Perheen jakamisen ottaminen käyttöön Apple Arcadessa iPhonessa tai iPadissa

Sen ulkoasusta ja arvosteluista Apple Arcade näyttää taivaalta pelaajille, ja vain 4,99 dollaria kuukaudessa se väistämättä tulee yhtenä. Videopelien tilauspalvelu ei kuitenkaan rajoitu pelkästään pelifanaatikoihin. Siinä on yli 100 peliä, jotka ovat kotoisin tyylilajeista, jotka sopivat kaikkien pelitarpeisiin.

Lisäksi 4,99 dollarin kuukausitilauspaketti sisältää jopa 6 hengen perheenjaon. OMG !! Nyt se on edullinen. Mutta mikä on perheen jakaminen tarkalleen ja miten voit ottaa perheen jakamisen käyttöön Apple Arcadessa. Jotta asiat olisivat tuottoisampia ja taskuystävällisempiä, palveluun sisältyy kuukauden ilmainen kokeilu.

Erityisesti perheenjako-ominaisuus on käytettävissä myös kokeilujakson aikana. Joten, älä ole niin itsekäs ja pysäytä pelaamisen ilo vain sinulle, jaa se ystävillesi ja perheellesi. Tässä on kaikki yksityiskohdat, jotka sinun on tiedettävä:

Mikä on perheen jakaminen?

Sanotaan, että "jakaminen on huolehtiva", ja perheen jakaminen on vain Applen tapa toistaa se. Ominaisuuden mukaan Apple antaa sinun jakaa tilauksesi ja ostaa enintään kuusi perheenjäsentä. Voit jakaa koko joukon teknisen jättiläisen palveluja, kuten Apple News +, Apple Books, iTunes, Apple Music, iCloud-tallennustilapaketti ja tietysti Apple Arcade -tilauksen.

Voit myös jakaa valokuva-albumin, perhekalenterin ja jopa auttaa löytämään toistensa puuttuvat laitteet. Kaiken kaikkiaan se on Applen sisäänrakennettu "perheryhmä" sinulle ja rakkaillesi.

Onko se vain perhettä?

Eivätkö hyvät ystävät ole yhtä tärkeitä kuin perheesi? No, Apple ei rajoita jakamista vain perheelle. Koska ominaisuus ei pyydä vahvistusta lisätyistä jäsenistä, voit lisätä ketään. Olitpa sitten paras ystäväsi, kollegasi, sisaruksesi, lapsi, peliharrastajat tai kämppäkaveri, kutsut kirjaimellisesti ketään mukaan Apple Arcade -tilaukseesi.

Ainoa saalis on, että kutsutulla on oltava Apple ID ja iOS, iPadOS, tvOS tai macOS-laite pelaamaan pelejä. On kuitenkin vielä yksi asia, joka sinun tulisi varmasti huomata ennen Apple Arcade -tilauksen jakamista.

Ostotietojen jakaminen

Perhejako-ominaisuudet antavat kaikille ryhmän jäsenille pääsyn perheen omistajan ensisijaiseen luottokorttiin. Eli kukaan mainitussa perheryhmässä voi tarkastella tallennettuja maksutietoja ja luottokorttisi numeroa. Tietoja voidaan käyttää myös App Store -ostoksiin.

Mikä tekee asioista hieman hankalia, rajoittamalla jakamisen ihmisille, joihin voit luottaa tällaisilla tiedoilla. Vaikka on olemassa tapa kiertää tilannetta, josta on keskusteltu jäljempänä; Kannustan sinua edelleen jakamaan järkevästi, älykkäästi ja konservatiivisesti.

  • Perheen jakamisen määrittäminen Apple Arcadelle iPhonessa tai iPadissa
  • Perheenjäsenten poistaminen Apple Arcade -tilauksestasi
  • Kuinka lopettaa maksutietojesi jakaminen perheenjäsenille iOS-laitteella

Perheen jakamisen määrittäminen Apple Arcadelle iPhonessa tai iPadissa

Perhejaon aloittaneelle henkilölle annetaan perhejärjestäjän nimi; pohjimmiltaan tämän perheryhmän järjestelmänvalvoja. Järjestäjä on henkilö, joka voi lisätä tai poistaa jäsenen perheestä. Vastedes järjestäjä vastaanottaa ostopyyntöjä kaikista ostoista, joita kuka tahansa perheryhmän jäsen, aikuinen tai lapsi tekee.

Jos päätät peruuttaa Apple Arcade -tilauksen, sen voi peruuttaa vain jäsen, joka osti tilaustunnuksen.

Vaihe 1. Avaa Asetussovellus iPhonessa tai iPadissa.

Vaihe # 2. Napauta Apple ID -profiili.

Vaihe # 3. Valitse Määritä perheen jakaminenvälilehti.

Vaihe # 4. Näpäytä Aloittaa.

Vaihe # 5. Valitse iTunes ja App StoreOstot.

Vaihe # 6. Vahvista tilisi napauttamalla Jatkaa.

Vaihe # 7. Näpäytä Jatkaa, tämä jakaa maksutietosi.

Vaihe # 8. Lähetä kutsu napauttamalla Kutsu perheenjäseniä.

Vaihe # 9. Kirjoita kutsuttuNimi ja lähettää viesti.

Kun kutsutut ovat hyväksyneet kutsusi, heidät lisätään automaattisesti Perhejakoosi. Kaikilla perheesi jakamisen jäsenillä on nyt pääsy Apple Arcadeen.

Ohita nämä vaiheet, jos perheesi jakaminen on jo aktiivista, koska kaikki jäsenet saavat automaattisesti Apple Arcade -tilauksen. Jos haluat nähdä jäsenluettelosi, avaa vain Asetukset → Apple ID → Perheen jakaminen.

Jos haluat lisätä toisen perheenjäsenen, napauta Lisää perheenjäsenja noudata ohjeita. Jäsenet voivat ladata ja pelata haluamiaan pelejä.

Tiedot heidän ladatuista peleistään ja heidän pelitilastoistaan ​​tallennetaan heidän henkilökohtaiseen Apple ID -tunnukseensa. Voit kuitenkin käyttää lapsilukkoasetuksia lapsille valvomaan ja estämään käyttöä.

Perheenjäsenten poistaminen Apple Arcade -tilauksesta iPhonesta tai iPadista

Samoin kuin perheenjäsenen lisääminen, tämä oikeus rajoittuu perheen järjestäjään. Tästä voi olla hyötyä myös silloin, kun haluat ottaa jonkun pois perhesuunnitelmasta ja lisätä jonkun uuden.

Vaihe 1. Avata asetukset → napauta Apple ID -profiili → Perheen jakaminen ja napauta jäsen jonka haluat poistaa.

Vaihe # 2. Näpäytä Poista jäsen.

Vaihe # 3. Vahvista toiminto napauttamalla Poista jäsen.

Poistamisen jälkeen käyttäjä ei voi pelata tai ladata Apple Arcade -pelejä. Mitä tulee ladattuihin peleihin, avaamisen yhteydessä he pyytävät tilaustunnusta. Tämä ei vaikuta heidän pelitilastoihinsa, ja ne tallennetaan Apple ID: hen.

Kuinka lopettaa maksutietojesi jakaminen perheenjäsenille iOS-laitteella

Kuten edellä mainittiin, kun lisäät perheenjäseniä, jaat luottokorttitietosi heidän kanssaan. Kun sinä tai perheenjäsen avaat Asetukset → Perhejako laitteen sivulla, he näkevätPäällä,' vieressä Ostojen jakaminen välilehti. Tämä tarkoittaa, että kun he napauttavat Ostojen jakamista, he voivat nähdä järjestäjän maksutiedot.

Se ei kuitenkaan välttämättä ole turvallista, varsinkin kun lisäät kämppäkavereita tai ystäviä tai työtovereita. Siinä tapauksessa voit lopettaa maksutietojesi jakamisen Perheenjaossa.

Vaihe 1. Avata Asetukset → Apple ID -profiili → Perheen jakaminen iPhonessa tai iPadissa.

Vaihe # 2. Näpäytä Ostojen jakaminen alkaen Jaetut ominaisuudet -osiossa.

Vaihe # 3. Valitse Lopeta perheen ostojen jakaminen.

Vaihe # 4. Vahvista toiminto lopeta jakaminen luottokorttitietosi Perheen jakaminen -osiossa.

Kun olet valmis, Osta jakaminen -välilehdessä näkyyVinossaJokaisen perheenjäsenen laitteella. Lisäksi, jos he napauttavat Ostojen jakaminen; heitä tervehditäänKysy järjestäjältäsi”Viesti. Tämä ei vaikuta Apple Arcade -perheen jakamisasetuksiin.

Yksi tilaus - Eri laitteet, erilaiset Hamesit ja erilaiset pelaajat

Tilauspohjainen pelialusta, joka sisältää perheen jakamisen, on suhteellisen uusi käsite; ilmeisesti on paljon kysymyksiä, jotka tarvitsevat vastauksia. Yksi yleisimmistä olennoista, voivatko ihmiset pelata erilaisia ​​pelejä samanaikaisesti Apple Arcadessa?

Voi kyllä, he voivat! Pohjimmiltaan Apple Arcade -perheen jakaminen oikeuttaa 6 Apple ID -tilaukseen. Jokainen peli on ladattava erikseen jokaiselle laitteelle. Käyttäjä voi kirjautua Apple Arcadeen mistä tahansa yhteensopivasta laitteesta ja pelata haluamiaan pelejä. Lisäksi kun pelitilastot on tallennettu vastaaviin tunnuksiinsa, he voivat jatkaa peliäan tarkalleen missä he lähtivät; kirjautumisen jälkeen.

Entä pelaaminen toisiaan vastaan?

Peruskysymys kilpailutyypeille, voivatko kaksi jäsentä pelata toisiaan vastaan ​​tai keskenään Apple Arcadessa? No, kyllä, tietysti, kuinka Apple voi unohtaa tämän tärkeän yksityiskohdan. Aivan kuten missä tahansa online-moninpelissä, voit pelata keskenään tai rinnakkain kutsukoodin avulla. Vaikka voisit lyödä rakkaitasi, saatat tarvita hienoja peliohjaimia iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle.

Peli päällä !!!!

Tilauspohjaiset palvelut ovat viime vuosina kasvaneet. Olipa musiikki, TV-ohjelmat, elokuvat tai uutiset, on sovellus, joka tarjoaa sinulle sisältöä kuukausittaisella / vuosittaisella tilausjaksolla. Applen uusin hanke, Apple Arcade, on samanlainen yritys pelaajille. Ja erittäin tehokas, sillä Apple Arcade antaa sinulle pääsyn premium- ja eksklusiivisiin peleihin ilman sovelluksen sisäisiä ostoksia tai mainoksia.

Haluat lukea myös nämä viestit:

  • Epäluotettavien pikavalintojen salliminen iPhonessa ja iPadissa
  • Rajaa ja leikkaa video iPhonessa ja iPadissa
  • Find My App -sovelluksen käyttö iPhonessa ja iPadissa: Täydellinen opas
  • Slofien ottaminen iPhoneen

Uskon, että nykyisen ja tulevan mobiilipelaamisen pitäisi olla tällainen, mitä mieltä olette? Oletko kokeillut Apple Arcadea vielä? Mistä pelistä olet innoissaan eniten?

Jaa arvostelut, näkemykset ja kyselyt kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found