Kuinka jakaa sijaintia Google Mapsissa iPhonessa

Voit jakaa reaaliaikaisen sijaintisi ja matkan edistymisen ystäviesi kanssa Google Mapsissa iPhonellasi pian. Voit valita, kuinka kauan sijainti ja kenen kanssa jaetaan.

Kun jaat matkan edistymisen kenenkään kanssa, hän näkee sijaintisi, kunnes saavut määränpäähän. Oletetaan, että aiot osallistua ystäväsi syntymäpäiväjuhliin ja juutut valitettavasti pitkään liikenteeseen, ystäväsi voi tietää reaaliaikaisen sijaintisi, kunnes saavut paikalle. Haluan näyttää, kuinka voit jakaa sijainnin ja matkan edistymisen Google Maps for iPhone -sovelluksessa.

Reaaliaikaisen sijainnin jakaminen Google Mapsissa iPhonessa

merkintä: Google tuo pian käyttöön sijainnin jakamisominaisuuden maailmanlaajuisesti. Se on saatavana sekä Google Mapsille iOS: lle että Androidille.

Vaihe 1. Kun reaaliaikainen sijainnin jakamisominaisuus on käytettävissä Google Mapsissa, päivitä sovellus iOS-laitteellasi (App Store → Päivitykset → Google Maps → Päivitä). Käynnistä sitten se.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napautettava valikkopainiketta näytön vasemmassa yläkulmassa. Vaihtoehtoisesti napauta sinistä pistettä, joka edustaa nykyistä sijaintiasi.

Vaihe # 3. Napauta nyt oikeassa yläkulmassa olevaa ihmiskuvaketta.

Vaihe # 4. Seuraavaksi sinun on valittava, kuinka kauan haluat jakaa sijaintisi.

Napauta sitten Valitse ihmiset vasemmassa alakulmassa.

Vaihe # 5. Valitse nyt henkilö, jonka kanssa haluat jakaa sijaintisi. Napauta sitten oikeassa alakulmassa Jaa.

Nyt ystävillesi ilmoitetaan sijaintisi jakamisesta. Kun he napauttavat ilmoitusta, sovellus avautuu ja näyttää nykyisen sijaintisi sekä profiilikuvasi.

Ystäväsi näkevät myös, kuinka kauan he voivat tarkastella sijaintiasi. He voivat myös jakaa sijaintinsa kanssasi ottamalla käyttöön Jaa-vieressä olevan kytkimen sijaintisi.

Kuinka jakaa matkasi edistyminen Google Mapsissa iPhonessa

Vaihe 1. Avaa Google Maps iOS-laitteellasi.

Vaihe # 2. Napauta valikkopainiketta (näyttää pieneltä ylöspäin osoittavalta nuolelta) oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi Jaa matkan edistyminen.

Vaihe # 4. Nyt sinun on valittava henkilö, jonka kanssa haluat jakaa matkan etenemisen.

Se siitä!

Paketoida

Google Maps on Apple Mapsin suurin kilpailija. Tarkempien tietojen toimittamisen perusteella Googlen navigointisovellus on hieman edellä Applen.

Apple Maps on parantunut viime aikoina valtavasti parantamalla useita uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus näyttää pysäköity auto, välttää tietulleja ja moottoriteitä. Sen on kuitenkin tehtävä enemmän kyseenalaistamaan Google Mapsin ylivalta.

Mikä on parempi näistä kahdesta? Jaa mielipiteesi kommenteissa.

Uusimmat viestit