Parhaat korttikotelot iPhone X / X -laitteille vuonna 2021

Kun Apple lanseerasi iPhone X: n vuonna 2017, se muutti älypuhelinsuunnittelun dynamiikkaa. Toisin kuin yleinen uskomus, Apple toi jotain uutta, koska laite on 5,8 tuumaa pitkä. Tekniikan jättiläinen säilytti tämän koon vuoden 2018 iPhone Xs: ssä. Tämä auttaa tapausten tekijöitä merkittävällä tavalla, koska heidän ei tarvitse muuttaa koteloiden ja näytön suojainten kokoa. Vastaavasti voit käyttää samaa korttikoteloa iPhone X: lle ja Xs: lle.

 1. Spigen
 2. Vena
 3. Teelevo
 4. SAMONPOW
 5. Dockem
 6. Bigphilo
 7. Älykäs
 8. Kertoimet
 9. ZVEdeng
 10. SuunnitteluNahka

1. Spigen

Spigen on yksi johtavista iPhone-kotelovalmistajista, joka tuntee läsnäolonsa kaikkialla. Tämä tuotemerkki on valmistanut melkein kaikki välttämättömät lisävarusteet kaikille iPhonille, ja tämä korttikotelo on yksi niistä. Tämä kaksikerroksinen luottokorttikotelo on täydellinen iPhone X: lle ja Xs: lle. Voit pitää iPhonen taskussa, koska kotelossa on ohut muotoilu, joka ei lisää irtotavaraa laitteeseesi.

Voit tallentaa koteloon kaksi luotto- tai maksukorttia; tämän lisäksi voit pitää myös käteistä. Mil-luokan sertifioitu materiaali ilmatyynytekniikalla suojaa laitettasi kaikista kulmista ja sivuilta.

USP: Ilmatyynytekniikka

Tutustu Amazoniin

2. Vena

Vena on integroinut kortinhaltijakoteloonsa kaksi olennaista ominaisuutta. Voit käyttää Apple Payta ja ladata iPhonea myös langattomasti. Ihmiset haluavat ladata iPhonen X / X: n langattomasti, mutta langattomaan lataukseen yhteensopivia tapauksia on vähemmän. Vena on patentoinut mallinsa tälle lompakkokotelolle, jotta voit olla ylpeä omistaja tälle luottokorttikotelolle.

Tuotemerkki on käyttänyt sertifioitua sotilaallista laatua olevaa materiaalia, joka testataan ennen toimitusta. CornerGuard-tekniikalla varustettu Venan korttikotelo takaa iPhonen täydellisen suojan. Voit säilyttää luotto- / maksukorttisi turvallisesti piilotetussa takakotelossa, jota voidaan käyttää monikulmaisena magneettisena lukkotelineenä.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

3. Teelevo

Teelevon suunnittelijat ovat käyneet ylimääräisen mailin helpottaakseen elämääsi mukavalla korttikotelolla, jossa on jalusta. Vaikka korttisi olisivat takakotelon sisällä, voit vetää jalustakotelon lepäämään iPhonea. Seuraavaksi voit katsella elokuvia, videoita tai valokuvia rakkaistasi; kirjojen ystäville he voivat lukea e-kirjoja laitteillaan.

Mukavuutesi vuoksi tähän korttiin voi tallentaa enintään kolme korttia; tämä riippuu kuitenkin korttisi paksuudesta. Suojaus on aina etusijalla, ja siksi Teelevo on käyttänyt kaksikerroksista muotoilua suojaamaan laitettasi pudotuksilta ja iskuilta.

USP: Kickstand

Tutustu Amazoniin

4. SAMONPOW

Raskaat kotelot näyttävät harvoin tyylikkäiltä. Mutta SAMONPOW on saavuttanut tämän saavutuksen vaivattomasti. Tämä kompakti luottokorttikotelo sopii tarkasti iPhone X: ään ja Xs: ään. Lihasten lisäämiseksi koteloon SAMONPOW on käyttänyt kahta kerrosta: hybridipanssarin kova PC-suojus ja iskunkestävä iskunkestävä pehmeä kumipuskuri.

Takana on kätevä korttipaikka kahden kortin tallentamiseen. Voit liu'uttaa takakoteloa helposti työntääksesi tai vetääksesi Apple-korttia. Voit käyttää iPhonen muita ominaisuuksia luottamalla kotelon tarkkoihin aukkoihin ja muotoiluun. Nopea pääsy laitteen painikkeisiin, portteihin ja hallintalaitteisiin.

USP: Raskas suoja

Tutustu Amazoniin

5. Dockem

On käyttäjiä, jotka eivät halua laittaa iPhoneaan taskuihin tai laukkuihin; he haluavat pitää laitetta käsissä. Tällaisille käyttäjille Dockemin nahkainen lompakkokotelo on paras lisävaruste. Dockem on käyttänyt kangastyylistä synteettistä nahkaa, joka luo kankaan ulkonäön; materiaalissa on UltraGrip-kangas, joka tarjoaa sinulle turvallisen tunteen käsissäsi. Joten kun kävelet tungosta kaupunkikaduilla, voit pitää premium-iPhonesi tukevasti käsissä.

Voit kuljettaa kahta luotto- tai maksukorttia, koska takakotelossa on kaksi paikkaa. Paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi voit asettaa vain yhden kortin korttipaikkaan. Älä pakkaa enempää kuin yksi kortti mihinkään korttipaikkaan.

USP: Napsautettava asennus

Tutustu Amazoniin

6. Bigphilo

Bigphilo on käyttänyt ihoystävällistä kangasta ja korkealaatuista PU-nahkaa tämän korttikotelon luomiseen iPhonelle. Materiaali ja käsityötaito ovat luoneet ainutlaatuisen tapauksen, joka erottuu joukosta muita tapauksia. Tämä yhdistelmä kangasta ja nahkaa suojaa iPhonea naarmuilta.

Tämä kevyt ja ohut kotelo on nostanut kameran kolhun suojaamaan kameran linssiä ja viistetyt reunat suojaamaan puhelinta naarmuilta. Bigphilon korttikotelo, joka on saatavana kolmessa eri väriyhdistelmässä, on viimeisin muotisi.

USP: Ihoystävällinen kangas

Tutustu Amazoniin

7. Älykäs

Smartish tarjoaa tarpeeksi tilaa kolmen luotto- tai maksukortin säilyttämiseen lompakkokotelossa. Apple-korttisi lisäksi saatat haluta pitää muita luottokortteja mukanasi. Smartish on suunnitellut tämän lompakon tappajakotelon, joka voi helposti korvata perinteisen lompakon. Sen sijaan, että pidät pullistuneen nahkaisen lompakon, voit luottaa tähän kortinhaltijakoteloon myös käteisen varastoimiseksi.

Laitteesi suojaamiseksi Smartish-luottokorttikotelon erittäin pitävät kuvioidut sivut, ilmataskujen kulmat ja ilmainen näytönsuojakalvo. Kaikki nämä kolme laitteisto-ominaisuutta voivat suojata iPhonea kaikista kulmista ja sivuilta. Huomattava piirre tässä tapauksessa on langattoman latauksen yhteensopivuus.

USP: Yhteensopiva langattoman latauksen kanssa

Tutustu Amazoniin

8. Kertoimet

Oddss on valmistanut tyylikkäimmän kotelon, joka näyttää marmorisuunnittelun useilla väreillä. Voit valita vaikuttavan valikoiman yli 25 lompakkokotelosta. Jokainen kuvio on erilainen kuin muut, ja tämä tekee tapauksestasi yhtä ainutlaatuisen kuin sinäkin. Puhelimesi suojaamiseksi Oddss lisää iskuja vaimentavan TPU-puskurityynyn, joka suojaa puhelinta kolhuilta ja iskuilta.

Voit tallentaa yhden luottokortin tai henkilötodistuksen; kortin koon perusteella voit puristaa kaksi korttia yhteen korttipaikkaan. Jos kuitenkin pakotat kortit korttipaikkaan, sinun on vaikea poistaa niitä. Siksi on suositeltavaa asettaa vain yksi kortti korttipaikkaan.

USP: Marmorikuvio

Tutustu Amazoniin

9. ZVEdeng

Yksinkertaista jokapäiväistä elämääsi. ZVEdengin korttikotelon kotelo on helppo käyttää; sen sijaan, että käytät raskasta kukkaroasi tai lompakkoasi. Voit säilyttää tämän luottokorttikotelon kuuden kortin säilyttämiseen. Lisäksi voit myös tallentaa käteistä korttipaikkaan. Yksittäinen tapaus antaa sinulle virtuaalisen ja fyysisen rahan voiman.

Takana olevasta hiilikuitulompakosta on joustava joustava nauha, mikä tekee siitä täydellisen kortin kantajan. Voit työntää korttisi helposti sisään ja ulos ilman vaivaa. ZVEdeng tarjoaa leikkauksen saranan lähellä; tämä antaa sinulle lisää mukavuutta työntää korttisi ulos korttipaikasta.

USP: Elastinen hihna

Tutustu Amazoniin

10. DesignSkin

DesignSkin esittelee täysin uuden ajatuksen luottokorttikotelon käytöstä. Toisin kuin muissa tapauksissa, tässä on pystysuuntainen liukusäädin, joka liukuu alhaalta. Voit työntää sitä latausportista kannettavien korttien huomaamattomaan ja turvalliseen kantamiseen. Kotelon alle voit sijoittaa kaksi korttia ja piilottaa ne liukusäätimen alle.

Tämä kotelo on valmistettu joustavasta TPU: sta ja muovitietokoneesta, joka suojaa iPhonea naarmuilta ja tahattomilta putoamisilta. Muodikas tapaus, joka auttaa sinua ilmaisemaan tyylisi hallitsevasti; Lisäksi se on luonnollinen jatko yksilöllisyytesi ja tyylisi välittämiselle.

USP: Erittäin raskas kotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ystävät!

Kirjautua ulos…

Offline-ostoksesi edellyttää, että suoritat maksuja luotto- tai maksukorteilla. Jos haluat kuljettaa useita kortteja yhdessä Apple-kortin kanssa, sinulla on oltava yksilöllinen kortinhaltija. Vältä tätä ylimääräistä matkatavaraa. IPhone X / Xs -korttikotelo on sopiva ratkaisu.

Tutki myös näitä viestejä:

 • Parhaat Apple Card -lompakot
 • Parhaat iPhone Xs -lompakkokotelot
 • Ohuimmat iPhone X -kotelot
 • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot kortinhaltijalla

Minkä kortinhaltijan kotelon haluaisit ostaa iPhone X / X -laitteellesi? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit