Parhaat Apple Watch -valokuvat ja kameran sovellukset vuonna 2021

Laitetaan se pois tieltä alussa itsessään! Apple Watch -kamerasovellukset ovat pelkkä jatke iOS-kumppanisovelluksilleen. Joten sinun ei pitäisi odottaa paljon heiltä. Miksi sitten haluaisit sellaisen hankkia? Kamerasovellukset voivat saada älykellosi toimimaan erittäin kätevänä kauko-ohjaimena. Lisäksi he voivat myös antaa sinun käyttää ajastettua ajastinta houkuttelevien valokuvien kaappaamiseen. Jos olet valmis tekemään älykellostasi aktiivisen roolin mobiilivalokuvauksessa, nämä Apple Watchin valokuvat ja kameran sovellukset voivat olla odotusten mukaisia. Selvitä, kumpi näyttää asetuksellesi!

1. ProCam 6

ProCam 6 on täynnä korkealaatuisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu upeiden valokuvien ja videoiden sieppaamiseen. Voit hallita valotusta, tarkennusta, suljinnopeutta ja valkotasapainoa ottaaksesi kauniita valokuvia.

Napsauta itselaukaisinta sensaatiomaisten selfien kuvaamiseen. Sen vieritys- ja stepperijärjestelmä on mallinnettu DSLR-kameran mukaan. Lisäksi voit siepata valokuvia myös videotallennuksen aikana.

Hinta: $5.99

ladata

2. Ghost Lens + Pelottava valokuva

Tämän loistavan sovelluksen avulla voit kloonata oman haamusi. Sen avulla voit käyttää suodattimia ja fx rikastuttaa kuviesi laatua.

Luo upea kollaasi hyödyntämällä mahdollisimman paljon säädettäviä asetteluja. Voit säätää suodattimen voimakkuutta kuvan jokaiselle osalle. On yli 100 haamutarraa, jotta valokuvat näyttävät hauskasti hauskoilta. Valitse yli 80 fontista, jotta tekstistä tulee houkuttelevampi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Jaettu kuva

"Split Pic" on hyvännäköinen kollaasivalmistaja ja ulkoasun muokkausohjelma, joka koristaa valokuvasi kauniisti. Sovellus toimii jakamalla kamerasi useisiin osiin useilla asetteluilla.

Voit myös suunnitella kuvia tyylikkäästi valitsemalla paljon erilaisia ​​asetteluja. Käytä 14 mukautettua valokuvasuodatinta tuoda välitön vaikutus. Voit säätää valokuviasi, siirtää jaettuja palkkeja, lähentää tai loitontaa ja kokeilla useita muokkausvaihtoehtoja koristamaan mestariteosasi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Kamera +

"Camera +" tarjoaa erinomaisen muotoilun. Voit asettaa valotuksen erikseen tarkennuksesta. Sarjakuvamuodolla siepat salamannopeat valokuvavirrat.

Edistyksellinen digitaalinen prosessori ja jopa 6-kertainen zoomaus takaavat upeiden kuvien ottamisen. Käytä etusalamaa sieppaamaan mahtavia selfieitä jopa pimeässä huoneessa. Voit jakaa laukauksesi Twitterissä, Facebookissa ja Flickrissä.

Hinta: $2.99

ladata

5. ProCamera

Nosta mobiilivalokuvauksesi uudelle tasolle ProCamera 8 + HDR -sovelluksella. Se on nopea, yksinkertainen ja ammattimainen. Tämä on valokuva-, video- ja muokkaussovellus, joka on täynnä ultramodernia tekniikkaa.

Sen intuitiivinen käyttöliittymä on arvostettu täydellisimmillä valokuvauksen ammattilaisilla. sieppaa upeita HDR-valokuvia, säädä valotusta tarkasti ja tarkenna yksinkertaisella pyyhkäisyllä. Viimeisimmässä versiossa sovelluksessa on Apple Trug -laukaisin, Pro-ajastin, Advanced HFR -videotallennus ja konfiguroitava kameranvalitsin.

Hinta: $5.99

ladata

6. Hydra

Hydra loistavasti katkaisee korkealaatuisia valokuvia myös hämärässä. Kyky yhdistää jopa 60 ruutua auttaa paitsi sieppaamaan enemmän valoa myös upeita valokuvia.

Siinä on viisi sieppaustilaa, kuten HDR, Hi-res-tila, Video-HDR, Lowlight ja Zoom. Vaihtoehtoisen menetelmän perusteella HDR-tila pystyy napsauttamaan jopa 20 kuvaa. Hi-res-tila on varustettu tuottamaan jopa 32MP kuvia.

Hinta: $4.99

ladata

7. DSLR-kamera

DSLR-kamera on melko hyvä vaihtoehto houkuttelevien kuvien sieppaamiseen ja kuvien ilmeen parantamiseen. Sovellus käyttää AR: ta hyödyntämällä parhaan näkökulman kuvillesi ja leikkeillesi. Voit esikatsella laukauksiasi, koristella niitä ja lähettää ne helposti suosikki sosiaalisiin sivustoihisi.

Älykäs algoritmi valitsee automaattisesti sopivimmat suodattimet valokuvillesi. Ja yli 140 suodattimen avulla voit muuttaa laukauksesi ulkoasua välittömästi. Lopuksi, sen Apple Watch -sovellussovellus toimii tehokkaasti antaen sinun hallita toimintaa.

Hinta: $0.99

ladata

8. Hidas suljin

Aika kaapata huomiota herättäviä kuvia pitkillä suljinnopeusefekteillä! "Slow Shutter Cam" on saanut paljon kiitosta ja ollut jopa Applen paras uusi sovellus.

Mikä tekee tästä valokuvaussovelluksesta erinomaisen vaihtoehdon, on mahdollisuus tarjota joitain huomattavia ominaisuuksia DSLR-kamerasta. Napsauta kiehtovia valokuvia hyödyntämällä kolmea kuvaustilaa, kuten liikehämärtyminen, heikko valo ja valopolku.

Säädä tarkennusta / valotusta helposti ja näe myös otosten reaaliaikainen esikatselu. Aseta lisäksi itselaukaisin ottamaan parempia kuvia ilman häiriötä.

Hinta: $1.99

ladata

9. infltr - Äärettömät suodattimet

“Infltr” on itsessään ainutlaatuinen. Mikä tekee sovelluksesta erottuvan muista, on valtava kokoelma suodattimia. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän vapautta säätää valokuviesi ulkoasua. Lisäksi voit myös luoda mukautettuja suodattimia kuviesi suunnitteluun.

Käytä kuvia Dropboxista ja Adobe Creative Cloudista muokkausta varten suoraan tästä sovelluksesta. Mukana on 23 erittäin kätevää työkalua, joiden avulla voit luoda hienoja suodattimia. Ja tallenna luomasi sisältö suosikkeihin, jotta pääset niihin nopeasti. Muista, että vain Infltr Pro (3,99 dollaria kuukaudessa ja 18,99 dollaria vuodessa) antaa sinun avata kaikki ominaisuudet.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Camera Plus

"Camera Plus" tekee valokuvien sieppaamisesta ja videoiden tallentamisesta erittäin helppoa. Voit helposti vaihtaa etu- ja takakameran välillä.

Siellä on myös ajastin, jonka avulla voit valmistautua laukaukseen. Voit tarkistaa live-esikatselun ottaessasi valokuvia. Katso valokuvan välittömä esikatselu sen jälkeen, kun olet ottanut sen, saadaksesi selville, oletko napsauttanut täydellisen kuvan tai jättänyt merkin.

Hinta: $0.99

ladata

Kirjautua ulos…

Kehitetty toimimaan iPhonen laajennuksena, Apple Watch ei voi suorittaa kaikkia toimintoja, joita voit tehdä iPhonen kautta. Mutta odotan, että kellolla on vielä lisää lihaksia tulevaisuudessa. Nämä Apple Watchin valokuvasovellukset ovat vain heidän iPhone-sovellustensa laajennus ja niillä on joitain rajoituksia.

Voit tarkistaa nämä sovellusluettelot, kuten:

  • Parhaat kameran sovellukset iPhonelle
  • Kuvankäsittelysovellukset iPhonelle
  • GoPro iPhone -sovellus - Apple Watch -ohjaus kameroihinsa

Uusimmat viestit