3D-kuvien luominen ja lähettäminen Facebookiin iPhonesta

Hyödyntämällä syvyyskarttoja Facebook voi nyt muuttaa muotokuvaasi hienoksi 3D-valokuvaksi. Huomaa, että tämä uusi ominaisuus on nyt saatavana vain kaksoisobjektiivin iPhone-laitteille, kuten iPhone 7 Plus, 8 Plus, iPhone X, Xs ja Xs Max. Joten voit luoda 3D-valokuvan ja lisätä sen Facebookiin vain mainituista iPhoneista.

Olen käyttänyt Facebookin 3D-valokuvia ja löytänyt sen melko hyvältä. Vaikka tämä ominaisuus tukee tällä hetkellä vain valittuja laitteita, kuka tahansa voi tarkastella jaettuja 3D-kuvia. Ei siinä kaikki; näitä kuvia voidaan katsella myös VR-kuulokkeissa. Sukella tietämään, miten käyttää Facebook 3D Photo -ominaisuutta iPhonessa.

3D-valokuvien lähettäminen Facebookiin iPhonesta

Sivuhuomautus: Varmista, että käytät iPhonen Facebook-sovelluksen uusinta versiota. Avaa App Store → Päivitykset-välilehti → paina Päivitä-painiketta Facebookin vieressä. Varmista lisäksi, että olet ottanut upeita muotokuvia.

Vaihe 1. Avaa Facebook-sovellus yhteensopivalla iPhonella.

Vaihe # 2. Napauta nyt Mitä sinulla on mielessäsi?

Vaihe # 3. Valitse seuraavaksi 3D-valokuvat.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun pitäisi nähdä kaikki Muotokuva valokuvia. Valitse jonka haluat ladata.

Vaihe # 5. Seuraavaksi; odota muutama sekunti, kunnes Facebook on luonut 3D-kuvan. Napauta sitten Seuraava oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 6. Nyt, kirjoittaa jotain kuvastaja osui sitten Jaa-painike.

Siinä kaikki siinä! Olet jakanut 3D-kuvan onnistuneesti Facebookissa.

Nyt voit panoroida ja kallistaa nähdäksesi valokuvan 3D-muodossa. Katselet kuvaa myös VR: ssä.

Mikä voisi olla musiikkia monille liikkuville valokuvaajille, iOS 12.1 antaa käyttäjien säätää epätarkkuustasoa sekä ennen muotokuvien ottamista että sen jälkeen iPhone X: ssä, Xs Max: ssa ja XR: ssä.

Käärimistä…

Se on hyvin harkittu toteutus ja varmasti tekee bokeh-kuvista suositumpia. Tämän uuden lisäosan lisäksi sosiaalisen verkostoitumisen jättiläinen käy läpi vaikean vaiheen.

Äskettäin yritys ilmoitti, että hakkerit varastivat noin 30 miljoonan käyttäjän tiedot. Se on aiheuttanut vakavan hälytyksen miljoonille käyttäjille ympäri maailmaa. Huolestutko henkilökohtaisista tiedoistasi? Olemme luoneet pikaoppaan, jonka avulla voit tarkistaa, onko Facebook-tiliäsi hakkeroitu vai ei.

Lue lisää: Parhaat Facebook-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille

Mitä mieltä olet tästä uudesta ominaisuudesta? Lähetä ajatuksesi kommenttiosioon.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found