Parhaat iPhone Xs Max Belt Clip -kotelot vuonna 2021

Vyöpidikekotelot on suunniteltu muutamaan pääkohteeseen. Ensinnäkin tarjota tarvittava hoito iPhonelle. Ja toinen, jotta älypuhelimen kantaminen olisi helpompaa. Ajat, jolloin laitteen tinkimätön suojaus on ensisijainen tarkoitus, ne ovat epäilemättä paras veto. Haluamme tarkistaa sinulle parhaimmat iPhone Xs Max -vyöpidikekotelot.

1. Koteloitu Rebel Armor -sarja

Tarjoamalla iPhonelle tinkimättömän suojan tahattomilta pudotuksilta, et voi mennä pieleen Encased Rebel Armor -sarjan kanssa. Kaksikerroksinen kotelo kiertyy Xs Maxin ympärille saumattomasti. Kiinteän PC-kehyksen ansiosta se saa ylimääräisen puolustuskerroksen selviytymään kolhuista.

Vyöpidikkeen avulla voit pitää älypuhelinta tukevasti. Jopa 180 asteen kierto antaa sinun pitää laitetta sekä pysty- että vaakasuorassa. Kun sitä ei tarvita, voit irrottaa hihnapidikkeen tarpeettoman irtotavaran leikkaamiseksi.

USP: Kaksikerroksinen kotelo

Tutustu Amazoniin

2. i-Blason Armorbox

Erittäin suojaavana tapauksena i-Blason Armorbox loistaa lähes kaikissa osastoissa. Huolimatta iskunkestävästä muotoilusta, se ei näytä yhtä iso kuin useimmat kollegansa.

Kiinteä ulkokuori ja iskunkestävä ydin vahvistavat rakennetta selviytymään kolhuista vaivattomasti. Sisäänrakennetulla näytönsuojalla se suojaa näyttöä naarmuilta.

Irrotettava vyöpidike toimii melko hyvin telineenä parannetulle mediakatselukokemukselle. Lisäksi Armorbox tukee langatonta Qi-latausstandardia, joka antaa sinun mehuttaa laitetta langattomasti.

USP: Iskunkestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Suojakuori iPhone XS Max Unicorn Beetle

Aikoina, kun haluat saavuttaa maksimaalisen suojan, sinun on valittava kotelo kuten Supcase Unicorn Beetle Pro. Se on varustettu poikkeuksellisen kestävällä rakenteella, joka tarjoaa älypuhelimellesi luotettavan suojan kaikissa vaaroissa.

Panssaroidut kulmat lisäävät tyynyä jo jo kestävään rakenteeseen. Pyörivä vyöpidike tarjoaa tarvittavan joustavuuden pitää iPhone turvallisesti.

Siinä on myös sisäänrakennettu näytönsuoja jättiläisen näytön suojaamiseksi. Langaton lataustuki lisää entisestään sen mainetta hyödyllisenä raskaana kotelona.

USP: Sisäänrakennettu näytönsuoja

Katso Supcase

4. Bomea

Jos yksinkertaisuus ja mukavuus ovat tärkeimpiä prioriteettejasi, Bomea-vyöklipsi voi olla hieno valinta. Se on siististi veistetty ja siinä on kestävä muotoilu.

Voit laittaa laitteen tähän pussiin, jossa on ohut kotelo. Lisähihnasilmukoiden ansiosta sinulla on enemmän joustavuutta. Sen sivussa on kynänpidike, jonka avulla voit kuljettaa kynää helposti. Lisäksi tarranauha lisää turvallisuustekijää.

USP: Tarranauha

Tutustu Amazoniin

5. Comsoon

Tämä Comsoonin tarjous on suunniteltu tarjoamaan tarvittava suoja iPhoneesi ja myös parannettu joustavuus laitteen kantamiseen. Siinä on 180 asteen kääntyvä vyöpidike, jonka avulla voit sijoittaa laitteen sekä vaaka- että pystysuunnassa.

Viistetty reuna antaa kameralle ja näytölle tarvittavan suojan naarmuilta. Voit myös käyttää vyöpidikettä jalustana jalustasi parantamiseksi. Kumipintaisen tekstuurin ansiosta saat turvallisen otteen, joka estää laitetta liukumasta kämmenestäsi.

USP: Varma pito

Tutustu Amazoniin

6. Fingic

Mikä otsikko "Fingic" on iskunkestävä muotoilu, joka voi vaivattomasti torjua kolhuja. Lisäsuojaa varten siinä on vahvistetut kulmat. Vyöpidike tarjoaa tarvittavan vapauden pitää laite vakaana.

Ja aina kun haluat lisätä videosi aikaa, hyödynnät jalustan toimintoja. Kova tietokone ja pehmeä silikoni tekevät siitä pitkäaikaisen hyödykkeen iPhonelle. Suojauksen lisäksi Fingicillä on useita värivaihtoehtoja.

USP: Kickstand-toiminto

Tutustu Amazoniin

7. Perilogiikka

Ihailetko tyylikästä muotoilua? Jos kyllä, sinun kannattaa harkita mahdollisuuden antaa Perilogicsille. Tämä vyöklipsi on veistetty kestävästä nahasta ja siinä on näkyvät ompelut. Se sopii iPhoneen jopa tukevalla kotelolla.

Minusta se, mikä tekee siitä loistavan valinnan, on suuri paikka, jonka avulla voit kuljettaa useita kortteja. Käytettävissä olevien ylimääräisten silmukoiden ansiosta sinulla on ylimääräinen turvallisuus.

USP: Kortin haltija

Tutustu Amazoniin

8. Meilib

Yksinkertaisen muotoilun esittävä "Meilib" on suunniteltu ihmisille, jotka etsivät mukavuutta eleganssista. Koteloystävällisen muotoilun ansiosta se sopii laitteeseen myös tukevalla kannella.

Vyöpidikkeessä on ylimääräiset silmukat, jotta sinulla on enemmän joustavuutta ja pystyt kantamaan arvokasta kätevästi. Sisäänrakennetun korttipaikan ansiosta voit kuljettaa useita kortteja. Magneettisen sulkimen sisällyttäminen tarkoittaa, että kaikki arvoesineet pysyvät turvassa.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. BENTOBEN

Vain vilkaisu BENTOBEN-raskaaseen koteloon ja tiedät, että sinun pitäisi mennä varmistaaksesi, että iPhonesi pysyy aina turvassa. Vankan PC: n ja pehmeän silikonin sekoitus on tehnyt siitä iskunkestävän. Katso neljä kulmaa, jotka ovat saaneet ylimääräisen suojan taistelemaan iskuja vastaan.

Vyöpidikkeessä on turvallinen lukitusmekanismi ja se toimii myös jalustana elävöittääksesi mediaaikaa. Ja kun et halua koteloa, voit poistaa sen irtotavarana. Lisäksi BENTOBEN on yhteensopiva langattoman latauksen kanssa, jotta voit käynnistää iPhone Xs Maxin langattomasti.

USP: Langaton lataustuki

Tutustu Amazoniin

10. Sunway

Jos aiot ostaa huippuluokan nahkavyötasku, siirry kohtaan “Sunway”. Se on valmistettu lehmännahasta ja siinä on ylellinen muotoilu.

Sileä nahka tarjoaa paremman otteen, mikä tekee kannen pitämisestä helpompaa. Pehmeällä sisätilalla kotelo kestää hankausta ja vaimentaa myös iskuja.

Usean korttipaikan ansiosta voit pitää korttisi kätevästi. Lisäksi Sunway on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa: musta, kahvi ja harmaa.

USP: Korkealaatuista lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Kirjautua ulos…

Useimmat meistä valitsevat tapaukset tarpeen mukaan. Kerro minulle, minkä tyyppisiä tapauksia käytät säännöllisesti iPhonessa. Ja ominaisuudet, jotka haluat nähdä suosikkikansiissasi. Oletko unohtanut sisällyttää minkä tahansa ylimmän vyöpidikkeen kannen? Jos kyllä, ilmoita siitä meille alla kommenteissa.

Haluat ehkä tutkia lisää iPhone Xs Max -lisävarusteita:

  • Parhaat iPhone Xs Max -kotelot
  • iPhone Xs Max -kotelot
  • Parhaat iPhone Xs Max -näytönsuojat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found