Parhaat iPad Air 3 -pakkaukset vuonna 2021

Ehkä et koskaan halua antaa ikävää kolahtaa mahdollisuudelle vahingoittaa iPad Air 3 -laitettasi. Tai luulet, että pienellä lapsellasi on butterfingers ja saatat pudottaa tabletin satunnaisesti. Mikä tahansa voi olla syy; tälle huolelle on ihanteellinen vastaus - raskas tapaus. Kaikki kestävä ulkonäkö eivät kestä ajankäyttöä ja tarjoavat mukavan käyttökokemuksen. Ja tässä alla valitut huolella valitut parhaat raskaat kotelot 10,5 tuuman iPad Airille voivat auttaa sinua valitsemaan paremman kumppanin laitteellesi. Sen lisäksi, että se tarjoaa vankan suojan taulutietokoneellesi, monet niistä toimivat myös jalustana kotelona videoaikasi lisäämiseksi. Joten, ota nopea hypätä valitaksesi vankka puolustaja iPadillesi juuri nyt!

1. ZUGU CASE Prodigy X

ZUGU CASE: n "Prodigy X" ei ole vain vankka rakenne. Minulle se on 10,5 tuuman iPad Airin toimivin raskaan kotelo.

Erittäin iskunkestävän rakenteen ansiosta Prodigy X pystyy torjumaan jopa viiden jalan pudotukset. Useimmissa tapauksissa tämä vahvuustaso riittää pitämään tablet-laitteesi turvassa.

Mikä tekee tästä kannesta paremman tarjouksen, on magneettinen jalusta. Katselutarpeistasi riippuen voit säätää sitä kahdeksassa eri kulmassa katsellaksesi videoita helpommin.

USP: Magneettiteline tarjoaa useita katselukulmia

Tutustu Amazoniin

2. MoKo

Yksinkertaisesti sanottuna, MoKo on mitä sinun pitäisi mennä, jos olet nähnyt löytää huippuluokan raskaan kotelon alle 15 dollaria. Ja kolme ominaisuutta tekevät siitä hienon vaihtoehdon.

Ensinnäkin, se on varustettu kaksikerroksisella kotelolla, jota tukevat kova tietokone ja pehmeä TPU. Joten, iPadissasi on ylimääräinen suojaus vahingossa tapahtuvilta putoamisilta ja naarmuilta.

Toinen sisäänrakennettu jalusta toimii tyylikkäästi ja tarjoaa mukavat katselukulmat. Ja kolmas, se tarjoaa kaivatun suojan kosketusnäytölle sisäänrakennetun näytönsuojan muodossa.

USP: Tukeva hybridimalli

Tutustu Amazoniin

3. Kumipisara

Esitä iPad Air 3: lle poikkeuksellisen kestävä ja suojaava kansi, jotta se pysyy turvallisena. "Gumdrop" on suunniteltu tarjoamaan tabletille 360 ​​asteen suoja.

Kiinteän kotelon taustalla on iskua vaimentavat, vahvistetut kulmat. Ja erittäin kätevän jalustan ansiosta se tarjoaa mukavamman maisemakatselun. Lisäksi tarkat aukot varmistavat, että sinulla on vaivaton pääsy laitteen kaikkiin portteihin.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

4. CAVASA

Jos tinkimätön puolustaminen iPad Air 2019: lle on tärkein prioriteetti, et voi mennä pieleen CAVASA: n kanssa.

Kannessa on erittäin kestävä PC-puskuri ja siinä on pehmeä TPU-takaosa. Tämä vankka ja iskunkestävä rakenne antaa kotelolle mahdollisuuden torjua ikäviä kolhuja helposti.

Lisäksi siinä on 3 mm korotettu kehys, joka suojaa näyttöä naarmuilta. Lisäksi CAVASA-jalustan avulla voit tukea laitetta sekä pysty- että vaakasuunnassa.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Runollinen

”Runollisella” raskaalla kotelolla on kestävä rakenne, joka antaa sille mahdollisuuden absorboida iskuja. Kansi on valmistettu silikonimateriaalista ja urheilullinen ergonominen muotoilu. Ja kosketuspuolisella kahvalla tabletin pitäminen on mukavampaa.

Toinen merkittävä piirre on kohotetut tuuletusaukot, joilla on tärkeä rooli lämmön johtamisessa. IPadisi ei siis kuumene. Lopuksi voit valita tämän kestävän kannen kahdessa värissä: musta ja sininen.

USP: Kestävä rakenne korotetuilla tuuletusaukoilla

Tutustu Amazoniin

6. SKYLMW

“SKYLMW” on sellainen tapaus, joka näyttää täydelliseltä paketilta. Suunnittelusta puhuttaessa kotelo on erittäin suojaava kolmen rakentekerroksen ansiosta.

Näyttö on korotettu, jotta näyttö ei vahingoittuisi. Jalustaa voidaan helposti kääntää 360 astetta katselukulman parantamiseksi.

Täydelliset aukot ja reagoivat painikkeet mahdollistavat laitteen käyttämisen ilman haittaa. Lopuksi SKYLMW on saatavana kolmessa värissä, kuten vaaleanpunainen, musta ja plumby.

USP: Muotoon sopiva profiili

Tutustu Amazoniin

7. Miesherk

“Miesherk” sisältää todella käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää hihnaa pitämään iPadiasi kätevästi yhdellä kädellä. Ja kun vaellat luonnossa tai haluat kantaa laitettasi mukavasti, siellä on myös olkahihna, joka täyttää kysyntänne.

Lisäksi kestävässä kannessa on hyödyllinen pidike, joka pitää Apple Pencil -laitteen turvallisena. Ja kuten monissa muissakin kollegoissa, Miesherkillä on myös täysin käännettävä jalusta, joka parantaa handsfree-käyttöäsi.

USP: Omenakynän pidike

Tutustu Amazoniin

8. Digitaalinen hutty

Tämä Digital Huttyn tarjous on saattanut löytää paikkansa tämän kierroksen 10. sijalla, mutta sillä on kaikki ominaisuudet, jotka antavat pitkän aikavälin mille tahansa edellä mainituista kannoista.

Tarvittavan suojauksen tarjoamiseksi iPadille tässä tapauksessa on erittäin kestävä kolmikerroksinen rakenne. 3 mm korkeampi viistetty reuna antaa lisäsuojan näytölle ja kameralle.

Lisäksi jalusta on aina helposti käytettävissä videopuheluiden tai elokuvien katselukokemuksen parantamiseksi. Eikä siinä kaikki, myöskään Digital Hutty ei ole hinnoiteltu (12,99 dollaria).

USP: Kestävä puskuri, jossa on vahvistetut kulmat

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Joten nämä ovat raskaat kannet, jotka ovat läpäisseet testini. Toivottavasti he voivat myös täyttää odotuksesi.

Mikä on valinta?

He toteavat oikeutetusti: "Pullon ennaltaehkäisy on parempi kuin kilo parannuskeinoa. Siksi on aina suositeltavaa noudattaa erityistä varovaisuutta vahinkojen välttämiseksi.

Voit myös lukea seuraavat artikkelit:

  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air -kotelot
  • 10,5 tuuman iPad-näppäimistökuoret
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Air Folio -kotelot

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found