Parhaat iPhone 6 / 6s -suojakalvot vuonna 2020

Vaikka sanaa "safiiri" ei esiintynyt iPhone 6: n tai iPhone 6: n PR: ssä, Apple on todennäköisesti työskennellyt tuottamaan kovempia, jäykempiä ja huomattavampia näyttöjä lippulaiva-älypuhelimelleen. Apple Watchissa on safiirilasi, mutta Applen mukaan iPhonessa on ionivahvistettu näyttö. Mikä tahansa onkin, on silti järkevää vahvistaa näyttöä iPhone 6 / 6s -suojilla ja näytönsuojuksilla. Ainakin iPhone 6 / 6s -näytön näytönsuojat.

1. Maxboost

Maxboost on johtava tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia lisävarusteita iPhonelle. Tämä näytönsuoja iPhone 6: lle ja 6: lle takaa huolettoman asennuksen 100% kosketustarkkuudella. IPhone 6s -laitteellesi saat täydellisen 3D-kosketustunnistuksen.

Avoimen reunan muotoilu tekee kaiken eron, koska se peittää vain puhelimesi näytön tasaisen osan. Kun käyrän reuna jätetään auki, voit helposti asentaa iPhonen kotelon.

USP: Open Edge Design

Tutustu Amazoniin

2. Skinomi TechSkin

Skinomin pakkauksessa on PET-kalvopäällysteet sekä iPhone 6/6: n etu- että takaosaan. Yksi Skinomin näytönsuojan kohokohdista on asennus: se on uskomattoman helppoa.

Itse näyttö, vaikka se on ohut ja hämärä, on lähellä sotilaslaatuista, ja se suojaa iPhonea 6 naarmuilta, puhkaisulta jne. Se voi absorboida iskuja ja estää niitä vaikuttamasta iPhone 6/6: een.

USP: Yliherkkyys

Tutustu Amazoniin

3. LK

LK on johtava näytönsuojavalmistaja maailmassa. Tämä korkealaatuinen näytönsuoja iPhone 6: lle ja iPhone 6: lle sisältää elinikäisen vaihtotakuun. Karkaistu lasi näytönsuojat on valmistettu erinomaisesta 9H-lasista, joka kestää naarmuja.

Oleofobinen pinnoite estää sormenjälkiä ja pitää puhelimesi poissa öljylaastuista ja hiki tahroista. Tämä laserleikattu karkaistu lasi sopii tarkalleen iPhoneen. Pakkauksessa on applikaattori, mikrokuituliina, märkäpyyhe ja pölynimuri.

USP: Laserleikkauksen tarkkuus

Tutustu Amazoniin

4. Supershieldz

Supershieldz tarjoaa laadukkaan japanilaisen PET-kalvon, joka suojaa kosketusnäyttöä reunasta reunaan. Tarkan aukon ansiosta se sopii tahrattomasti näytölle. Se ei siis käytä mitään liimoja; asennuksen aikana on kupla.

Suuren läpinäkyvyyden ansiosta näytönsuoja parantaa katselukokemustasi. Se vastustaa myös sormenjälkeä pitääkseen herkkyyden ennallaan. Lisäksi Supershieldz on saatavana kuudessa pakkauksessa, joihin sisältyy elinikäinen takuu.

USP: Japanilainen PET-kalvo

Tutustu Amazoniin

5. JETech

JETech PET -suojus on helposti yksi hienoimmista. Kaarevien reunojen ansiosta se sopii virheettömästi näytölle ja tarjoaa ilman kuplia asennuksen.

Se tarjoaa teräväpiirtoisen selkeyden katselun parantamiseksi. Koska kosketusnäyttö on erittäin herkkä, sen avulla voit käyttää kosketusnäyttöä ilman viivettä.

Näytönsuoja estää myös tahroja ja pölyä pitääkseen kirkkauden ja sileyden ennallaan. Viimeisenä, JETech on saatavana kolmessa pakkauksessa.

USP: Erittäin herkkä kosketukselle

Tutustu Amazoniin

6. Zagg Invisible Shield

Zaggin Invisible Shield -sarjaa ei tarvitse esitellä. Se on yksi hienoimmista näytönsuojista. Yksi on myös iPhone 6 / 6s -laitteille. Itse asiassa Zagg Invisible Shield for iPhone 6: lla on kolme muunnosta. "Alkuperäinen" on itsessään tarpeeksi hyvä, sillä siinä on ominaisuuksia, kuten itsekorjautuminen, särkymissuoja ja selkeys.

USP: Valmistettu väkevöitystä karkaistusta lasista

Tutustu Amazoniin

7. OtterBox ALPHA

Otterboxin ALPHA voi olla erittäin kallista, mutta kun tarkastelet sen laatua, löydät siitä yhden paremmista vaihtoehdoista. Se on tarpeeksi vahva kestämään murtumia ja jopa vastustamaan ikäviä naarmuja.

Korkean herkkyyden ansiosta näytönsuoja antaa sinun käyttää näyttöä halutulla sileydellä. Se ei anna pölyn ja lian kerääntyä ruudulle. Toinen tämän näytönsuojan merkittävä piirre on, että se piilottaa näytöt sivulta tarvittavan yksityisyyden takaamiseksi.

USP: Särkymisenesto

Tutustu Amazoniin

8. Witkeen

Älypuhelimen kosketusnäytön suojaamiseksi Witkeen on paras veto. Laadukas karkaistu lasi voi suojata näyttöä säröiltä ja teräviltä naarmuilta. Suurimman läpinäkyvyyden ansiosta se parantaa katselua.

Oleofobisella pinnoitteella on suuri rooli näytön pitämisessä kosketusherkänä. Hyvä reagoivuus antaa sinulle sujuvan purjehdusajan laitteen käytön aikana. Lisäksi Witkeen-näytönsuoja tarjoaa elinikäisen takuun ja on saatavana kahdessa pakkauksessa.

USP: Oleofobinen pinnoite

Tutustu Amazoniin

9. Herra Kilpi

Shield on suunniteltu tarjoamaan reunasta reunaan puolustusta näytölle. Tarkat aukot auttavat sitä istumaan siististi näytöllä. Siksi se ei vaikuta etukameraan ja Koti-painikkeeseen.

99,99% teräväpiirtotarkkuus ja korkea kosketusherkkyys tekevät siitä ihanteellisen puolustajan näytölle. Karkaistu lasi kestää jopa julmia iskuja.

Varustettu alan vakiokovuudella, se voi estää tasaisen veitsen terävyyden. Lisäksi Shieldillä on elinikäinen takuu.

USP: HD-tarkkuus

Tutustu Amazoniin

10. JETech

Pyöristetyillä reunoilla JETech sopii tahrattomasti näytölle. Koska se on 0,33 mm paksu, se hajauttaa iskuja ja pitää naarmut loitolla.

9H-kovuus ei vain tee siitä suojaavampaa, vaan myös vahvistaa rakennetta.

Teräväpiirtoinen läpinäkyvyys tekee katselusta miellyttävän kokemuksen. Lasi reagoi kosketukseen sujuvasti ja estää myös öljyä vahingoittamasta herkkyyttä. Lisäksi JETech-näytönsuojaa on saatavana kahdessa pakkauksessa, joilla on elinikäinen takuu.

USP: Kaarevat reunat

Tutustu Amazoniin

Siinä se, ihmiset!

Valintasi?

Joten mikä on oikea puolustaja iPhonen kosketusnäytölle? Kerro meille ominaisuuksista, jotka olet havainnut vaikuttavaksi tietyssä näytönsuojuksessa.

Haluat tutkia:

  • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot
  • iPhone 6 -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -nahkakotelot
  • Parhaat iPhone 6 Bluetooth-kuulokkeet

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found