Sovelluksen laatikon poistaminen tai piilottaminen Message App for iPhone -sovelluksessa

IPhonen viestisovelluksen avulla voit nopeasti käyttää kohteita, joita haluat käyttää tekstin lähettämisessä. Tämä laatikko helpottaa käyttäjien siirtymistä sovelluksiinsa muuttamatta sovelluksen näyttöä sujuvasti. Jos olet kyllästynyt katsomaan sovellussarjaa joka kerta, kun avaat sovelluksen, on helpompi tapa piilottaa Viestisovelluksen laatikko iPhonessa ja vähentää ongelmia. Näin voit tehdä sen.

Voinko poistaa Message App Drawer?

IMessage-sovelluksen laatikkoa ei voida poistaa, koska se on oletusominaisuus, joka on avoin kaikille iPhonen käyttäjille. Siinä tapauksessa unohda se ja vähennä ongelmien määrää. Tapa piilottaa sovelluskotelo on käyttäjille, joiden on vaikea käsitellä sitä. Sovelluslaatikon piilottaminen ei ole kaikkien iOS-käyttäjien käytettävissä. Se toimii vain, jos laite päivitetään iOS 11: een tai uudempaan sekä iPhonessa että iPadissa.

Sovellusten piilottaminen iPhonen Messages-sovelluksessa

Sovelluslaatikko sisältää sovelluksia, kuten Valokuvat, Kauppa, Memoji, Tarrat, #images, Digital Touch ja Musiikki.

  1. Avaa Viesti-sovellus iPhonellasi.
  2. Napauta mitä tahansa olemassa olevaa keskustelu sovelluksessa.
  3. Piilota nyt iMessage-sovelluksen laatikko napauttamallaKauppa) -kuvake vasemmassa alakulmassa.

Näet, että App Drawer on piilotettu. Jos haluat palauttaa sovelluksen laatikon uudelleen, napauta "Kauppa) -kuvaketta uudelleen.

Voit poistaa iMessage-sovellukset, jos et halua säilyttää mitään toimitetuista sovelluksista. Tai voit jopa hallita sovelluksia, jotka säilytetään sovelluslaatikossa. Kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista voidaan valita hyödyllisiä.

Yhteenvetona!

Nämä viestinäytön sovellukset näyttävät häiritsevän käyttäjää kirjoittaessaan viestiä. Jotkut heistä saattavat jopa pitää näitä hyödyllisinä, koska sovelluslaatikko on suunniteltu siten, että käyttäjän ei tarvitse vaihtaa näyttöä siirtyäksesi muihin sovelluksiin.

Mitä mieltä olet sovelluksen laatikon olemassaolosta? Häiritseekö se sinua käyttäessäsi iMessage-sovellusta, vai pidätkö sitä hyödyllisenä? Jaa näkemyksesi alla olevassa kommenttiosassa! Seuraavan kerran tapaamme sinut lisää tällaisia ​​oivalluksia. Siihen asti, jatka tutkimista ja pysy ajan tasalla kaikista uusista ominaisuuksista!

Sisältö, jota haluat lukea:

  • Kuinka poistaa lukukuittaukset iPhonessa iMessagelle
  • Voinko käyttää iMessagea Windows- ja Android-puhelimissa?
  • iMessage odottaa aktivointia iPhonessa? Tässä on korjaus!
  • Kuplan ja näytön tehosteiden käyttäminen iMessagessa

Uusimmat viestit