Apple Watch on hyvä idea: 10 syytä miksi

EWeekissä Don Reisinger kirjoitti miksi Apple Watch on huono idea. Nyt emme tiedä varmasti, onko kelloa tekemässä, mutta täällä iGeeksBlogissa olemme valtavia faneja ideasta. Uskomme ja itse asiassa uskomme, että Watch on todella hieno idea toteuttaa.

Jos olet seurannut meitä Facebookissa, Twitterissä tai tilannut syötteitämme, tiedät luultavasti, että Applen kellon ympärillä on ollut paljon puhetta. Se on tuottanut tarpeeksi lämpöä, mutta asia on, että huhujen mukaan epäilemme vain, että Watch on prototyyppien tai varhaisen testaustuotannon vaiheessa. Luulen, että jos lainkaan kyse on täysimittaisesta tuotannosta, kuulemme jotain yhdestä Lähi-idän lähteestä.

Joten kun Don kirjoitti miksi Applen Watch on huono idea, tiesin, että suurin osa hänen sanoistaan ​​ei olisi kovin merkityksellistä. On kuitenkin joitain hyviä kohtia, joten kannattaa tarkastella sitä. Mutta kun olet valmis, muista lukea myös tämä kappale kokonaan. En ole vakava fani hyväksyä sokeasti mitä Apple tekee niin hyväksi, mutta tämä Watch-asia on jotain kunnioitusta herättävää. Ja toivon varmasti, että se toimii samalla tavalla kuin huhut osoittavat.

Tässä on 10 syytä, miksi Apple Watch on hyvä idea

# 1. On aika käyttää puettavaa tekniikkaa

Käytettävä tekniikka on tulossa täysin. Google Glass avasi juuri eilen beetatestaajia. Monet ihmiset ajattelevat, että puettava tekniikka voi olla häiritsevä puoli, mutta sen avaamat mahdollisuudet ovat valtavat. Ja luonnollisesti se tekee siitä todella häiritsevän tekniikan.

# 2. Apple Watch lyhentää puheluaikaa

Kellon perusedellytys ei ole hieno aika, päivämäärä, sää ja hälytys. Mitä iPad teki? Se auttoi sinua vähentämään kannettavan tietokoneen / tietokoneen käyttöä päivittäisessä digitaalisessa kulutuksessa (sähköposti, uutiset, verkkosivustot, kirjat). Näin Watch tekisi: sinun ei tarvitse ottaa iPhoneasi aina puhelua, viestiä, sähköpostihälytystä tms. Varten. Ja se helpottaa monia asioita ihmisille, jotka käyttävät kelloa, mutta joka vain kertoo heille aika.

# 3. Se on markkinarako

Kello, kuten iPod, olisi ehdottomasti markkinarako. Mielestäni Don erehtyi sanomalla, että kapealla oleva tuote on huono idea Applelle. Apple ansaitsi miljoonia alkuvaiheessa kapealla tuotteilla. Se oli Steven visio aina. NeXT-tietokoneet luotiin ensin oppilaitoksille, mikä tekee niistä vakavan kapean tuotteen. IPod oli kapea tuote. Kun iPadin alkuperäinen suunnittelu alkoi, se oli markkinarako. Kapea tuote on hyvä idea.

# 4. Se on uudistettu muotilausunto

Kellot eivät ole koskaan menneet muodista koskaan, mutta niiden käyttö on varmasti vähentynyt. Kun älypuhelimesi voi kertoa sinulle ajan, ei vain näytä olevan syytä saada rusketusta ranteessa. Mutta mielenkiintoista on, että Apple Watch voi olla tyylilausunto. Myös tilaselvitys, jos haluat, mutta siitä emme halua puhua. Se on "siisti" asia, ja Apple on aina halunnut tehdä hienoja asioita.

# 5. Applen on uudistettava

Haluaisin sen sijaan laittaa tämän ylhäältä. Apple Watch on aidosti hyvä idea, koska Applen on uudistettava. IPhone-, iPad- ja iPod-ekosysteemit ovat vanhentuneet, ja uusimmat innovaatiot ovat ohuemmat ja kevyemmät tuotteet. Myös iOS: n tasainen tilanne on paljon lämpöä. Apple Watch antaisi Applelle kaivatun innovaatiotekijän, joka voi viedä Applen keskittymään häiritsevään tekniikkaan.

# 6. Apple Watch tekee Siristä entistä paremman

Parasta Sirissä on, että se on nyt todellinen tekniikka. Valitettavasti se ei ole täydellinen tekniikka, ennen kuin sinulla on helpompi tapa käyttää sitä kuin puhua julkisessa hankalassa puhelimessa. Mutta koko ajatus Sirin käyttämisestä Watchissa tekee siitä paljon helpompaa ja antaa Sirille kaivatun yksinkertaisen käyttöliittymän.

# 7. Apple Watch on turvallisempi

Don sanoo, että Apple Watch on helpompi kohde. Tiedät, se on ulkona, ranteessasi ja mahdollisesti helppo tarttua pois. Vaikka varkauden uhka on olemassa sekä iPhonelle että Watchille, mielestäni muilla ehdoilla, Watch on turvallisempi. Tarkoitan, et menetä Apple Watchiasi sohvan alla. Et aio unohtaa Apple Watchia toimistossa. Apple Watch on aina kiinnitetty ranteeseesi - et voi unohtaa sitä missään, ennen kuin käytät sitä.

# 8. Apple Watch tekee elämästä yksinkertaisempaa

Uskon vakavasti Apple Watchin, että elämä olisi yksinkertaisempaa. Ensinnäkin se ottaa iPhonen pois yhtälöstäsi ainakin siinä määrin, että sinun ei tarvitse noutaa sitä koko ajan. Tiedot välitetään kelloosi (häiriötekijät! Joo!), Mutta tämä tarkoittaa, että viestejä, puheluita, hälytyksiä, sähköpostia tai muita ping-viestejä on helpompi käsitellä.

# 9. Kello on lähinnä mukavimpia puettavia laitteita

Vaikka Google Glass on sinänsä hämmästyttävä, se ei ole jotain, josta olet erittäin mukava käyttää. Kello on toisaalta jotain, jota monet ihmiset vielä käyttävät. Toki, se ei ole jotain todella mukavaa, mutta kumpikaan ei pidä painavampaa iPadia (verrattuna iPad Miniin). Mutta ihmiset tekevät, koska se on hyödyllistä. Uskon, että tämä on Apple Watchin mielipide, joka tekee siitä menestyvän tuotteen suunnittelun näkökulmasta.

# 10. Apple Watch voi olla Applen vastaus Project Glassiin

Mikä tärkeintä, Apple ei halua jäädä jälkeen. Se on joko ensimmäinen, joka tekee jotain todella hämmästyttävää (iPod / iPhone / iPad), tai hyppy, kun se jää jäljelle. Pukeutuvan tekniikan osalta Google pääsi eteenpäin. He eivät tietenkään kilpaile saman tuotteen kanssa (kuten esimerkiksi Nexus ja iPhone / iPad), mutta genre on sama. Käytettävissä olevan tekniikan aamu on alkanut, ja Apple - olen aivan varma - tulee valtava pääsy markkinoille.

Milloin se tapahtuisi? Sinun on tarkistettava nämä Watchin julkaisupäivän huhut, mutta sitten lyön vetoa täysimittaisesta tuotejulkistuksesta vuonna 2014, jos huhut näistä 100 ihmisestä, jotka työskentelevät Watch-prototyypissä, pitävät paikkansa.

Huomaa: On yleisesti hyväksyttyä, että Apple Watchilla tarkoitamme puettavaa kellon kaltaista gadgetia. Jotkut sanovat, että Apple Watch saattaa olla televisio, jonka kanssa Apple on huhuttu toimivan. Mutta hei, jotta asiat olisivat selkeitä, puhumme rannekelloista.

Uusimmat viestit