Parhaat huoneistojen metsästysohjelmat iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Vanhoina aikoina onnistunut asuntojen metsästys tarkoitti kadun lyömistä muutaman viikon ajan, kunnes tapahtui tuossa täydellisessä yksikössä. Vaikka uuden paikan etsiminen tänä päivänä edellyttää kuitenkin todellisen kiinteistön tarkastelua, moderni tekniikka auttaa prosessia helpottamalla tarjoamalla huoneistojen metsästäjille enemmän ilmoituksia ja vaihtoehtoja kuin koskaan ennen. Tämä johtuu Internetistä, mutta mobiilimurros ja sovellusten myöhempi suosion kasvu myös helpottavat prosessia. Katsotaanpa Apartment-Hunting -sovellukset iPhonelle ja iPadille.

1. Zillow-vuokrat

Jos uuden asunnon löytäminen on ollut ikävä kokemus sinulle, valitse “Zillow Rentals Manager”. Voit käyttää tätä sovellusta selata vuokra-ilmoituksia tarpeidesi mukaan. Ja jos pidät huoneistosta, otat yhteyden suoraan vuokranantajaan. Varmistaaksesi, että et menetä parempaa vaihtoehtoa, sovellus ilmoittaa myös, kun se löytää jotain, joka sopii parhaiten kriteereihisi.

Toinen merkittävä piirre Zillow Rentalsissa on, että sen avulla voit tarkastella suosikkejasi kartalla, jotta voit käydä haluamassasi huoneistossa helposti. Sen avulla voit myös verrata koteja vastaaviin läheisiin vuokrakohteisiin, jotta saat paremman käsityksen naapuruston hinnoittelusta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Taloja ja huoneistoja vuokrattavana

Tämä on täysin räätälöity vastaamaan paremmin tarpeitasi. Voit käyttää tätä sovellusta löytääksesi parhaat vuokrattavat huoneistot tai asunnot. Sovellus näyttää useita henkilökohtaisia ​​huoneistoja, jotka vastaavat mieltymyksiäsi. Ottelut on ryhmitelty eri luokkiin.

Jokaisessa huoneistossa on korkealaatuisia valokuvia, ajantasainen saatavuus ja hinnoittelu. Voit myös tarkistaa tarkat tiedot, kuten lemmikkieläinten käytännön, ja muuttaa maksuja.

Hinta: Vapaa

ladata

3. HotPads - huoneistovuokraus

Kun puhut parhaasta asuntohakijasta, et voi pitää HotPadeja poissa keskustelusta. Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla voit löytää hienoimman asunnon useista kaupungeista, kuten San Francisco, Los Angeles, Denver, Dallas, Chicago, New York ja paljon muuta.

Edistyneiden suodattimien avulla sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa suosikki kodin löytämiseen. Ja kyllä, se myös pitää sinut ajan tasalla reaaliaikaisista hälytyksistä, jotta onnistut saamaan halutun huoneiston heti, kun uusi huone, joka vastaa täydellisesti sinun vaatimuksiasi, on luettelossa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Zumper - huoneistohaku

Zumper on yksi iOS: n tunnetuimmista asuntohakemussovelluksista. Sovellus tekee haluamasi asunnon etsinnästä ja löytämisestä erittäin kätevää. Sillä on yli miljoona ilmoitusta, ja se seuraa niitä tarkasti roskapostisuodattimien välttämiseksi. Siksi sinulla on tarkat tulokset.

Voit suodattaa sijainnin, hintaluokan, makuuhuoneen lukumäärän, lemmikkiystävällisen tai mukavuustason mukaan. Sitten voit asettaa mukautettuja ilmoituksia saadaksesi ilmoituksia heti, kun uusi luettelo julkaistaan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Huoneistot huoneisto-oppaan mukaan

Tämä on toinen sovellus, joka perustuu suosittuun huoneistohakusivustoon. Itse sovellus on merkittävä dianavigointiliittymänsä ansiosta, joka tekee ilmoitusten etsimisestä helppoa.

Ne, jotka etsivät tarjousta, pitävät tätä sovellusta todennäköisesti hyödyllisenä, koska siinä on ominaisuus, joka tarjoaa luetteloita tietyllä alueella tarjousten ja alennusten mukaan. Kotisivulla on päivittäin jopa erilaisia ​​esillä olevia huoneistoja.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Asuntohaku

Tämän sovelluksen on kehittänyt suosittu verkkosivusto Apartment Finder, ja se hyödyntää sen laajaa tietokantaa tarjoamaan yhden suurimmista online-kokoelmista asuntolistauksista ympäri. Käyttäjät voivat etsiä asuntoja kaupunginosista, kaupungeista tai kaupungeista, ja he voivat käyttää ilmoituksia myös hinnan ja postinumeron perusteella. Paitsi että, ApartmentFinder antaa käyttäjille mahdollisuuden tarkastella kuvia, pohjapiirroksia, karttoja, lähettää sähköpostia tietyille listoille, tallentaa suosikkiominaisuudet luetteloon ja jopa saada ajo-ohjeet.

Kaiken kaikkiaan tämä on hyvä vaihtoehto niille, joilla on aikarajoituksia ja joiden on löydettävä paikka nopeasti ja lennossa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Vuokraa itseopastettuja kierroksia

Tässä on asunnon metsästyssovellus. Se on innovatiivinen sovellus, jonka avulla voit etsiä ja tarkastella vuokra-asuntoja itse. Se tarjoaa joitain uraauurtavia itseohjattuja retkiä, agenttikierroksia, vuokra-ilmoituksia, online-kiinteistöjen vastaavuutta jne.

Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat välttää hankaluuden siitä, että kiinteistönvälittäjä yrittää myydä sinulle asuntoja. Voit tarkastella useita koteja yhdessä päivässä, ja sen avulla voit myös käydä työaikojen jälkeen mukavuuden vuoksi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Trulian vuokrat

Tämä on sovellus, joka poistaa ihanteellisen huoneistosi löytämisen stressin. Voit tutkia mahdollisia kaupunginosia paikallisten valokuvaajien lähettämillä valokuvilla ja drone-materiaalilla. Tämä antaa sinulle aidon tunnelman alueesta, ennen kuin päätät tutustua asumisvaihtoehtoihin.

Se antaa sinulle täydellistä tietoa esimerkiksi rikollisuudesta, kouluista, hintakehityksestä, palveluista, työmatkoista jne. Ja kun löydät jotain kiinnostavaa, on helppo ottaa yhteyttä kiinteistönhoitajiin tien päällä yhdellä napsautuksella.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Vuokra Lovelyn kanssa! Taloja ja huoneistoja vuokrattavana

Tämä suosittu sovellus näyttää luettelot värillisinä pisteinä tietyn alueen kartalla ja tarjoaa aikaleimatietoja, joten käyttäjät tietävät tarkalleen, kuinka kauan tietty ominaisuus on ollut käytettävissä.

Lovely tarjoaa myös hakupohjaisia ​​ilmoituksia, jotka ilmoittavat käyttäjälle aina, kun hänen ihanteellinen asunto tulee saataville. Päinvastoin, sovellus ilmoittaa käyttäjälle aina, kun heidän suosikkilistauksensa poistuu markkinoilta, joten he eivät pääse tavoittelemaan vakaata etumatkaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Vuokraa kompassi-asuntohaku

Vaikka "RentCompass" ei välttämättä ole iso nimi, kuten jotkut sen tunnetuista kilpailijoista, sillä on maine, joka auttaa sinua löytämään paremman asunnon. Sovelluksella on yksinkertainen suunnittelukieli, joka tekee selaamisesta melko helppoa. Ja koska käytettävissä on useita suodattimia, se tarjoaa myös tarvittavaa joustavuutta haun rajaamiseksi.

Jos asunto kiinnittää katseesi, voit tarkistaa sen valokuvat ja jopa lukea siihen liittyviä tietoja. Tietoisemman päätöksen saamiseksi sovelluksen avulla voit myös vertailla hintoja ja tutkia kuumimpia tarjouksia. Ja kun kaikki näyttää olevan kunnossa, voit ottaa suoraan yhteyttä vuokranantajaan tai edustajaan.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Asentamalla edes yhden näistä sovelluksista iPhoneen, asuntometsästäjillä on käytettävissään kaikki tarvittavat työkalut kyseisen täydellisen paikan löytämiseen. Parasta jokaisessa näistä vaihtoehdoista on, että ne poistavat tarpeen käydä huoneistossa fyysisesti hakuprosessin viimeiseen vaiheeseen asti: vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen.

Mikä on sinun suosikkisi?

Olen varma, että löydät oikean kodin näiden sovellusten avulla. Kumman olet valinnut työn tekemiseen? Jaa palautteesi siitä.

  • Parhaat ostosovellukset iPhonelle
  • Parhaat autonostosovellukset iPhonelle
  • Kulujen seuranta iPhone iPad -sovellukset
  • Käyntikortinlukija -sovellukset iPhonelle

Uusimmat viestit