Parhaat iPad-sovellukset myyntiedustajille ja myyjille vuonna 2021

IPad on edennyt pitkään. Ilmeisesti se ei ole enää vain tabletti sähköpostin tarkistamiseen, videoiden katseluun tai verkon selaamiseen ja hienon pelin pelaamiseen. Se on valinnainen laite tuottavuuden ja työn kannalta. Myyntiedustajien mielestä iPad on yhä enemmän hyödyllinen työssä. Näiden parhaiden myyjien iPad-sovellusten avulla voit virtaviivaistaa myyntiäsi ja liiketoimintaasi. Olipa kyseessä asiakirjojen käsittely, maksujen käsittely, luettelointi tai CRM, voit hoitaa kaiken tämän ja paljon muuta.

1. Salesforce1

Arvostan Salesforce1: tä erittäin hyvin. Se on suunniteltu pakolliseksi Salesforcen käyttäjille. Sovelluksen uusimman version avulla voit hallita kampanjoita kokonaan. Voit lisätä uusia tiloja ja muokata niitä helposti.

Sovelluksen avulla voit tarkastella ennusteita ja tehdä yhteistyötä tiimien kanssa saumattomasti. Voit suodattaa tietoja ja jäljittää tietyt raportit. Mikä tärkeintä, voit tarkastella ja muokata tietueitasi myös offline-tilassa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Microsoft PowerPoint

Jos haluat luoda vaikuttavia esityksiä kuluttamatta liikaa aikaa ja energiaa, Microsoft PowerPointin on oltava tutkaasi. Parasta tässä sovelluksessa on laaja valikoima työkaluja. Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella projektisi hieman vapaammin.

Useiden mukautusvaihtoehtojen ansiosta voit tehdä esityksen, joka voi lähettää keskeisen viestin haluamallasi vaikutuksella. Hyödynnä yhteistyötoimintojen parhaat mahdollisuudet ja tee yhteistyötä ystävien ja kollegoiden kanssa huippuluokan projektin luomiseksi.

Parannetun suojauksen ja helpomman käytettävyyden tarjoamiseksi se synkronoi kaikki tiedot automaattisesti OneDriveen. Lisäksi voit käyttää PowerPointia useilla kielillä, kuten englanti, tšekki, tanska, hollanti, saksa, kreikka, italia, japani ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

3. INVOICE2GO LASKU & ARVIO

Oikeat arviot, laskut ja oikea-aikaiset maksut muodostavat noidankehän, joka pitää myyntiedustajan aina takertuvassa. Invoice2go voi virtaviivaistaa koko prosessia, kun voit lähettää ammattilaskuja ja arvioita asiakkaillesi. Eikä vain, hyväksy asiakkaiden maksut suoraan laitteeltasi.

Seuraa myös kulujasi napsauttamalla valokuvaa kuitistasi. Lisää kulut suoraan laskuihin ja tallenna toistuvat kulut tulevaa käyttöä varten. Sovellus seuraa myös nopeasti laskuja, maksettuja sekkejä tai odottavia maksuja. Synkronoi kaikki tiedot laitteidesi välillä, jotta sinulla on aina mitä tarvitset ja milloin tarvitset.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Myyntikani

SalesRabbit on juuri sitä mitä tarvitset myynnin nopeuttamiseksi ja CRM: n hallinnan hallitsemiseksi. Videoiden ja muiden tärkeiden esitystyökalujen avulla voit esitellä tuotteitasi vakuuttavammin.

Sovelluksen avulla voit kartoittaa nykyisiä asiakkaita, jotta voit säästää paljon aikaa ja suorittaa tehtävän helpommin. Voit vastaanottaa, ladata ja luoda viitteitä lennossa. Määritä myyntialueet, seuraa myyntiedustajien sijainteja. Lisäksi voit käyttää mukautettuja suodattimia selvittääksesi mahdollisuuksia ja tarkistaa trendejä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Mapview-myyntireittisuunnittelija

Etsitkö tehokkaampaa työkalua alueiden suunnitteluun ja hallintaan? Sales Navigator antaa sinulle parhaan hyödyn päivittäisistä aikatauluistasi. Tämän sovelluksen avulla voit suunnitella matkasi älykkäästi ja pystyä optimoimaan päivittäiset reittisi pudotuskäynneillä sekä kalenteritapaamisilla.

Voit lähettää sähköpostia, asettaa kokouksia, tehdä muistiinpanoja, lähettää sähköposteja ja tarkastella verkkosivustoja suoraan sovelluksesta. Vielä tärkeämpää on, että voit jopa luoda mukautettuja ryhmiä priorisoimaan yhteystietoja tehtävän yksinkertaistamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. RepZio

Repzio on todellinen kauppa sekä myyjille että valmistajille. Hyvässä asemassa ovat helppokäyttöiset ominaisuudet, joiden avulla voit hoitaa tehtävääsi helposti.

Voit luoda ja skannata viivakoodeja mukavasti. Kun annat tilausten ottaa nopeasti, se paitsi säästää kallisarvoista aikaa myös yksinkertaistaa tehtävää. Lisäksi se on integroitu useisiin tärkeisiin työkaluihin, kuten Quickbooks, NetSuite, SAP, Sage Mas, BlueLink, SalesForce jne.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Oracle CX Cloud Mobile

Oracle CX Cloudilla ei voi mennä pieleen, kun haluat hallita tarjouksia lennossa ja lisätä asiakassuhteita. Todennäköisesti paras osa tätä sovellusta on, että se tarjoaa yhden luukun pääsyn kaikkiin olennaisiin asioihin, mukaan lukien yhteystiedot, aktiviteetit, palvelupyynnöt ja analyysit. Joten, ei enää hypätä yhdeltä spektriltä toiselle vain pysyäksesi silmukassa!

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on täysi räätälöinti. Voit esimerkiksi lisätä, poistaa ja hienosäätää mukautettuja kenttiä tarpeidesi mukaan. Lisäksi saat myös joustavuutta tehdä asetteluja myyntiroolien mukaan.

Vielä parempi, voit tarkastella ja muokata tietoja myös ilman Internet-yhteyttä. Jos internetyhteyttä ei ole, tämä ominaisuus varmistaa, että työsi ei pysähdy. Kun automaattinen synkronointi on otettu käyttöön, tietosi päivittyvät heti, kun verkkoyhteys on käytettävissä.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Pepperi-myyntiedustaja

Pepperi on huippuluokan CRM-työkalu. Tämän sovelluksen avulla voit esitellä vaikuttavia e-luetteloita, suorittaa myymäläketjua, ottaa vastaan ​​tilauksia, nopeuttaa myyntiä myynnin kautta ja ristimyynnillä sekä vaivattomasti. Sen avulla voit myös täyttää asiakaskäyntilomakkeita ja kyselyjä.

Voit tarkistaa asiakkaiden aiemmat toiminnot ja synkronoida tärkeät tiedot Outlookin kanssa. Lisäksi sovelluksen avulla voit hallita ja ajoittaa puheluja, kokouksia ja viestejä, jotka tuovat enemmän mukavuutta työhösi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. CHORUS.AI

Tavallisen työpäivän aikana puhut kymmenelle ihmiselle ja keskustelet miljoonista asioista. Kuoro voi tallentaa ja transkriboida tärkeät puhelut tai kokoukset reaaliajassa. Voit viitata takaisin näihin tietoihin ja poimia oivalluksia tarpeen mukaan. Joten, ennen kuin aloitat seuraavan kokouksen tai puhelun, tarkista edellisessä keskustelu.

Kuvittele vaikutelma, jonka teet asiakkaalle muistamalla pienimmätkin yksityiskohdat. Sovellus on melko hyödyllinen myös tiimillesi. Jaa parhaat tallenteet opettaaksesi myyntitiheyttä tai tarkista johtajat heidän suoritustensa seuraamiseksi. Voit jopa kuunnella tekoälyn kuratoimaa soittolistaa tärkeimmistä puheluista.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Onsight-myynti

Haluatko vahvistaa myyntiäsi? Onsight-myynti voi olla sinulle erittäin kätevä vaihtoehto. Se on erinomainen tilausprosessin nopeuttamisessa.

Tämän sovelluksen avulla voit näyttää tuotteita asiakkaillesi ja luoda tilauksia nopeasti. Houkuttelevat luettelot esittelevät tuotteitasi tyylikkäästi. Vielä parempi, se toimii jopa offline-tilassa, joten jatkat työskentelyä ilman häiriöitä.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Toivon, että nämä sovellukset ovat onnistuneet läpäisemään happotestisi lentävillä väreillä. Halusitpa sitten seurata tietojasi, tukea suorituskykyäsi tai tukea myyntiä, nämä sovellukset voivat kestää tehtävän élanilla. Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat luotettavampaa käyttökokemusta. Joten minkä olet valinnut myynnin nopeuttamiseksi tai suorituskyvyn lisäämiseksi? Kerro meille arvokasta palautettasi kanssamme.

Haluat ehkä katsoa myös näitä viestejä:

  • Paras tilaustuotesovellus iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat POS-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Laskusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat varastonhallintasovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit