Valokuvien poistaminen omasta valokuvavirrasta

iCloud Photo Stream on loistava tapa katsella uusimpia valokuvia kaikilla Apple-laitteillasi. Se lataa viimeiset 30 päivää uusia valokuvia ja asettaa ne automaattisesti saataville muille laitteille My Photo Streamin avulla. Jos kuitenkin tunnet, että My Photo Streamissa on paljon valokuvia, ja voit poistaa valokuvia My Photo Stream -sovelluksesta. Katsotaanpa.

  • Valokuvien poistaminen omasta valokuvavirrasta iPhonessa ja iPadissa
  • Valokuvien poistaminen Mac-valokuvavirrasta
  • Poista valokuvat My Photo Stream -sovelluksesta Apple TV: ssä

Valokuvien poistaminen omasta valokuvavirrasta iPhonessa ja iPadissa

  1. Avata Valokuvat -sovelluksen iPhonessa tai iPadissa
  2. Välilehti Albumit alimmasta rivistä
  3. Napauta Oma valokuvavirta ja napauta Valitse.
  4. Valitse yksi tai useampi valokuva ja napauta roskakorikuvake. Vahvistaa teko.

Applen mukaan kaikkia kuvia ei poisteta iPhonesta, kuten Kuvat-sovellukseen tuotuja tai kopioituja. Lisäksi on mahdollista, että vaikka poistat valokuvan, saatat nähdä sen iPhonessa, jos se on yli 30 päivää vanha ja sinulla on alle 1000 valokuvaa My Photo Stream -sovelluksessa.

Kun olet poistanut kuvan My Photo Stream -albumista, se pysyy iPhonessa tai iPadissa, jos kuva on otettu täällä. Voit poistaa sen kokonaan poistamalla sen Kuvat-sovelluksesta (Viimeisimmät) ja sitten Äskettäin poistetut.

Valokuvien poistaminen Mac-valokuvavirrasta

  1. Avata Valokuvat sovellus Mac-tietokoneellasi
  2. Napsauta valokuvaa, jonka haluat poistaa. Voit valita useita kuvia pitämällä komentonäppäintä painettuna.
  3. Klikkaa Kuva ja napsauta sitten Poista valokuva. Tai napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista valokuva.
  4. Klikkaus Poistaa ponnahdusikkunasta.

Jos valitset ja poistat kuvia Macista Macissa My Photo Stream -albumi, sitten se poistetaan kaikista laitteistasi (Oma valokuva Stream -albumin alla). Mutta kuvat näkyvät silti Mac-tietokoneesi Kuvat-sovelluksen Valokuvat-välilehdessä. Mutta jos poistat kuvat Valokuvat-välilehdestä (noudattaen yllä olevaa tapaa), ne poistetaan Oma valokuvavirta ja Mac-sovelluksen Kuvat-sovelluksesta.

Poista valokuvat My Photo Stream -sovelluksesta Apple TV: ssä

  1. Avata Valokuvat Apple TV: n päävalikosta. Kirjaudu sisään Apple ID: llä, jos sitä pyydetään
  2. Siirry valokuvaan, jonka haluat poistaa
  3. Pidä Valitse -painiketta ja valitse sitten Poista valokuva.

Jos käytössäsi on vanhempi tvOS-versio, vaiheessa 1 saatat joutua valitsemaan Photo Stream tai Internet → Photo Stream.

Kirjautua ulos…

Poistamasi valokuvat poistetaan My Photo Stream -näkymästä Apple-laitteillesi, jotka on allekirjoitettu samalla Apple ID: llä. Nämä muutokset tapahtuvat, kun liität laitteen Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.

Oletetaan, että joku jakoi valokuvavirran kanssasi, ja poistat nämä valokuvat / albumit, niin se ei vaikuta alkuperäisiin tai lähteisiin. Se poistaa sen vain laitteestasi.

Voit halutessasi vilkaista seuraavaa:

  • Photo Streamin poistaminen käytöstä iPhonessa, Macissa ja Apple TV: ssä
  • Valokuvavirta ei toimi iPhonessa: Korjaa synkronointi, jakaminen ja muut ongelmat
  • Valokuvien määrittäminen iPhone-yhteystietoihin

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotusta, voit kysyä alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit