Paras hiiri Mac Mini 2018: lle

Näytön ja näppäimistön lisäksi saatat tarvita älykkään hiiren, jotta saat kaiken irti Mac ministä. Selaa tämän parhaan Mac mini 2018: n Bluetooth-hiiren kokoonpanoa ja valitse parempi omaisuus, jonka avulla voit navigoida haluamallasi tahdilla. Olemme valinneet langattoman hiiren useilta merkittäviltä valmistajilta. Heillä on trendikäs muotoilu ja tekevät seurannasta miellyttävän kokemuksen. Puhumattakaan siitä, että ne ovat erittäin arvostettuja Amazonissa.

Paras langaton hiiri Mac Mini 2018: lle

Oletko asettanut budjettikynnyksen? Ei hätää, alla oleva Mac minin Bluetooth-hiiren yhteenveto koostuu sekä premium- että edullisista vaihtoehdoista. Siksi voit saada oikean vaatimuksenne mukaan!

Nopea pääsy:

 • TeckNet
 • Hyytelökampa
 • VicTsing MM057
 • Apple Magic -hiiri 2
 • PEIBO
 • PHILIPS
 • Pasonomi
 • Logitech M535
 • AmazonBasics
 • Tsmine

# 1. TeckNet

“TeckNet” on ergonominen muotoilu kumitetuilla sivuilla tarkkaa hallintaa varten. Tru-Wave-tarkkuustekniikka varmistaa, että sinulla on saumaton seuranta.

Hiiri kestää jopa 24 kuukautta akun käyttöikää ja sisältää pariston merkkivalon. Automaattisen lepotilan ansiosta se vähentää tarpeetonta akkukulutusta.

On myös ON / OFF-painike akun säästämiseksi. Lisäksi TeckNet on saatavana viidessä värissä, kuten musta, sininen, harmaa, violetti ja punainen.

USP: Ergonominen muotoilu kumimaisilla sivuilla

Tutustu Amazoniin

# 2. Hyytelökampa

Pidätkö värikkäästä suunnittelusta? Jos kyllä, Jelly Combin pitäisi olla loistava valinta sinulle.

Jelly Comb on saatavana jopa 33 värivaihtoehtona houkuttelevilla kuvioilla. Joten sinulla on paljon vaihtoehtoja tutkia ja valita mukavan näköinen kumppani tietokoneellesi.

Silmäni ovat kiinnittäneet Yhdysvaltain lippua, hamsteria, valkoista / kultaa jne. Suunnittelun lisäksi hiiri on kompakti. Vierityspyörän ja kolmen reagoivan painikkeen avulla pääset työsi läpi nopeasti.

USP: Saatavana useina värikkäinä versioina

Tutustu Amazoniin

# 3. VicTsing MM057

On todella vaikeaa jättää huomiotta tuote, joka on luokiteltu niin korkealle (neljä ja puoli tähteä lähes 17 000 asiakasarvostelusta).

VicTsing MM057 on epäilemättä yksi Macin arvostetuimmista hiiristä. Siinä on viisi säädettävää DPI-tasoa paremman hallinnan takaamiseksi.

Sileä kumilla varustettu vierityspyörä tarjoaa paremman otteen, jolloin voit pitää hiirtä mukavasti. Yksi merkittävä ominaisuus on mahdollisuus muuttaa kohdistimen herkkyyttä aktiviteettisi mukaan. Lisäksi VicTsing MM057 on saatavana yhdeksän hyvännäköistä väriä, kuten musta, sininen, harmaa, hopea ja paljon muuta.

USP: Hikiä kestävä

Tutustu Amazoniin

# 4. Apple Magic -hiiri 2

Jos budjetti ei ole tiukka ja olet valmis valitsemaan ensiluokkaisen hiiren, Magic Mouse 2 voi olla syytä katsoa. Pidän siitä todella esteettisestä suunnittelusta, joka on pro kirjoitettu kaikkialle.

Se on poikkeuksellisen kevyt ja mahdollistaa liiketoiminnan harjoittamisen halutulla tunnelmalla. Pohjan kuori ja siisti jalka-muotoilu antavat sen liikkua sujuvasti työpöydällä.

Multi-Touch-pinnan avulla voit tehdä eleitä helposti. Viimeiseksi Magic Mouse 2 kestää jopa kuukauden yhden latauksen jälkeen.

USP: Esteettinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. PEIBO

PEIBOn ladattava langaton hiiri on yhteensopiva yli 99,9%: n Bluetooth-laitteiden kanssa. Sisäänrakennettu akku on helppo ladata ja poistaa ylimääräisen AAA-pariston tarpeen. Pidä hiiren virtapainiketta PÄÄLLÄ akun lataamisen aikana.

Tämän hiiren merkittävä piirre on automaattinen energiansäästötila. Kun sammutat Mac minin, hiiri sammuu automaattisesti. PEIBOn litiumpolymeeriakkujen käyttöikä on korkea.

USP: Yhteensopivuus 99,9% Bluetooth-laitteiden kanssa

Tutustu Amazoniin

# 6. PHILIPS

“PHILIPS” -hiiri on käytännöllisempi. Siinä on ihonjauhe, joka tarjoaa mukavan pidon.

Äänettömät napsautukset varmistavat, että työsi ei häiritse muita. Ylivoimaisella optisella seurantatunnistimella varustettu laite tarjoaa tarkan seurannan.

Se on suunniteltu toimimaan nopeasti monilla pinnoilla, kuten pöydällä, kankaalla, paperilla ja muulla. Energiansäästötilassa hiiri vähentää myös tarpeetonta virrankulutusta.

USP: Ihon jauheen rakenne

Tutustu Amazoniin

# 7. Pasonomi

Yksinkertaisesti sanottuna Pasonomin hiiri on valmis kestämään tehtävän hyvin. Suunnittelu näyttää yksinkertaiselta ja siinä on anti-sormenjälki.

Siinä on luistamaton kumirulla, jonka avulla voit käyttää hiirtä kätevämmin. Se tarjoaa reagoivan ja hiljaisen napsautuksen.

Ladattava 450 mAh litiumparisto on riittävän vahva kestämään jopa 500 tuntia. Automaattisen lepotilan ansiosta se pidentää akun käyttöikää entisestään.

USP: Sormenjälkien esto

Tutustu Amazoniin

# 8. Logitech M535

Tee yhteenveto parhaasta hiirestä sisällyttämättä tätä tunnettua tuotemerkkiä tuntuu tekevän rikoksen. Se on aina ollut huippuluokan valmistaja, ja sinun tulisi aina antaa sen tarjouksille vakava ilme.

Kaareva muoto, jossa on kumikahvat, varmistaa, että kämmenesi tarvitsee mukavuutta seurattaessa. Lasertason optisen anturin avulla se voi toimia täydellisesti useimmilla pinnoilla. Lisäksi navigointipainike ja kallistuspyörä antavat paremman hallinnan.

USP: Kaareva muoto

Tutustu Amazoniin

# 9. AmazonBasics

Ollakseni rehellinen, olen löytänyt tämän AmazonBasicsin tarjouksen vertaansa vailla useilla rintamilla. Ensinnäkin arvostan muotoiltua muotoilua, joka helpottaa pitämistä.

Nanovastaanottimella varustettu optinen kolmen painikkeen avulla se voi toimia luotettavasti. Voit selata, napsauttaa ja seurata omassa tahdissasi.

AmazonBasics-hiiri on yhteensopiva sekä Mac- että Windows-tietokoneiden kanssa. Lisäksi voit valita sen kuudella värillä, kuten violetti, hopea, sininen jne.

USP: Muotoiltu muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. Tsmine

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Tsminen Bluetooth-hiiri muodostaa yhteyden suoraan Mac miniin ilman nanovastaanotinta. Tämä saumaton yhteys yhdistyy äänettömään kokemukseen; kollegasi arvostavat varmasti tätä ominaisuutta. Mukava ja ohut muotoilu antaa sinun käyttää hiirtä pitkään ilman kämmenten väsymistä.

Tsmine on suunnitellut symmetrisen hiiren, joka sopii vasemmalle ja oikealle kädellesi. 3 säädettävällä DPI-tasolla voit säätää hiiren nopeutta; Lisäksi voit käyttää tätä hiirtä useimmilla pinnoilla ilman hiirimattoa.

USP: 3 Säädettävä DPI-taso

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ystävät! Minkä yllä olevasta hiirestä olet valinnut Mac minillesi?

Pysy kuulolla lisää…

Vaikka Apple Magic Mouse erottuu muista, useat kolmannen osapuolen tarjoukset ovat saaneet laadun antamaan sille pitkän aikavälin. Lisäksi niitä on saatavana paljon halvemmalla. Joten sinulla on mahdollisuus valita haluamasi resurssi Macille tarpeidesi ja budjetin perusteella.

Haluat ehkä myös lukea:

 • Parhaat näppäimistöt Mac Minille
 • Hihat MacBook Prolle
 • Paras seisova pöytä Macille

Uusimmat viestit