Parhaat juhlapelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Biljardipelit ovat herkkua pelattavaksi! Rakastan pelata heitä sekä ystävien että perheen kanssa. Ne, joilla on hieman vääntö konseptissa, houkuttelevat minua paljon. Mutta haluan myös hemmotella niitä, jotka vaativat fyysisiä toimia. Entä sinä? Jos aiot animoida aikaa ystävien kanssa, arvostat parhaita iPhone- ja iPad-puoluepelejä. Nautitko arvauspelistä tai nautitko elämästäsi rocktähden elämässä? Olemme peittäneet sinut kokonaan.

1. Partymasterit

Unelmoitko elää kuin supertähti? Juhlamestarit voivat tehdä unelmistasi totta - ainakin kelan elämässä!

Saat mahdollisuuden rakentaa upea kartano ja järjestää upea juhla ystävillesi. Ylistä tyyliäsi ja näytä upeita tanssiliikkeitä. Yli 40 mielenkiintoista hahmoa, sinulla on paljon vaihtoehtoja kokeiluun!

Hinta: Ilmainen (ripaus helmiä - 1,99 dollaria)

ladata

2. HQ - Live Trivia Game Show

Peli, joka on koonnut luettelon parhaista iOS-pelipeleistä, on - HQ Trivia. Numeropeliksi luokiteltu trivia-luokka, tämä voi varmasti sytyttää mielialasi ja tuo hauskaa peliin. Joten, aloita tämä upea peli ystäviesi kanssa ja voita paljon rahapalkintoja.

Hallitse vastustajiasi ja hallitse tulostaulukkoa. Pelin pelaamisen ja bonanzojen lunastamisen lisäksi voit myös tarkastella ja lisätä lähellä olevia pelaajia ystäviksi. Yhdistä yhteystiedot nähdäksesi ehdotetut ystävät ja lisää heidät jatkuvasti kasvavaan luetteloon.

Hinta: Ilmainen (1 ylimääräinen elämä - 3,99 dollaria)

ladata

3. Smule - Sosiaalinen laulusovellus

Joten, sinulla on valtava tykkäys allekirjoittamisesta? Kokeile tätä, jotta voit paitsi innostaa sinua myös parantaa laulutaitoasi!

Massiivisen kappaleiden kirjaston avulla voit tutkia paljon vaihtoehtoja. Valitse hieno kappale ja laula se kuuluisien artistien, kuten Shawn Mendes, Jason Derulo, Train, Nick Jonas, Charlie Puth, James Arthur, Jessie J ja muiden kanssa.

Voi kyllä, tutustu mahtaviin videoefekteihin koristamaan videotasi. Älä unohda studion kiillotusta upeilla äänitehosteilla äänen laadun parantamiseksi. Ja jaa mestariteoksesi maailmanlaajuisen yhteisön kanssa voittaaksesi paljon sydämiä!

Hinta: Ilmainen (Ain't No Way - 0,99 dollaria)

ladata

4. Heads Up!

Olen ollut suuri Heads Up! -Fani. Se on uskomattoman hauskaa rakastavan konseptin ansiosta. Arvaus sanasta päähäsi ennen ajastimen päättymistä voi tuntua yksinkertaiselta, mutta kun pääset sinne, löydät sen melko kiehtovalta. Yli 40 teemalla varustettua kansia nautit pelaamisesta.

Jotkut tyylikkäimmistä kannista sisältävät julkkiksia, elokuvia, eläimiä, aksentteja, hahmoja jne. Voit myös pitää pelin videot katsellaksesi niitä myöhemmin tai jopa jakaa ne ystäviesi kanssa.

Hinta: $0.99

ladata

5. Just Dance Now

Jos sinulla on erityinen taipumus tanssia, sinun ei pidä hukata tätä hämmästyttävää! Voit valita yli 300 jännittävästä kappaleesta ravistaaksesi jalkojasi ystävien tai muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Kun uusia kappaleita lisätään joka kuukausi, löydät aina jotain kokeilemista valmiina olevasta.

Pidätkö personoinnista? Sen avulla voit luoda omia soittolistoja suosikkikappaleidesi kanssa. Voit avata kaikki uudet kappaleet varmistamalla, että ansaitset niin monta kolikkoa kuin voit.

Hinta: Ilmainen (VIP Party Pass (1h) - 0,99 dollaria)

ladata

6. Psych!

Oletko valmis kaventamaan kavereitasi? Psych! on mitä sinun pitäisi valita antautua viihdyttävään juhlapeliin rakkaitasi kanssa.

Huijaa ystäviäsi kirjoittamalla kuuluisat vastaukset todellisiin triviaan ja valitse älykkäät vastaukset ystävänne vääristä vastauksista. Parasta tässä pelissä on, että sinulla on valittavanasi monia hienoja kannet.

Lisäksi on mielenkiintoinen kansi nimeltä "Ja totuus tulee ulos", jonka avulla voit selvittää joitain salaisuuksia ystävistäsi!

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 2,99 dollaria)

ladata

7. Charades

Ansaitusti sijoittunut korttiluokan 5. sijalle, Charades on hieno monitoimipeli.

Sinun on vastattava erilaisiin haasteisiin, kuten tanssi, laulaminen, näytteleminen ja jopa luonnostelu. Sen lisäksi sinun on arvattava kortin sana ennen ajastimen loppumista.

Valittavanasi on yli 100 teemalla olevaa kansia, joten et koskaan tunne sitä tylsäksi. Ei siinä kaikki; Siinä on yli 400 pelikorttia, joiden avulla voit pelata peliä loputtomalla ilolla!

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 0,99 dollaria)

ladata

8. Tanssijuhlat

Tanssijuhlat voivat olla upea valinta ihmisille, jotka tykkäävät tanssimisesta ja haluavat myös saada asentajansa. Voit kutsua ystäviäsi tai muita pelaajia tanssitaisteluun ja antaa parhaansa kaikkien voittamiseksi. Se lisää varmasti tanssitaitoasi.

Ja kun olet saanut tarvittavan luottamuksen, järjestä vuoropohjainen tanssiturnaus esittelemään sensaatiomaisia ​​liikkeitäsi ja voita kilpailu.

Seuraa matkan varrella polttamiesi kaloreiden määrää tavoitteen saavuttamiseksi. Sitä kutsuttiin: "tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä!"

Hinta: Ilmainen (Premium Pack 1 - 2,99 dollaria)

ladata

9. Jatka puhumista ja kukaan ei räjähdä

Jos sinä ja ystäväsi ja perheesi olet seikkailun ystäviä, niin jatka puhumista ja kukaan ei räjähdä mahtavaa. Loppujen lopuksi se testaa älykkyyttä, ryhmätyötä ja spontaanisuutta aivan kuten paetahuoneen pelit. Sinun tarvitsee vain poistaa elävä pommi rajoitetun ajan.

Mutta on saalis, vain yksi pelaaja, jonka nimi on diffuusori, voi manipuloida pommia. Toisista tulee asiantuntijoita, joiden on autettava pelaajaa lukemalla ja tulkitsemalla pommia hajottava käsikirja. Paljon kaaoksen ja paljon enemmän iloa ympäröivät sinut joko pommitetaan tai pelastetaan; Kummassakin tapauksessa sinulla on paljon hauskaa.

Hinta: $9.99

ladata

10. Bounden

Johtavassa kansainvälisessä mediassa esitelty Bounden on hassu tanssipeli kahdelle pelaajalle. Tämän pelin merkittävä piirre on Hollannin kansallisen baletin tekemä koreografia. Tässä pelissä on virtuaalinen pallo, joka seuraa renkaiden polkua; vain heilutat kätesi ja kiertelet vartaloasi, ja tanssit!

Voit seurata Hollannin kansallisen baletin opetusvideoita ja oppia tanssiliikkeitä. Avaa kahdeksan tanssia Bart Delissenin säveltämän klassisen musiikin säestyksellä.

Hinta: $2.99

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Valitsitko mukavan pelin juhliisi läheisten ystävien kanssa? Olisin iloinen saadessani tietää sen nimen. Lisäksi, jos yllä olevasta kokoelmasta on unohdettu joitain suosikkipelejäsi, ilmoita meille heidän nimensä.

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat moninpelit iPhonelle ja iPadille
  • Sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat älypelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat kilpa-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit