Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -telineet vuonna 2021

Joten, jos olet ostanut Applen uusimman tabletin ja haluat maksimoida sen tuottavuuden, suosittelen, että pidät välilehteä kahdesta välttämättömästä lisävarusteesta - laadukkaasta näppäimistökotelosta ja ylellisestä jalustasta. Kun olen jo tehnyt eliittiluettelon näppäimistökoteloista, olen nyt asettanut näköni parhaille 10,5 tuuman iPad Pro -telineille.

 1. TechMatte
 2. OMOTON
 3. Pasonomi
 4. UGREEN
 5. Korkeuslaboratorio
 6. Lamicall
 7. MoKo
 8. Fintie
 9. Suptek
 10. UPERGO

1. TechMatte

TechMatten ensiluokkaisella alumiinimateriaalilla iPad-jalusta on kompakti muotoilu. Matta pinta antaa sille kiillotetun ilmeen, kun taas kaksisävyiset värit lisäävät sen ulkonäköä. Yhden painikkeen painike ja 270 asteen kiertokulma takaavat haluamasi katselukulman.

Tämä kiinteä jalusta pitää iPad Pron sekä vaaka- että pystysuorassa kulmassa. Luistamaton kahva pitää laitteen ehjänä. Viimeisenä, TechMatte-jalustalla on kaksi mukavaa väriä, kuten hopea ja ruusukulta.

USP: Ensiluokkainen alumiini

Tutustu Amazoniin

2. OMOTON

Tämä OMOTON-jalusta on suunniteltu tarjoamaan sinulle optimaalisen katselu- ja kirjoituskulman. Sen tekee erittäin vaikuttavaksi vankka profiili. Valmistettu korkealaatuisesta alumiini- ja silikonimateriaalista, se on erittäin kestävä. Voit kääntää jalustaa 210 astetta ylös ja alas. Koska se tukee sekä pysty- että vaakakulmia, nautit taulutietokoneesi käytöstä.

Siinä on pyöreä sivusuuntainen aukko, jonka avulla voit hallita latauskaapelia siististi. Ei siinä kaikki; tätä hyvännäköistä tablet-telinettä on saatavana kolmessa houkuttelevassa värissä, kuten musta, ruusukulta ja hopea.

USP: Optimaalinen katselukulma

Tutustu Amazoniin

3. Pasonomi

Pasonomi on se, mitä haluat muuttaa iPad Prosta käteväksi pöytätietokoneeksi (eräänlaiseksi). Se pitää laitettasi turvallisesti sekä pysty- että vaakatilassa. Voit mukauttaa taulutietokoneesi kulmaa, jotta saat kaiken irti mediaajastasi.

Ensiluokkaista alumiinirakennetta on rikastuttanut mattapinta. Liukastumisenestopehmuste antaa sille tarvittavan vakauden pystyasennossa. Huolimatta niin vankasta jalustasta, se on erittäin kevyt ja kannettava. Se tulee vain hopeanvärisenä.

USP: Kiinteä rakenne

Tutustu Amazoniin

4. UGREEN

Jos valitset yksinkertaisuuden, tuo kotiin UGREENin iPad Pro -teline. Tämä kokoontaitettava iPad-pidike on niin pienikokoinen, että voit vetää sen taskuusi. Sen monisäädettävän kulman avulla voit sijoittaa iPad Pron kymmeneen eri katselukulmaan 0-100 astetta.

Parhaan katselumukavuuden saavuttamiseksi käytä UGREEN-pöytäjalustan telakointiasemaa, joka on täydellinen videoiden katseluun, e-kirjojen lukemiseen, videotallentamiseen tai verkkosivustojen selaamiseen.

USP: Monipuolisesti säädettävät kulmat

Tutustu Amazoniin

5. Korkeuslaboratorio

Kuten nimestä voi päätellä, tämä iPad Pro -jalusta nostaa laitettasi antamaan sinulle oikean kulman, kun käytät iPadiasi. Teline sopii täydellisesti suunnittelijoille ja luoville ihmisille, jotka haluavat piirtää jotain nopeasti Apple Pencilillä. Tässä jalustassa on lyijykynäteline ja käsinoja, jotta voit jatkaa työskentelyä pitkiä tunteja.

Kaiken kaikkiaan tämä jalusta tekee iPad Prostasi ergonomisen ja paremman työskennellä. Kun jalusta on asetettu pinnalle, se ei liiku, koska se on kalliota kaikissa neljässä asennossa. Voit valita monista eri kulmista.

USP: Suunniteltu saranat

Tutustu Amazoniin

6. Laminaali

Esittelemällä ihastuttavaa ammattitaitoa Lamicall lyö oikean sointu kaikilta osin. Tämä jalusta on valmistettu parhaimmasta alumiiniseosmateriaalista, ja se on veistetty huippuluokan valinnaksi. Se tarjoaa 270 asteen kierron, jonka avulla voit säätää laitettasi täydellisesti.

Kumityyny tarjoaa tarvittavan suojan iPadillesi. Liukastumisen estävä tabletti estää liukumista. Lisäksi tätä korkealaatuista tablet-telinettä on saatavana hopean ja mustan värisenä.

USP: Suloinen ammattitaito

Tutustu Amazoniin

7. MoKo

Tämä on jälleen yksi MoKon valitsema tablettiteline. Ensisijainen syy, miksi se on päässyt tähän eliittilistaan, on erittäin kannettava muotoilu. Se on luotu huippuluokan metallilla.

Voit taittaa tämän minimalistisen jalustan mukavasti kantaa sitä missä haluat. Säädettävä kulma jopa 180 astetta tarjoaa kunnollisen katselukulman. Terästangolle on asetettu kuminahka sen varmistamiseksi, että iPadilla on tarvittava mukava tunnelma ja että se pysyy poissa tyhjästä.

USP: Erittäin kannettava

Tutustu Amazoniin

8. Fintie

Tämän tablet-telineen houkuttelevin piirre on taitettava muotoilu. Voit kuljettaa sitä vaivattomasti jopa pienessä taskussa, mikä tekee siitä ajoitetun matkan aikana.

Siinä on silikonityyny, joka suojaa iPadiasi tyhjästä eikä salli luiskahtamista. Luistamattomat jalat pitävät tämän kevyen jalustan vakaana. Lisäksi se tarjoaa useita katselukulmia.

USP: Taitettava muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Suptek

Suptekin avulla voit helposti asentaa iPad Pron, jotta saat upean katselukulman. Ylivoimainen alumiinirakenne on hiottu mattapintaiseksi. Sen mukana tulee säädettävä varsi, jonka avulla voit sijoittaa laitteen turvallisesti sopivimpaan kulmaan.

Koska tabletin jalustaa voidaan kääntää 360 astetta, katselutarpeesi täyttyvät virheettömästi. Alusta pysyy tukevana pitäen tablettiasi; Näin voit käyttää laitettasi handsfree tehokkaasti. Tämä kevyt tablettiteline on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja valkoisena.

USP: Säädettävä varsi

Tutustu Amazoniin

10. UPERGO

Viozon on Bonus iPad Pro -telineemme, jolla on ylivertainen tyyli ja poikkeuksellisen mukava käyttö. Tämän jalustan ulokerakenne antaa vertaansa vailla olevia esteettisiä elementtejä. Voit siirtää tämän jalustan kotitaloudessasi ja pitää iPad Prosi lähelläsi.

Tämän jalustan kaikki osat on kiinnitetty tukevasti metallikiinnikkeillä. Parempaa pitoa varten Viozon tarjoaa kolmiomaisen tuen pohjassa, mikä antaa paremman vakauden. Voit säätää korkeutta istuma-asennon mukaan.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

Suosikkisi?

Joten minkä tablet-jalustan olet valinnut käyttämään iPad Prota kätevämmin? Onko se erittäin kannettava vai valmistettu korkealaatuisesta alumiinimateriaalista? Kerro meille sen nimi ja jaa myös mielipiteesi haluamastasi laadusta korkealaatuisessa iPad-telineessä.

Voit halutessasi katsoa myös näitä lisävarusteluetteloita:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -nahkakotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found