Parhaat kuntoiluvälineet, joita iPhonen käyttäjien on ostettava vuonna 2021

Kuntoilun ja terveyden ylläpitäminen on pitkän ja onnellisen elämän avoin salaisuus. Siksi meidän on yritettävä kaikin tavoin voimistaa kuntoa ja pitää se ikuisesti hengissä, jotta sairaus ei koskaan vie hymyä ihanasta elämästämme. Kuntoharrastajana käytän hyväkseen iPhonen kuntoilutarvikkeita, jotka voivat auttaa minua seuraamaan erilaisia ​​aktiviteetteja ja poltettuja kaloreita. Lisäksi käytän niitä myös paitsi parantamaan koko kokemusta, myös pitämään minut ladattuna.

Fitness-tarvikkeet iPhonen käyttäjille

Kokemukseni mukaan nämä ovat parhaita iPhonen kuntoilutarvikkeita niille, jotka haluavat pysyä ikuisesti rohkeana. Ota nopea ajomatka sisään tutustuaksesi kokoelmaan!

# 1. Apple Watch

Apple Watch on paras iPhone-lisävaruste. Halusitpa sitten saada tyylikkään laajennuksen iPhonellesi tai haluat paremman kunto-laitteen, älykello voi täyttää odotuksesi.

Ominaisuudet, kuten EKG, putoamisen havaitseminen ja toiminnan seuranta, tekevät Apple Watchista edistyneimmän puettavan laitteen. Voit käyttää sitä myös kohonneiden ja matalien sykehälytysten saamiseen.

Älykellon avulla voit soittaa ja lähettää pikaviestejä. Lisäksi voit selata soittolistojasi ja suoratoistaa Apple Musicia suoraan älykellossasi.

Tarkista Apple

# 2. Trianium Armtrek Pro

Kun puhut tärkeästä iPhonen kuntoiluvälineestä, käsivarsinauha tulee kuvaan heti. Jos et halua jättää tärkeitä puheluita tai viestejä tiukan harjoittelun aikana, se olisi kätevä etu sinulle.

Trianium on ottanut käyttöön korkealaatuisen Armtrek Pro -hihnan. Se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta neopreenimateriaalista. Lisäksi se on vedenpitävä ja siinä on pieni tasku avainten säilyttämistä varten.

Usean paikan säädettävän tarranauhan ansiosta Armtrek Pro sopii mukavasti jopa 14 tuuman käsivarren kokoon.

USP: Säädettävä tarrakiinnitys

Tutustu Amazoniin

Tutki lisää:

  • Parhaat iPhone Xs -hihnat
  • Parhaat iPhone Xs Max -hihnat
  • Parhaat iPhone XR -hihnat

# 3. BeatsX

Tykkään kuunnella musiikkia lenkillä tai harjoitellessani. Se motivoi minua asettamaan 100%.

Urheilullisesti muotoiltu BeatsX on yksi hienoimmista Bluetooth-kuulokkeista. Pehmeillä korvanapilla ne sopivat mukavasti korvaan.

Erittäin arvostettavan äänenlaadun ansiosta BeatsX voi piristää musiikkiaikaa. Lisäksi kuulokkeet tarjoavat jopa kahdeksan tunnin peliajan ja voivat toimia jopa kaksi tuntia vain viiden minuutin latauksen jälkeen.

USP: Vaikuttava urheilullinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Saat lisää vaihtoehtoja tutustumalla alla olevaan yhteenvetoon:

  • Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhonelle

# 4. Fitbit Charge 3

Jos haluat hankkia huippuluokan kunto-aktiviteettiseurannan, pidä mielessä Fitbit Charge 3. Se on trendikkään muotoilun ja toimii tehokkaasti seuraamalla palanutta kaloria ja sykettä.

Voit seurata sitä yli 15 harjoituksesta, kuten joogasta, pyöräilystä, uinnista, juoksemisesta ja muusta. Se valvoo uniasi tehokkaasti ja tarjoaa myös henkilökohtaista ohjausta.

Charge 3 on uinnin kestävä ja kestää jopa 50 metrin vettä. Yksi tämän kuntoseurannan merkittävistä ominaisuuksista on seitsemän päivän akunkesto. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia sen lataamisesta liian usein.

USP: Vedenkestävä 50 metriin asti

Tutustu Amazoniin

# 5. Langaton Withings-verenpainemittari

Withings on maineikkain nimi terveystarvikkeissa, ja tämä on yksi heidän johtavista lisävarusteistaan ​​iPhonelle. Älykäs verenpainemittari mittaa sykettäsi ja seuraa sitä ajan kuluessa.

Sen Health Mate -sovellus (saatavana sekä iOS: lle että Androidille) näyttää värikoodatut tulokset. Voit jakaa tulokset ja jopa lähettää ne sähköpostitse lääkärillesi. Lisäksi sovellus tarjoaa myös hyödyllisiä neuvoja verenpaineen tarkan seuraamisen helpottamiseksi.

USP: Tarkat tulokset

Tutustu Amazoniin

# 6. Scosche RHYTHM +

Scoschen RHYTHM + on melko hyvä sydänmonitori. Mikä tekee tästä sovelluksesta erottuvan on tuki useille terveys- ja kunto-sovelluksille, kuten digifit, run guard, mapmyfitness, Strava ja paljon muuta. Seurauksena on, että voit käyttää sitä seuraamaan paitsi juoksua myös monia muita keskeisiä asioita.

RHYTHM + on IP67-vedenpitävä, joten se on tarpeeksi hyvä, jotta voit nauttia uinnista. Pehmeä ja joustava rakenne varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi sitä käyttäessäsi. Lisäksi voit valita tämän sydänmonitorin käsivarsinauhan seitsemässä kirkkaassa värissä.

USP: Yhteensopiva monien terveys- ja kuntosovellusten kanssa

Tutustu Amazoniin

# 7. Vaeltaa perämoottorin pyöräteline

Pyöräteline on yksi suosikkini lisävarusteista. Aina kun olen ratsastamassa, käytän sitä varmasti sujuvaan navigointiin.

Roam on tuonut markkinoille erittäin arvostetun Co-Pilot-pyörätelineen. Sen avulla voit kiinnittää älypuhelimesi turvallisesti ohjaustankoon.

Silikoniverkon kanssa yhdistetyn kovan muovikahvan ansiosta se pitää laitteen vakaana. Lisäksi 360 asteen kierto varmistaa, että sinulla ei ole ongelmia sijoittaa laitettasi haluttuun suuntaan.

USP: Vahva silikoniverkko

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki!

Pysy ikuisesti kuntoasi huipulla ...

Nyt kun olet saanut suosikkilisälaitteet, hyödynnä niitä, jotta voit irrottaa paljon kiloja ja saada kunnossa. Mutta ennen kuin sitoudut tiukkaan sääntöön, ilmoita minulle suosikkisi ja ehdota myös niitä, jotka ansaitsevat sisällyttämisen yllä olevaan kokoonpanoon.

Haluat katsoa myös näitä viestejä:

  • Kuinka käyttää Apple Watch Time -kävelyä Apple Fitness + -sovelluksessa
  • Unen seurantasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat jooga-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat stressitappajasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit