Parhaat vedenpitävät kuulokkeet uimiseen vuonna 2020

Uinti on hieno liikunta ja jännittävä seikkailu. Kun sinulla on suosikkimusiikkisi mukana veden alla, hauska vesiurheilu muuttuu iloisemmaksi.

Jos haluat elävöittää vedenalaista kuuntelua, hanki yksi parhaista uimareille suunnitelluista vedenpitävistä kuulokkeista. Monissa niistä on myös erittäin kätevä MP3-soitin, jotta voit nauttia toiminnastasi enemmän vapautta.

Lisäksi heillä on urheilullinen muotoilu ja niissä on melko reagoivat ohjauspainikkeet. Lisäksi kodikas korvan muoto auttaa nappikuulokkeita pysymään tiukasti korvien sisällä. Kurkista heitä!

10 parasta uintikuuloketta vuonna 2020

Nopea pääsy:

 • Sony NWWS413LM
 • Runattitude
 • Tayogo
 • Pyle
 • H2O-ääni
 • H2O Audio Surge S +
 • H2O-ääni
 • elecfan
 • AGPTEK
 • SEWOBYE

# 1. Sony NWWS413LM

Sonyn "NWWS413LM" on upea etu uimareille. Näitä langattomia kuulokkeita voidaan käyttää turvallisesti jopa kahden metrin syvyydessä vedessä. Koska ne ovat myös hiki- ja pölytiiviitä, he ovat saaneet tavarat täyttämään seikkailunhaluiset tarpeesi.

Suunnittelusta puhuen, NWWS413LM on muodikkaan ulkonäön ja siinä on ergonomisesti suunnitellut korvanapit. Ne pitävät myös ympäröivän melun poissa, jotta voit kommunikoida häiriöttömästi.

4 Gt: n tallennustilan pitäisi olla enemmän kuin riittävä kaikkien hitteiden tallentamiseen. Kaiken kaikkiaan vankka 12 tunnin peliaika varmistaa, että hauskat aikasi eivät koskaan pysähdy.

USP: Ergonomisesti suunnitellut korvanapit melunvaimennustekniikalla

Tutustu Amazoniin

# 2. RUNATTITUDE

”Runattitude” Bluetooth-kuulokkeissa on urheilullinen muotoilu ja 8 Gt: n sisäinen SSD-muisti. Voit siis ladata paljon suosikkimusiikkiasi ja podcastejasi kuunneltavaksi hauskan uinnin aikana.

IPX8-luokituksen ansiosta kuulokkeet ovat täysin varusteltuja, jotta voit nauttia vesiurheilusta. Pehmeät silmut pysyvät täydellisesti korvien sisällä ja vaimentavat myös kohinaa tuottamaan selkeää ääntä.

Lisäksi Runattitude-kuulokkeet voivat toimia jopa 8 tuntia yhdellä latauksella, mikä on tarpeeksi hyvä viihdyttämään pitkää uintiohjelmaa.

USP: 8 Gt sisäänrakennettua SSD-muistia

Tutustu Amazoniin

# 3. Tayogo

“Tayogo” näyttää tyylikkäältä päänauharakenteella. Pääasiassa melko pehmeiden korvanappien ja melunvaimennustekniikan ansiosta rakastat käyttää sitä tuntikausia adrenaliinipitoisen seikkailun aikana.

Sisäänrakennetun 8 Gt: n muistin ansiosta voit ladata jopa 2000 kappaletta. Koska se tukee useita äänimuotoja, kuten MP3, WMA, WAV, OGG , FLAC, yhteensopivuusongelmia ei ehkä tarvitse olla.

IPX68-luokitus voi pitää sen suojattuna jopa 10 jalkaa veden alla. Lisäksi langattomat Tayogo-kuulokkeet tarjoavat jopa 8 tuntia toistoaikaa.

USP: Tuki useille äänimuodoille

Tutustu Amazoniin

# 4. Pyle

”Pyle” on saanut tyylin ja laadun olevan suosikkivalintasi. IPX8-luokitellut vedenpitävät Bluetooth-kuulokkeet tuottavat vaikuttavan äänen. 4 Gt: n flash-muistin ansiosta saat vapauden ladata jopa 1 000 kappaletta.

Yksinkertaisilla kosketuspainikkeilla voit hallita musiikkiasi vaivattomasti. Sen mukana tulee kaksi paria vettä estäviä nappikuulokkeita, jotta voit nauttia uimisesta täysillä.

On olemassa kolme paria aktiivisen urheilun nappikuulokkeita tehostamaan seikkailua. Lisäksi Pyle-kuulokkeiden akku kestää jopa 10 tuntia yhdellä latauksella.

USP: Vaikuttava äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

# 5. H2O Audio Interval +

Jos etsit kuulokkeita, joiden äänenlaatu on vaikuttava, ”H2O Audio” olisi oikea tapa edetä. 8 mm: n neodyymielementit tarjoavat paljon parannetun basson. Selkeän äänen saamiseksi kuulokkeet eristävät myös taustan.

Suloisen äänen lisäksi siinä on viisi korkealaatuisten korvatulppasarjaa ja useita kärkisarjoja. Siksi ihanteellisen sopivuuden löytäminen korvillesi ei ole haaste. Kätevien hallintalaitteiden avulla voit hienosäätää musiikkiasi mukavammin.

USP:8 mm: n neodyymielementit paljon parannetulle bassolle

Tutustu Amazoniin

# 6. H2O Audio Surge S +

“Surge S +” sisältää H2O-äänitekniikan, joka tuottaa terävän ja selkeän äänen. Kuulokkeissa on myös melua vaimentava tekniikka, joka estää taustamelun häiritsemästä handsfree-puheluita.

Kohtuullisen superergonomisen muotoilun ansiosta kuulokkeet ovat uskomattoman mukavia ja pysyvät tukevina korvissa. Voit siis uida vapaasti huolimatta niistä.

Lisäksi Surge S + tarjoaa viisi korkealaatuisten korvatulppasarjaa (XS-XL), jotta löydät helposti täydellisen istuvuuden korvillesi.

USP: Arvostettava melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

# 7. H2O-ääni

Nämä ovat jälleen yksi huippuluokan kuulokkeista H2O Audiosta. Pääasiassa niiden korkealaatuisen äänen ja viihtyisän korvan sisäisen muotoilun vuoksi olen sisällyttänyt ne.

H2O Audio sisältää 8 Gt: n muistikapasiteetin jopa 2000 kappaleen tallentamiseen, mikä riittäisi pitämään kaikki suosikkikappaleesi kuunneltavana vesiurheilun aikana. Vielä parempi, se tarjoaa mukavaa rentouttavaa musiikkia ilmaiseksi.

Helppokäyttöisten hallintalaitteiden avulla voit hienosäätää kappaleitasi mukavasti jopa intensiivisen seikkailun aikana. Siinä on myös erittäin kätevä pidike, joka voidaan kiinnittää kankaaseen tai mihin tahansa uimalasiin. Akun käyttöiän osalta nämä kuulokkeet voivat toimia jopa 10 tuntia.

USP: Hydrodynaaminen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 8. elecfan

Olen löytänyt "elecfan" vedenalaiset urheilukuulokkeet tehtävään asti. Sillä on trendikäs muotoilu ja mukana tulee sisäänrakennettu USB-muistitikku, jonka avulla voit tallentaa tonnia kappaleita.

Monien äänimuotojen tuen avulla voit kätkeä kaikki suosikkikappaleesi ilman esteitä. Voit säätää pidintä täydellisesti pitämään kuulokkeet paikallaan.

Lisäksi se tarjoaa myös useita korvan sisäisiä vedenpitäviä korvatulppia erikokoisina, jotta kuka tahansa voi löytää ihanteellisen istuvuuden. Ja sisäänrakennettu ladattava litiumakku voi tuottaa jatkuvasti 6-8 tuntia soittoaikaa.

USP: Trendikäs muotoilu säädettävällä pidikkeellä

Tutustu Amazoniin

# 9. AGPTEK

Mikä AGPTEK-uintikuulokkeiden otsikko MP3-soittimella on pitkä, jopa 18 tunnin akunkesto. Tämä tarkoittaa, että he pääsevät mukavasti läpi 5 istuntosi. Toinen huomioni kiinnittänyt piirre on kestävä muovikotelo sekä kiinnitettävä muotoilu.

Siinä on kaksi tilaa. Vaikka toinen on normaalikäyttöä, toinen on suunniteltu käytettäväksi uinnin aikana. 8 Gt: n muistikapasiteetti tarjoaa sinulle vapauden tallentaa paljon kappaleita.

Eikä siinä kaikki, kuten sekoitustila, FM- ja kansionäkymä tekevät AGPTEKistä suuren hyödyn seikkailuaikoillesi.

USP: Jopa 18 tunnin akunkesto

Tutustu Amazoniin

# 10. SEWOBYE

Uimarina haluat, että "SEWOBYE" on käytettävissäsi. MP3-soitin on melko kevyt ja helppokäyttöinen. Siinä on hyödyllinen pidike, joka voidaan kiinnittää kankaaseen ja jopa repun hihna.

Ohjauspainikkeet nostavat harjanteita, jotka helpottavat painamista. SEWOBYE voi tallentaa yli 2 kt kappaleita ja on yhteensopiva useiden äänimuotojen kanssa. Eikä siinä kaikki, kuulokkeissa on mukavat korvanapit ja ne voivat toimia jopa 16 tuntia yhdellä latauksella.

USP: Reagoivat ohjauspainikkeet korotetuilla harjanteilla

Tutustu Amazoniin

Ole hyvä! Tämä saa päätökseen uimareiden arvostetuimmat kuulokkeet.

Mikä on valinta?

Nyt kun olet valmistautumassa pitkään uintiistuntoosi, aion tutkia lisää tällaisia ​​käteviä lisävarusteita, jotka jaan kanssasi seuraavassa viestissäni. Joten pysy kuulolla ja pidä minut myös silmällä kuinka menestyt.

Haluat myös tarkistaa nämä viestit:

 • Älykellot lapsille
 • Parhaat pelikannettavat
 • Parhaat kameradronot
 • Vedenpitävät Bluetooth-kaiuttimet

Mitkä ovat suosikkikuulokkeet ja miksi? Kerro meille heidän nimensä alla.

Uusimmat viestit