Virheellisen solmurakenteen virheen korjaaminen Macissa

Levytyökalu on hyvä ratkaisemaan pieniä virheitä, jotka tapahtuvat Macintosh HD: ssä tai muissa osioissa. On surullista myöntää, että jos Mac havaitsee virheellisen solmurakenteen virheen, DU: sta ei ole apua. Tämä virhe itsessään on vakava ja aiheuttaa varmasti kiintolevyn käyttäytymisen äkillisesti, ellei sitä korjata ajoissa. Lyhyesti sanottuna Mac-kiintolevyn hakemistorakenteen vioittumista kutsutaan virheelliseksi solmuvirheeksi.

Käynnistät Macin vain huomataksesi, että se juuttuu Apple-logoon eikä mene pidemmälle. Kun käynnistät järjestelmän uudelleen, sinulla on ongelmia kojelautasi kanssa ja muutama sovellus alkaa käyttäytyä oudosti. Jos huomaat, että olet törmännyt vastaavaan tilanteeseen, pääset varmasti korjaamaan Levytyökalun avulla. Ei ole mikään yllätys, että Levytyökalu on valinta useimmille Mac-käyttäjille, koska se voi korjata levyn vioittumisongelmat melko helposti. Se ei kuitenkaan välttämättä korjaa kaikkia hakemistorakenteen virheitä. Se voi tehdä vain korjauksia, joille se on ohjelmoitu.

Kuvahyvitys: Apple.StackExchange.com

Melko usein Mac-käyttäjät kohtaavat virheellisen solmurakenteen virheen. Levytyökalu ei voi korjata tätä virhettä, joten monet ovat edelleen unohtamassa, että ongelmasta on mahdollista päästä eroon. Olisi niskan kipu varmuuskopioida kaikki ulkoiselle asemalle ja asentaa sitten OS X ja kaikki Mac-sovelluksesi uudelleen saadaksesi sen toimimaan kuten aiemmin. Tosiasia on, että voit tehdä kaiken itse käyttämällä joitain parannuksia ja noudattamalla helppokäyttöistä menettelyä. Sinun tarvitsee vain kloonata sisäinen kiintolevy ulkoiseen asemaan, varmistaa, että voit käynnistää sen ja se toimii hyvin, ja kloonata sitten kaikki takaisin sisäiseen asemaan.

Virheellisen solmurakenteen virheen korjaaminen Macissa

Voit käyttää Levytyökalua tai mitä tahansa markkinoiden ilmaisia ​​työkaluja kloonaustyöhön. Seuraava toimenpide opastaa, miten järjestelmä voidaan palauttaa toimintaan virheellisen solmurakenteen virheilmoituksen jälkeen:

Vaihe 1. Lataa mikä tahansa verkossa oleva ilmainen kloonausohjelmisto suorittaaksesi luotettavan ja riskittömän kloonauksen.

Vaihe # 2. Ota FireWire-asema ja liitä se Maciin. Luo levylle kaksi osiota Levytyökalun avulla ja nollaa sitten kaikki siihen tallennetut tiedot. Voit luoda isomman A-osion, jonka koko on suurempi kuin sisäisen kiintolevyn koko, ja pienemmän osion B (noin 8 Gt OS X -peruspaketin sijoittamiseksi)

Vaihe # 3. Suorita OS X: n perusasennus osioon B ja varmista, ettet asenna muita ohjelmia, kuten iPhoto, iTunes jne. Sinun tulisi yrittää käynnistää FireWire-asemalta ja varmistaa, että se toimii hyvin. Käynnistä Mac sisäisellä asemalla ja suorita Levytyökalun ‘Verify Disk’ -toiminto tarkistaaksesi FireWire-aseman virheiden varalta. Jos se toimii odotetusti, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe # 4. Käynnistä sisäinen kiintolevy ja käytä lataamaasi ilmaista kloonausohjelmaa kloonattaaksesi osion B osioon A. Voit käynnistää tämän osion ja tarkistaa, että se toimii hyvin. Tämän on oltava turvallisella puolella ja varmistettava, että sinulla on OS X: n työkopio.

Vaihe # 5. Käynnistä seuraavaksi Mac osiosta A ja tuo kaikki hyödylliset tiedot ja ohjelmat Macin sisäiseltä kiintolevyltä tähän osioon. Tämä voidaan tehdä helposti Migration Assistantin avulla. FireWire-asema näyttää kaksi käyttäjää järjestelmänvalvojana. Voit käyttää sisäisellä asemalla olevaa käyttäjätunnusta. Migration Assistant saattaa ilmoittaa virheistä ja todeta, että jotkin ohjelmat on asennettava uudelleen. Voit ohittaa ne toistaiseksi ja suorittaa nämä toimet myöhemmin. Kun Migration Assistant on lopettanut tuonnin, löydät kaikki siirretyt ohjelmat työpöydän kansiosta. On parempi siirtää kaikki nämä ohjelmat OS X -asennuksen luomaan Applications-kansioon, koska muutamat sovellukset voivat heittää virheitä, kun ne aloitetaan muusta sijainnista kuin Applications-kansiosta.

Vaihe # 6. Ennen kuin jatkat, sinun on varmistettava, että kaikki Migration Assistant -ohjelmassa siirretyt ohjelmat toimivat hyvin. Tätä varten sinun on investoitava jonkin aikaa näiden ohjelmien suorittamiseen yksi kerrallaan ja tarkistamalla, onko virheitä. Saatat joutua asentamaan päivityksiä joihinkin sovelluksiin. Samaan aikaan saatat saada virheitä, joiden mukaan et voi asentaa päivityksiä ulkoiselle levylle. Voit poistaa tämän yksinkertaisesti suorittamalla päivitykset OS X: lle yötuntien aikana.

Vaihe # 7. Seuraavaksi sinun on varmistettava, että kaikki on varmuuskopioitu FireWire-asemaan. Käynnistä nyt osiosta A ja pyyhi sisäinen kiintolevy Levytyökalun avulla. Tämä pyyhkii kaikki sisäisen kiintolevyn tiedot palautuksen ulkopuolelle. Osoita sisäisen kiintolevyn käyttömukavuuden vuoksi tilavaatimusten mukaisesti.

Vaihe # 8. Käynnistä Mac uudelleen osion B avulla ja kloonaa osio A kloonaustyökalulla sisäisen kiintolevyn isompaan osioon.

Nyt olet valmistellut sisäisen kiintolevyn kaikilla aiemmin asennetuilla tiedoilla ja ohjelmilla. Voit käynnistää tältä asemalta ja tarkistaa, jatkuvatko ongelmat. Jos kohtaat virheitä uudelleen, käytä kaupallisia työkaluja tietojen palauttamiseen Macissa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found