Parhaat elämäntapasovellukset iPadille vuonna 2021

Siitä lähtien, kun iPad esiteltiin vuonna 2010, sovelluskehittäjät ovat väsymättä työskennelleet kehittämään jännittäviä ja hyödyllisiä sovelluksia. IGeeksBlogissa pidämme silmämme auki, jotta löydämme parhaat sovellukset, jotka helpottavat elämääsi. Vaikka olemme jo keränneet iPhonen parhaat elämäntapasovellukset, etsimme parhaita sovelluksia iPadille. Olemme vihdoin löytäneet parhaat ja sopivimmat lifestyle-sovellukset iPadille, joten tässä on näiden sovellusten yhteenveto.

1. Apple Books

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, iOS-laitteellesi sisäänrakennettu Apple Books -sovellus on paras lukemissovellus, jos olet haudattu Applen ekosysteemiin. Koska sovelluksessa on synkronointitoiminto, voit synkronoida sen kaikkien Apple-laitteidesi kanssa ja nauttia kaikkien suosikkiromaanien lukemisesta.

Jos olet kirjojen ystävä, ymmärrät kirjastosi liikkuvuuden tärkeyden ja Apple Books varmistaa sen. Voisit vaivattomasti kantaa koko kirjastosi mukanasi minne ikinä menetkin. Laajan kokoelman nykyaikaisia ​​ja klassisia e-kirjoja sisältävä iBooks on varmasti minun sovellukseni lukea romaaneja.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Google Drive

Me kaikki tiedämme edullisten iPadien tallennusrajoitukset, mutta sen ei pitäisi estää meitä tallentamasta muistoja ja muita asiakirjoja. Voi, ja kirjaa 5 Gt: n kulutus iCloud-tallennustilaan, tarvitset ehdottomasti lisää tilaa, ja ne olivat Google-aseman vaiheet.

Google Drive tarjoaa huikeat 15 Gt ilmaista tallennustilaa Google-tunnusta kohden, mikä on mielestäni aika hämmästyttävää. Jos jollakin on useita Google-tilejä, hänen Drive-tallennuskapasiteettinsa kerrotaan 15 kerrottuna henkilön tilien määrällä. Tämä on mielestäni hienoin ominaisuus ihmisille, jotka haluavat pitää työn ja yksityiselämän tasapainossa.

Hinta: Ilmainen / sovelluksen sisäinen osto

ladata

3. Hälytys

Jos sinulla on vaikeuksia herätä, sinun on oltava tämä erityinen elämäntapasovellus iPadissasi. Uskallan, että tämä sovellus aikoo varmasti muuttaa sitä. Kokeile tätä sovellusta, ja vakuutan, että unohdat, mitä tarkoittaa hälytysten torkuttaminen ja lopulta myöhästyminen.

Hämmästyttävästi Devil's alarm -nimellä tunnettu Alarmy antaa sinulle erilaisia ​​tehtäviä, jotka sinun on suoritettava hälytyksen sammuttamiseksi. Voit määrittää matemaattisen tehtävän tehtäväksi tai muistipeliksi tai ravistelemalla puhelinta esimerkiksi 30 kertaa tai ottamalla tietyn kuvan. Mutta mikään tehtävistä ei ole helppoa, jos luulet pystyvänsä pitämään matemaattisen ongelman tehtävänäsi, sinua ei pyydetä ratkaisemaan 2 + 2: ta tai vastaavaa. Nuku, jos voit.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

4. Päivittäinen horoskooppi

Jos olet uskovainen horoskooppiin ja haluat lukea sitä, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä sovellusta. Tällä sovelluksella on paras ja tarkin horoskooppisovellus iPadille, ja sillä on vakuuttavimmat havainnot.

Päivittäisessä horoskoopissa on tarkat päivittäiset, viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuosittaiset horoskooppilukemat kaikille horoskooppeille. Sovellus tukee myös yksittäisiä eläinradan ominaisuuksia, ja se näyttää myös mitkä merkit ovat yhteensopivimpia ja miksi.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

5. Yahoo! Sää

Ennen kuin lähdet osallistumaan juhliin tai sosiaalisiin kokouksiin, tarkista sääolosuhteet kaupungissasi tai paikassa, johon olet menossa. Yahoo Weather on epäilemättä iPadin luotettavin sääsovellus. Sovellus antaa sinulle tarkat ennusteet tunneittain, 5 päiväksi ja 10 päiväksi. Siksi voit suunnitella pienet matkasi maassasi tai sen ulkopuolella.

Sääsovellus tarjoaa kaikki tarvittavat tiedot, kuten tuuli, paine ja sateen mahdollisuus. Animoidut säävaikutukset herättävät huomion tarkistaessasi sääolosuhteita sateen, lumen, sumun tai kuumuuden varalta.

Animoidut auringonnousu-, auringonlasku-, tuuli- ja painemoduulit pitävät tämän sovelluksen houkuttelevana. Saat ilmoituksia kahdesti päivässä, jotta voit olla varautunut säähän.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Stylebook

Me kaikki käymme läpi mitä pukeudun tänään? -Vaiheen joka päivä, enkä voi alkaa kiittää näiden kahden sovelluksen kehittäjiä. Stylebook ja Stylebook Men ovat suosikkisovellukseni kaikkien iPadin Lifestyle-sovellusten joukossa. Syy on melko yksinkertainen. Voin nyt valita ja suunnitella asuni suoraan älylaitteestani ja tehdä kaiken hyvissä ajoin mistä tahansa. Se on ehdottomasti tehnyt elämästäni suoraviivaisemman.

Vaikka vaatteiden ja muiden lisävarusteiden lisääminen tähän sovellukseen voi olla hiljainen pelottava tehtävä, mutta luota minuun, kun se on tehty, saat parhaan hyödyn vaatteistasi. Koska voit nyt muotoilla niitä helposti ja voit yrittää olla kokeellisempia. Ja voit myös käyttää vaatteita, joita et edes tiennyt olevasi.

Hinta: $3.99

ladata

7. Matkapäiväkirja

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus on itse asiassa matkapäiväkirja eikä tavallinen päiväkirja. No, ero näiden kahden välillä käy melko selvästi ilmi heidän nimistään. Vaikka sinun on kirjattava päivittäiset merkinnät tavalliseen päiväkirjaan, sinun on vain tallennettava matkakokemuksesi tähän sovellukseen yhdessä kuviesi kanssa.

Voit muuttaa matkakokemuksesi kauniiksi leikekirjoiksi, joissa on tarinoita, kuvia, postimerkkejä ja karttoja. Sovelluksen avulla voit tilata oman henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen valokuvakirjaasi, joka voi olla muistoksi seikkailuillesi.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

8. Herra Mood

Stressissä elämässämme emme usein ota aikaa ulos ja arvioida, miten päivä kului ja mitä tunsimme koko päivän. Älä huoli, en aio saarnata siitä, miten emme ota stressiä elämässämme, koska se on tavallaan väistämätöntä. Mutta ehdotan on seurata mielialaasi. Mr.Mood on eräänlainen iOS-elämäntapasovellus, joka on kehitetty erityisesti mielialasi kirjaamiseen ja niiden seuraamiseen.

Yksinkertaisen käyttöliittymän avulla tämä sovellus näyttää siistiltä ja sitä on erittäin helppo käyttää. Sinun on yksinkertaisesti kirjattava, mitä tunsit koko päivän, ja sitten voit nähdä, oletko edistynyt vai ei. Sovelluksen värikäs luonne pitää sinut motivoituneena kirjautumaan mielentilaan päivittäin. Sen kirjautuminen ei myöskään vie muutamaa sekuntia.

Hinta: $0.99

ladata

9. Sedition Art

Kun siirrymme kohti digitaalista elämää, digitaalisesta taiteesta on tulossa asia nyt, ja nyt se on paljon enemmän kysyttyä. Ihmiset ovat nyt alkaneet investoida digitaalisiin taideteoksiin ja ylläpitävät virtuaalikirjastoa. Sedition Art on eräänlainen virtuaalinen galleria, jossa voit pitää digi-mestariteoksesi ja löytää muita taiteilijoita.

Tutustu erilaisiin digitaalisten taiteilijoiden kuratoimiin taideteoksiin vain näytöillesi. Kerää ja jaa ne ystäviesi kanssa ja nauti tästä uudesta tavasta arvostaa taidetta ja kerätä sitä. Kaikki sedition-sovelluksen taideteokset ovat rajoitettuja kappaleita, jotka on kuratoitu vain näytöille. Sovelluksessa on myös sn-kutsu yksinomaan "kuratoitu" -osio, jossa mestariteokset myyvät vain alhaiselta 8 dollarilta ja jopa 3000 dollarilta.

Hinta: Ilmaiset / sovelluksen sisäiset ostokset

ladata

10. GARDENISE

Tässä on puutarhan päiväkirja jokaiselle kasvin ystävälle. Se auttaa sinua seuraamaan ja dokumentoimaan kaiken istuttamasi. Voit jopa lisätä valokuvia, muistiinpanoja ja muuta seurataksesi puutarhaa.

Se on työkalu, joka yksinkertaistaa puutarhanhoitotehtäviäsi ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla. Sovellus on jaettu eri osioihin, kuten Kasvit, Alueet, Tapahtumat, Inspiraatio ja Ystävät. Tämä auttaa sinua hallitsemaan puutarhanhoitoasi kaikkia näkökohtia ja olemaan yhteydessä samanmieliseen yhteisöön.

Hinta: Ilmainen (perustilaus: 1,49 dollaria)

ladata

Kirjautua ulos…

Se oli luettelo kaverit. Kerro minulle, jos aiot asentaa jonkin näistä sovelluksista. Kerro myös, jos unohdin minkä tahansa luokan Lifestyle-sovelluksista.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat muotiohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat laihtuminen -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • iPhone- ja iPad-sovellukset kaapin järjestämiseen
  • Parhaat Mood Board -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit