Paras virtapankki iPhone X: lle, 8: lle ja 8 Plus: lle vuonna 2021

Aina kun menen piknikille, en onnistu kantamaan luotettavaa virtapankkia. Pidän parempana siitä, jolla on massiivinen akku ja joka tarjoaa nopean latauksen. Ulkoinen akkulaturi, joka pakkaa valtavan akun pieneen muotoon, kiinnittää silmäni heti. Haluatko tutkia eliittilistani parhaasta virtapankista iPhone X: lle, 8: lle ja 8 Plus: lle?

Nämä voimapankit täyttävät merkin kaikilta osin. Niissä on kestävä rakenne ja nopea lataus. Vielä parempi, ne ovat täysin varusteltuja tarjoamaan erinomaisen suorituskyvyn kaikissa vaaroissa. Tarpeeksi puhua? Hyppäämme yli tutkimaan niitä kaikkia!

 1. RAVPower 20100mAh -pikalatauspankki
 2. Anker PowerCore 5000 -kannettava laturi
 3. Nekteck 21000mAh -virtapankki
 4. Yoobao 20000mAh Power Bank
 5. LanLuk 25800mAh virtapankki LED-osoittimella
 6. iMuto 20000mAh -sertifioitu kannettava laturi
 7. Anker PowerCore 10000mAh ulkoiset paristot
 8. Luxtude 10000mAh kannettava laturi
 9. INIU 10000mAh virtapankki
 10. iWALK 4500mAh -virtapankki

1. RAVPower 20100mAh -pikalatauspankki

Esitä iOS-laitteellesi hallitseva virtapankki, jotta se pysyy ladattuna! RAVPower on kestävä ja antaa sinun käynnistää älypuhelimesi nopeasti. Qualcomm Quick Charge 3.0 -tekniikalla varustettu laite pystyy lataamaan jopa 80% akusta (QC 2.0 / 3.0 -yhteensopiville laitteille) vain noin 35 minuutissa.

Massiivisella 20 100 mAh: n akulla se pystyy lataamaan laitettasi useita kertoja ja noin 75% nopeammin kuin tavalliset laturit. Kolmen USB-portin (yhdistetty 5.5A-lähtö) avulla voit ladata kolme laitetta samanaikaisesti. Älykäs IC-taajuustekniikka tarjoaa olennaisen suojan älypuhelimellesi oikosululta ja ylikuormitukselta.

USP: Salamannopea lataus

Tutustu Amazoniin

2. Anker PowerCore 5000 -kannettava laturi

Ehkä tarpeesi ei takaa kestävää akkua tai ehkä olet enemmän minimalisti. Mikä tahansa voi olla syy minimalistisen voimapankin hakemiseen, Anker PowerCore 5000 olisi paras veto.

Putkimainen muotoilu PowerCore voi liukastua jopa pieneen taskuun, mikä on hienoa siirrettävyyden näkökulmasta. 5000 mAh: n akku kestää yli 100% akun käyttöiän iPhonellesi.

Aivan kuten sisaruksensa (mainittu tässä yhteenvedossa), tämä erittäin kannettava virtapankki pitää myös laitteesi turvassa latauksen aikana PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikoiden ansiosta. Lataustehokkuuden lisäksi PowerCore 5000 -mallissa on myös useita värivaihtoehtoja, kuten punainen ja musta. Pidän sitä kaiken kaikkiaan hienoina matkatavaroina siirrettävyyden kannalta.

USP: Erittäin kannettava mutta erittäin tehokas laturi

Tutustu Amazoniin

3. Nekteck 20100mAh -varavirtapankki

“Nekteck” on eräänlainen virtapankki, joka poistaa kaikki olennaiset laatikot. Ensinnäkin, siinä on tehokas 20100mAh-akku suhteellisen pienellä tekijällä. Joten sekä siirrettävyyden että tehokkuuden näkökulmasta, sillä on laatu vastaamaan kysyntää.

Lisäksi se voi käyttää kahta laitetta samanaikaisesti enintään 18 W: n kokonaisnopeudella. Älykäs LED osoittaa akun jäljellä olevan virran. Se on nykyaikainen, käytännöllinen ja helppokäyttöinen, ja siinä on hieno ammattitaito, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

USP: Tehokas akku pienessä muodossa

Tutustu Amazoniin

4. Yoobao 20000mAh Power Bank

Suoraan sanottuna asia, joka on kiinnittänyt huomioni tässä “Yoobaon” tarjouksessa, on tyylikäs muotoilu. Ilmailualumiinisen metallikotelon ansiosta voimapankki näyttää melko kompaktilta.

Se on kuitenkin ladattu valtavalla 20000 mAh: lla, jolle voidaan antaa vastuu pitää iOS-laitteesi ladattuna. Anodisoitu pinta estää naarmut ja sormenjäljet ​​niin, että ulkoinen laturi näyttää edelleen suloiselta.

Sisäänrakennetulla älypiirillä älypuhelimessa on ylimääräinen suoja säännöllisiä uhkia vastaan. Sen lisäksi voit valita Yoobao-virtapankin kahdessa värissä: sininen ja harmaa.

USP: Ilmailualumiininen metallikotelo

Tutustu Amazoniin

5. LanLuk 25800mAh -varavirtalähde LED-tilailmaisimella

Pitkällä matkalla kannattaa käyttää massiivista akkua. Joten aina, kun laitteidesi loppuu polttoaine, sinulla on peto, johon voi pudota. Olitpa kanta-asiakas tai joku, joka joutuu usein lähtemään asemalta ammatillisten sitoumusten vuoksi, LanLuk voi olla ihanteellinen voimapankki tarpeisiisi sopivaksi.

Arvasit sen, eikö niin? Virtapankissa on yksi suurimmista paristoista - 25800mAh. Tämä tarkoittaa, että se voi mehustaa laitteitasi useita kertoja (5-7 kertaa). Lisää siihen kaksi USB-porttia ja yleinen yhteensopivuus, ja sinulla on virtapankki, joka lupaa olla ihanteellinen matkakumppanisi.

USP: Yksi suurimmista paristoista

Tutustu Amazoniin

6. iMuto 20000mAh -sertifioitu kannettava laturi

Se kyky ladata iPhonesi vertaansa vailla olevalla nopeudella erottaa iMuton muusta. Se on varustettu Qualcomm Quick Charge 3.0 -tekniikalla (25 W), ja se pystyy käynnistämään älypuhelimesi neljä kertaa nopeammin kuin tavalliset laturit. Tarkemmin sanottuna tämä tehopankki voi mehuttaa jopa 80% vain noin 35 minuutissa.

Täyteen lataaminen kestää vain 5–7 tuntia. 20000 mAh: n akku tarjoaa erinomaisen tasaisen suorituskyvyn. Voit helposti seurata jäljellä olevaa tehoa. Kun se ei ole käytössä, se siirtyy automaattisesti valmiustilaan virran säästämiseksi.

USP: 4x nopea lataus

Tutustu Amazoniin

7. Anker PowerCore 10000mAh ulkoiset paristot

Olisi ollut iso virhe olla jättämättä Anker PowerCoreä tähän luetteloon. Suunnittelun osalta se on yksi markkinoiden pienimmistä voimapankeista. Mutta älä mene sen pienen koon mukaan! Huolimatta siitä, että se on niin pieni, siinä on 10000 mAh: n akku.

Se tarjoaa erinomaisen nopean ja tehokkaan latausratkaisun pääasiassa Ankerin edistyneen PowerIQ- ja VoltageBoost-tekniikan ansiosta. MultiProtect-turvajärjestelmä varmistaa, että laitteellasi on tinkimätön turvallisuus latauksen aikana. PowerCore on saatavana kahtena värinä, kuten mustavalkoisena, ja siihen sisältyy 18 kuukauden takuu.

USP: Edistynyt PowerIQ-tekniikka

Tutustu Amazoniin

8. Luxtude 10000mAh kannettava laturi

10000 mAh: n akku ja nopea latauskapasiteetti Laxtude on onnistunut merkitsemään läsnäolonsa parhaiden kannettavien laturien joukossa. Jos etsit ohut ja hieno muotoilu, jonka pitäisi näyttää houkuttelevalta käsilläsi, tämä on yksi tapa edetä! Lisäksi se on kevyt ja ohut, joka ei tunnu isolta, kun kuljettaa mukana iPhonea.

Joten riippumatta siitä, onko iPhonen akku tyhjentynyt vai oletko vakava pelaaja, sinun ei kannata pitää sitä koko päivän. Lisäksi se varmistaa myös erittäin nopean lataustehon lähes kaksinkertaisella nopeudella kuin alkuperäinen seinälaturi.

USP: Ensiluokkainen rakennettu laatu

Tutustu Amazoniin

9. INIU 10000mAh virtapankki

Ihmisille, jotka etsivät keskitason virtapankkia iPhone X: lle, INIU näyttää olevan hyvä valinta. Ulkoisen laturin mukana tulee 10000 mAh: n akku, joka on täysin varustettu virran kytkemiseksi laitteeseen vähintään kolme kertaa.

Latausnopeuden suhteen INIU väittää sulauttavansa laitteet neljä kertaa nopeammin. Tarkastelematta yksityiskohtia sanoisin, että se on merkin mukainen kyky toimittaa 2.4A-lähtö (jokainen portti).

Aivan kuten useimmat turvalliset virtapankit, se myös hyödyntää älykkäitä IC-siruja suojaamaan laitettasi oikosululta. Lisäksi siinä on kätevä taskulamppu, joka voi tulla esiin retkeilyn tai aikaisin aamulla kävelyn aikana puistossa.

USP: Huippuluokan keskitason virtapankki älykkäällä IC-sirulla

Tutustu Amazoniin

10. iWALK 4500mAh -varavirtapankki

Jos rakastat kokeilla uusia malleja ja sopeutua uusiin tyyleihin, ihailet varmasti iWalk-kannettavaa laturia. Se ei pidä akun kapasiteettia kuten suuret virtapankit, mutta sillä on kompakti ja tyylikäs muotoilu, jota ei varmasti voida sivuuttaa.

Akku kuluttaa kuitenkin 4500mAh, ja se voi ladata iPhone 8: n 1,5 kertaa. Huulipunan kokoinen pankki ei tarvitse edes Lightning-USB-johtoa kytkeäksesi sen latausporttiin. Kiinnitä vain iPhone salamalaitteeseen, ja se alkaa mehua.

USP: Innovatiivinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Mikä on sinun suosikkisi?

Mikä näistä virtapankeista on ylittänyt testisi? Tiedän, että sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa valitaksesi oikean vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Olenko unohtanut sisällyttää mitään huippuvirtapankkia tähän luetteloon? Muista ilmoittaa siitä meille.

Älä missaa:

 • Parhaat iPhone X -lisävarusteet
 • Parhaat iPhone 8/8 Plus -lisävarusteet
 • iPhone X, iPhone 8 ja 8 Plus -telakointiasemat
 • Parhaat iPhone X-, iPhone 8- ja 8 Plus -autolaturit

Uusimmat viestit