Muotokuva-tilan saaminen iPhone 8, 7 ja vanhemmille iPhoneille

IPhone 7 Plus: n ainutlaatuinen myyntipiste (USP) on kaksoiskamerajärjestelmä. Siitä lähtien, kun se käynnistettiin suuren fanfarmin keskellä, sekä fanit että asiantuntijat ovat palvoneet sen kykyä kaapata upeita laukauksia. “IPhone-tapahtuman” aikana Apple esitteli iPhone 7 Plus -sovelluksen ainutlaatuisen ominaisuuden - “Portrait Mode”, joka on erinomainen valokuvien ottamisessa DSLR-kaltaisilla terävyysalueilla ja sumennus- / bokeh-tehosteilla. Siitä tuli välittömästi kateutta muille iPhonen ja iPadin käyttäjille - mukaan lukien iPhone 7!

“Portrait Mode” on saatavana iOS 10.1 -käyttöjärjestelmässä. Olen testannut tämän uuden ominaisuuden iPhonessa 7 Plus ja löytänyt sen todella vaikuttavaksi. Entä jos haluat käyttää “Portrait Mode” -asetusta iPhonessa 7 tai vanhemmassa, mukaan lukien iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone SE? Älä petä ollenkaan, sillä on olemassa tapa kaapata valokuvia muotokuvatilassa iPhonessa 7, iPhone 5s tai uudemmassa.

Muotokuva-tilan käyttäminen iPhone 7, 6s / 6s Plus, 6 / 6Plus, SE ja iPhone 5s -laitteissa

Tavata “FabFocus” upea kamerasovellus, jonka avulla voit käyttää muototilaa iPhonessa 7 / iPhone 5s tai uudemmassa. Lisäksi se on erinomainen, kun annat lisätä DSLR-kaltaisen bokeh- tai sumennustehosteet kuviisi.

Se on myös yhteensopiva iPad Airin tai uudemman, iPad mini 2: n tai uudemman, iPad Pron kanssa. Voit ladata sen 3,99 dollaria App Storesta.

Vaihe 1. Kun olet ladannut FabFocus-yhteensopivan iPhonen, käynnistä se. Sinun on sallittava sen käyttää kameraa ja valokuvia.

Vaihe # 2. Ota seuraavaksi mukava valokuva tavalliseen tapaan napauttamalla keskellä olevaa laukaisinta.

Jos haluat kaapata selfietä, napauta etukamerakuvaketta vasemmassa yläkulmassa, anna viileä asento ja napauta sitten laukaisinta.

Vaihe # 3. Nyt sinun on napautettava Käynnistä-painiketta alareunassa keskellä, jotta taustan hämärtyminen olisi mahdollista.

Jos olet kaapannut minkä tahansa objektin kuvan tai jos kuvassa on useampi kuin yksi kasvot, tämä sovellus ilmoittaa sinulle, että se ei löytänyt kasvoja, ja voit lisätä epätarkkuutta manuaalisesti.

Muokkaa valokuviasi

Vaihe 1. Kun olet ottanut minkä tahansa valokuvan, napauta Muokkaa-painiketta alareunassa.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on käytettävä harjaa valitaksesi alue, jonka haluat korostaa. Voit tehdä tämän vetämällä siveltimen kasvojen tai esineen päälle.

On myös mahdollisuus antaa sinun maalata tietty osa, jonka haluat korostaa. Napauta maalipainiketta alareunassa ja vedä sitten harjaa valitun osan päälle.

Jos haluat poistaa minkä tahansa osan, korosta se painikkeella, napauta pyyhekumi-painiketta alareunassa ja napauta sitten valintamerkkiä.

Sinulla on mahdollisuus kasvattaa / pienentää harjan kokoa. Säädä harjan kokoa vetämällä yläreunassa olevaa painiketta oikealle tai vasemmalle.

Vaihe # 3. Napauta vasemmassa alakulmassa olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta päästäksesi muokkausmahdollisuuksiin.

Voit muuttaa sumennustehosteen muotoa. Kuten esimerkiksi, valitse sydämen muoto, ympyrä, kolmio bokeh-efektin muodoksi. Säädä epätarkkuuden voimakkuutta. Valitse vaihtoehto alareunasta.

Napauta alanuolta palataksesi normaaliin muokkausnäyttöön.

Vaihe # 4. Kun olet tyytyväinen muokkaukseesi, vahvista muutos napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa valintamerkkiä.

Jos haluat tallentaa kamerarullalle tai jakaa kuvasi Facebookissa tai lähettää sen sähköpostilla ystävällesi, napauta Jaa-painiketta oikeassa alakulmassa ja valitse sitten välilehti jakosivulta.

Lisää epätarkkuutta nykyisiin valokuviin

Voit myös lisätä epätarkkuutta nykyisiin valokuviisi.

Vaihe 1. Avaa vain FabFocus-sovellus.

Vaihe # 2. Napauta alareunassa olevaa albumipainiketta. Valitse sitten valokuvat, jotka haluat lisätä epätarkkuuteen.

Vaihe # 3. Noudata nyt yllä mainittuja vaiheita lisätäksesi sumennuksen manuaalisesti kuvaan.

Ennakkoasetukset

Käytä Advance-asetuksia käyttääksesi tätä kamerasovellusta täydellisesti.

Vaihe 1. Avaa FabFocus-sovellus → napauta "X" oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa asetuspainiketta. Valitse nyt bokeh-muoto ja säädä sumennuksen voimakkuutta.

Vaihe # 3. Napauta lisäpainiketta päästäksesi lisää vaihtoehtoja.

Nyt sinulla on useita vaihtoehtoja, kuten soittaa ääni, tallentaa jaetut kuvat automaattisesti kameran rullalle, vähentää epätarkkuutta pienille kasvoille ja paljon muuta.

Video:

Tuomio

FabFocus on todellakin ilo niille, jotka haluavat laittaa kätensä iPhone 7 Plus -muototilaan tukemattomilla iPhone-laitteillaan. Hyväksytty, tämä kamerasovellus ei välttämättä vastaa phabletin muotokuvaustavan asiantuntemusta, mutta sillä on ominaisuuksia olla erinomainen vaihtoehto.

Mitä mieltä olet FabFocusista? Jaa mielipiteesi alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found