipaikkaa luottokortille pitäisi olla tarpeeksi hyvä perustarpeisiisi.

Lisäksi Snakehivessa on TPU-pidike, joka voi auttaa sinua selviytymään satunnaisista kolhuista.

USP: Eurooppalainen nupukkinahka

Tutustu Amazoniin

5. Speck CandyShell Grip

Valitse CandyShell Grip muotoillaksesi iPhonesi 7 ja tarjoamalla sille myös tarvittavan suojan pudotusten vaikutusten välttämiseksi.

On yksi laatu, joka tekee siitä erottuvan, on kuminauha, joka varmistaa, että saat luistamattoman otteen. Kyky tarjota sotilastason puolustusta tekee siitä hieno veto säännölliseen käyttöön. Lopuksi voit valita CandyShell Grip -värivaihtoehdot.

USP: Kuminauhat luistamattomaan pitoon

Tutustu Amazoniin

6. Otterbox-työmatkasarja

Kun keskustelet suosituimmista iPhone 7 -tapauksista, et voi pitää silmäsi poissa Otterbox COMMUTER -sarjasta. Nämä tapaukset ovat melko vaikuttavia. Mikä tekee heistä niin arvostettavia, on kyky tarjota haluttu suoja älypuhelimelle tyylistä tinkimättä.

Kaksikerroksisella kotelolla se pystyy täysin vastustamaan iskuja. Kaikki aukot ovat tarkkoja, joten Lightning-porttiin ja painikkeisiin pääsy on helpompaa. Elinikäinen takuu tukee COMMUTER SERIES -tapauksia.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

7. Maxboost Vibrance -sarja

Erittäin ohut muotoilu esittelee Vibrance-sarjan profiilin. Sillä on tyyli viedä älypuhelimesi kyytiin.

Tässä kotelossa on pehmeän kankaan sisustus, joka on varustettu absorboimaan iskut ja estämään naarmut. Korotettu reuna varmistaa, että näyttö pysyy suojattuna. Vibrance-sarja on saatavana neljänä värinä.

USP: Pehmeää kangasta

Tutustu Amazoniin

8. RANVOO

“RANVOO” on yksi iPhone 7: n tyylikkäimmistä koteloista. Parasta tässä kannessa on katseenvangitsija. Siinä on ohut tietokoneen takapaneeli ja metallipintainen puskuri.

Sporttisen pehmeän päällysteen ansiosta tämä kotelo on saanut vaikuttavan otteen. Logon aukko ja tarkat aukot antavat sille muodonmukaisen rakenteen. Kaiken lisäksi RANVOO on saatavana viidessä värissä, kuten punainen, musta, sininen ja enemmän.

USP: Metallinen kuvioitu puskuri

Tutustu Amazoniin

9. SaharaCase

Kun tarjotaan huippuluokan suojaa vahingoilta, SaharaCase voi olla räjähtävä maaliin. Hämmästyttävän kestävä rakenne voi torjua minkä tahansa julman kaatumisen.

Tukevassa kotelossa on iskuja vaimentavat reunat, jotka minimoivat iskut. Luistonestokahvan avulla voit pitää iPhonea 7 mukavasti. Sen mukana tulee karkaistu lasiseinä ja puskuri. Sinulla on jopa 16 väriä, joista valita.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. X-Doria Defense Clear -sarja

Suuri yhdistelmä tyyliä ja suojaa, X-Doria Defence Clear -sarja on suunniteltu kaikkina vuodenaikoina. Kolmikerroksinen rakenne tekee siitä riittävän vahvan kestämään iskuja helposti. Pehmeällä sisätilalla (PolyOne-vuori) se pystyy absorboimaan iskut.

Kaikki neljä kulmaa ovat kiinnittäneet erityistä huomiota vahinkojen estämiseen. Läpinäkyvä takaosa antaa iPhonen hehkua aplombilla. Siitä huolimatta voit valita Defense Clear -sarjan kahdessa värissä: musta ja valkoinen.

USP: Kolmikerroksinen rakenne

Tutustu Amazoniin

11. TORRAS Love -sarja

Jos tyylikäs muotoilu on sinun juttusi, TORRAS Love -sarja voi voittaa sinut heti ensi silmäyksellä. Se on valmistettu kauniisti nestemäisestä silikonikumista. Mikrokuituliitoksella se voi vastustaa iskuja.

Kumipinnoitetun ulkokuoren ansiosta tartunta paranee huomattavasti. Se pitää myös sormenjäljet ​​ja naarmut poissa. Lopuksi, Love-sarjan tapauksia on 7 viehättävää värivaihtoehtoa.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Paras panoksesi?

Mikä edellä mainituista tapauksista tekee ottelun iPhone 7: n kanssa? Näyttääkö se melko tyylikältä?

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat iPhone 7 -kotelot
  • IPhone-koteloiden suojakotelot
  • Parhaat iPhone 7 -kotelot
  • Parhaat iPhone 7 -telineet

Tykkää tämä viesti? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit