Parhaat autolaturit iPhone Xs Maxille ja iPhone XR: lle vuonna 2021

Autolaturi on yksi tärkeimmistä lisävarusteista iPhonelle ja iPadille. Ennen kuin lähdet huvimatkalle tai menet toimistoon, saatat unohtaa ottaa virtapankin tai akkukotelon, mutta autolatauslaite on aina autossasi virran saamiseksi älypuhelimille ja tableteille. Jos omistat jonkin uusimmista iPhonista, tutustu iPhone Xs Max-, Xs- ja iPhone XR -laitteiden huippuluokan autolatureihin.

1. GemDox

GemDox-autolaturissa on sisäänrakennettu salamakaapeli, joka on Apple MFi -sertifioitu. Sen lisäksi siinä on myös ylimääräinen USB-portti toisen laitteen lataamista varten. Sininen LED-merkkivalo auttaa löytämään USB-portin pimeässä. Suunnittelu on erittäin ohut ja kompakti ja lisää kauneutta auton sisätilaan.

Koska se on MFi-sertifioitu, se suojaa laitetta ylikuormitukselta, ylikuormitukselta ja ylikuumenemiselta latauksen aikana. Lisäksi on olemassa kaksi värivaihtoehtoa, jotka sopivat auton sisustukseen.

USP: Apple MFi -sertifioitu

Tutustu Amazoniin

2. Anker PowerDrive

Nopean ja turvallisen latausratkaisun tarjoamisesta hyvin harvat autolaturit vastaavat Anker PowerDriven tehokkuutta. Tämä erittäin kannettava laturi on hyvin rakennettu ja siinä on kaksi USB-porttia useiden laitteiden mehustamiseen samanaikaisesti.

Mutta mikä tekee PowerDrivesta niin kykenevän, on kyky tuottaa jopa 24 W: n teho (yhdistettynä), mikä on enemmän kuin kykenevä käynnistämään laitteesi nopeasti. Siinä on kullatut piirit, jotka alentavat lämmöntuotantoa sekä turvallisuuden että tehokkuuden suhteen. Seoksen ulkopinnan ansiosta autolaturi kestää myös naarmuja.

USP: Nopea ja tehokas lataus

Tutustu Amazoniin

3. AmazonBasics

AmazonBasics on pitkään ollut yksi suosituimmista autolatureista. Joten uskoakseni monet teistä eivät olisi yllättyneitä nähdessään sen tässä kokoonpanossa. Voit liittää sen suoraan auton DC-sovittimeen nopeaa lataamista varten (2,4 A: n lähtö.)

AmazonBasicsin mukana tulee 3 jalkaa pitkä kaapeli, jonka avulla voit käynnistää laitteesi mukavasti. Lisäksi Apple MFi -sertifikaatti tekee siitä täysin varustellun olemaan täydellinen latauslaite iPhonillesi. Lopuksi yritys tarjoaa sitä kahdessa värissä, kuten mustavalkoisena, yhden vuoden takuulla.

USP: Yhdistetään suoraan auton DC-sovittimeen nopeaa lataamista varten

Tutustu Amazoniin

4. Maxboost

Matalaprofiilinen Maxboost-autolaturi tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, kun käytät sitä iPhonen lataamiseen. Kahden USB-portin avulla voit ladata iPhonen ja iPadin samanaikaisesti.

Ajaminen yöllä? Ei huolia; Voit löytää USB-portin nopeasti, koska Maxboost tarjoaa sisäisen LED-valon, joka antaa sinun käyttää tätä autolaturia nopeasti ja helposti.

USP: LED-valo

Tutustu Amazoniin

5. LOOGGO

LOOGGOn autolaturi antaa sinulle täydellisen mielenrauhan, koska tuote on RoHS: n, CE: n ja FCC: n sertifioima. Sen älykäs piiri suojaa puhelinta oikosululta, ylikuumenemiselta, ylivirralta ja muilta vaaroilta.

Päivitetty IC-siru asettaa nykyisen ulostulon automaattisesti. Voit ladata kaksi laitetta kahdella 2,4 A: n USB-portilla 45% nopeammin kuin muut tavalliset laturit. Pakkauksesta löytyy yksi 3 jalkaa pitkä ja yksi 6 jalkaa pitkä kaapeli sekä laturi, jota elinikäinen takuu tukee.

USP: Moninkertainen suojaus

Tutustu Amazoniin

6. Syncwire

Syncwire toimii älykkäällä tekniikalla, joka tunnistaa iOS-laitteesi ja toimittaa virtaa vastaavasti. On älykäs sisäänrakennettu salamakaapeli, joka voi ulottua jopa 1,2 metriin, jos vedät sitä tiukasti.

Voit käyttää tätä autolaturia kaikissa ajoneuvomalleissa, joissa on DC 12-24V -tulo. Et kohdata mitään häiriöongelmia radion, Bluetoothin tai Wi-Fi: n kanssa.

USP: Valmistettu tukevista materiaaleista

Tutustu Amazoniin

7. Earldom

Lataa iPhone erittäin nopeasti, kun ajat toimistollesi palaamaan kotiin. Earldomin autolaturi antaa sinulle 3,1 A: n AMPS-virran ladata laitteesi mahdollisimman nopeasti. Kun irrotat kaapelin, se ulottuu jopa neljään jalkaan; jotta voit ladata iPhonen istuessasi auton takaistuimella.

Tässä autolaturissa on kaksi USB-porttia, joiden avulla voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Jotta iPhone olisi suojattu vaurioilta, Earldom on rakentanut turvajärjestelmän, mukaan lukien ylikuumeneminen, ylikuormitus, oikosulku ja ylijännitesuoja.

USP: Kierretty kaapeli

Tutustu Amazoniin

8. Gembonics

Lisää iPhone- ja iPad-laitteidesi suojaa lataamalla ne Gembonics-autolaturilla, joka lopettaa laitteen lataamisen automaattisesti, kun on olemassa ylilatauksen tai jännitteen vaihtelun vaara.

Tämä tuote on valmistettu tulenkestävistä materiaaleista, jotta sinulle ja tuotteellesi saadaan enemmän turvallisuutta. Radiotoisto, Wi-Fi tai Bluetooth eivät vaikuta, kun lataat laitetta autossa.

USP: Tulenkestävät materiaalit

Tutustu Amazoniin

9. Capshi

Koska olen korostanut enemmän turvallisuutta ja lataustehokkuutta, olen löytänyt Capshin merkkiin asti. Parasta tästä autolaturista on kyky tuottaa jopa 36 W: n teho, mikä asettaa sen markkinoiden tehokkaimpien autolaturien mukaiseksi.

Kahden USB-portin sisällyttäminen sallii Capshin ladata useita laitteita kerralla (3A kutakin porttia kohti). Pikalatauksen lisäksi autolaturi tarjoaa luotettavan suojan myös oikosululta ja ylivirralta. Kestävyyden kannalta sillä on alumiinikotelo, joka on tarpeeksi vahva lyömään.

USP: 36 W: n lähtö

Tutustu Amazoniin

10. Meagoes

Meagoes valmistaa Applen sertifioiman iPhone-autolaturin, joka kestää pitkään. Mfi-sertifioitu laturi lataa laitteesi nopeasti 2,4 A: n lähdöllä; tämä on nopeampi kuin alkuperäinen 1A-laturisi. Tämä tarkoittaa, että voit ladata iPhonen nopeasti, kun olet myöhässä toimistoon tai haluat päästä heti jonnekin.

On kaksi USB-porttia, joissa on 2.4A-lähtö, jotka voivat ladata laitteesi nopeasti. 3 jalan Mfi-salamakaapelin avulla voit istua mukavasti autossasi pitäen laitettasi. Kaapeli on kuusi kertaa tukevampi kuin muut markkinoilla olevat salamakaapelit. Se voi kestää yli 12000 mutkaa.

USP: Yli 12000 taivuttaa käyttöikää

Tutustu Amazoniin

Sinun valintasi…

Täydellinen autolaturi on täynnä monia ominaisuuksia, kuten kestävä materiaali, tulenkestävät materiaalit, pitkä käyttöikä, pitkä salamakaapeli ja paljon muuta. Ennen kuin ostat auton laturin iPhonelle, voit tarkistaa joitain sinulle tärkeitä ominaisuuksia.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat langattomat Bluetooth-kuulokkeet iPhonelle
  • Parhaat VR-kuulokkeet iPhonelle
  • Langattomat autolaturin kiinnikkeet iPhonelle
  • Parhaat autotelineet iPhonelle

Minkä autolaturin haluaisit ostaa uusimmille iPhone-laitteillesi? Jaa palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit