Harmaasävytilan käyttöönotto Apple Watchissa

Osa Applen esteettömyyspuvusta harmaasävy on ollut merkittävä ominaisuus iPhonessa tai iPadissa. Vaikka se on ensisijaisesti suunniteltu auttamaan värisokeita, harmaasävytilan käyttöönotto laitteellasi ei voi vain säästää akkua, vaan myös näyttää laitteestasi retroa - klassisen ulkonäön, joka voi helposti tarttua moniin silmämuniin!

Apple on tuonut suositun esteettömyysominaisuutensa täysimittaisessa muodossa Apple Watchiin. Voit asettaa ja käyttää Zoomia ja VoiceOveria kellossasi samalla tavalla kuin iPhonessa tai iPadissa. Harmaasävytilan käyttöönotto Apple Watchissa voi tehdä hienon muodin. Ja vain siinä tapauksessa, että haluat sovittaa puvun harmaan värin kelloon, harmaasävy olisi houkutteleva idea.

Harmaasävytilan käyttöönotto Apple Watchissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Apple Watch -sovellus iPhonellasi

Vaihe # 2. Näpäytä Kenraali

Vaihe # 3. Napauta seuraavaksi Esteettömyys

Vaihe # 4. Kiihottua Harmaasävy alla Näkemys

Se on tehty!

Katsokaa nyt kelloasi, eikö se näytä aika hyvältä?

Jos päätät koskaan poistaa harmaasävyn käytöstä, toista nämä yllä mainitut vaiheet ja poista se lopulta käytöstä.

Joten niille teistä, jotka ovat huolissasi Apple Watchin akun nopeasta kulutuksesta tarvitsematta tinkiä paljon tinkimättä harmaasävyistä, pitäisi olla heille ensisijainen vaihtoehto. Ja tietysti ne, jotka eivät osaa katsoa värikkäitä, animoituja juttuja, ovat myös melko käteviä.

Aivan kuten tällä, Apple Watchilla on monia merkittäviä temppuja, kuten se, että voit vähentää sovellusten liikepohjaista animaatiota, muuttaa tai mukauttaa kellotaulua.

Oletko törmännyt temppuihin Apple Watchissasi? Mikä on henkilökohtainen arvosanasi tästä puettavasta laitteesta?

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit