Parhaat videotarvikkeet iPhonelle vuonna 2021 (osto-opas)

Huolimatta lukemattomista innovatiivisista ominaisuuksista, iPhonen kamera on aina ollut suuri myyntipiste käyttäjille. Itse asiassa iPhone on edelleen suosituin älypuhelinmalli Flickrissä, ja heidän vuotuinen 100 parhaan luettelonsa alustallaan käytetyistä laitteista hallitsevat erilaisia ​​iPhone-malleja. Poikkeuksellisen kuvanlaadunsa ansiosta nämä älypuhelinkamerat voivat helposti kaapata jokapäiväisiä hetkiä sekä ammattimaisempia kuvia, jotka pystyvät melkein kilpailemaan kaikilla, jotka on otettu DSLR- tai peilittömällä kameralla.

Valokuvien lisäksi voit käyttää iPhonea myös videoiden kuvaamiseen. Erityisesti uusimmat mallit ovat täydellisiä aloitteleville videokuvaajille tai elokuvantekijöille, joilla ei ole erillisiä videokameroita tai DSLR-kameroita, koska heidän sisäänrakennetut kameransa tarjoavat hyvän videotarkkuuden, kaksi laajakulma- ja teleobjektiivia, nopeammat aukot ja optisen kuvanvakautuksen .

Mutta toisin kuin tavanomaiset videokamerat, jotka on erityisesti suunniteltu videokuvauksen vaikeuksiin, videoiden kuvaaminen iPhonella saattaa silti edellyttää, että sinulla on oikeat lisävarusteet parhaan mahdollisen tuloksen tuottamiseksi. Autamme ammattimaisemman näköisen materiaalin kuvaamisessa olemme pyöristäneet muutaman kohteen, joiden avulla voit muuttaa iPhonen upeaksi videokameraksi.

Paras videografiavaihteisto iPhonelle

1. Jalusta tai vakaaja

Kolmijalka (tai vakaaja) pitää puhelimesi vakaana videoiden ottamisen aikana. Se estää tai eliminoi kaikki ei-toivotut kameran tärähtelyt ja epätarkkuudet, jotka todennäköisesti saat kädessä pidettävällä kuvauksella. Tämä on myös välttämätöntä erilaisten kuvien saavuttamiseksi eri asetuksissa, koska lisätty vakaus antaa sinun kuvata hämärässä tai luoda upeita hidastettuja kuvia.

Näytä Amazonissa

2. Kiinnitettävät linssit

Vaihdettavat linssit eivät ole enää vain DSLR-kameroille - nyt on laaja valikoima saatavilla olevia linssejä myös älypuhelimille. Näitä käytetään ensisijaisesti valokuvauskäyttöön, mutta voit varmasti käyttää niitä myös videoidesi parantamiseen. Linssit ovat erityisen hyödyllisiä, kun yrität välittää tiettyä tunnelmaa tai saavuttaa tietyn ilmeen videoissasi.

Tässä on joitain yleisesti käytettyjä älypuhelinlinssejä, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla markkinoilla:

  • Teleobjektiivi: Teleobjektiivilla on pitkä polttoväli, jonka avulla voit kuvata kohdetta tai kohtausta kaukaa käyttämättä kameran zoomausta
  • Laajakulmaobjektiivi: Laajakulmaobjektiivilla on lyhyempi polttoväli kuin muilla linsseillä, minkä ansiosta pääset mahdollisimman lähelle näkymää samalla kun otat koko kohtauksen
  • Makro-objektiivi: Makro-objektiivilla on suuri suurennus ja lyhyt vähimmäistarkennusetäisyys, jonka avulla voit kuvata yksityiskohtaisia ​​lähikuvia
  • Kalansilmäobjektiivi: Kalansilmälinssillä on erittäin lyhyt polttoväli, joka tekee näkymästä leveämmän ja hieman vääristyneen; hyvä lisäämään hauska / hassu laatu kuvamateriaaliin

Näytä Amazonissa

3. Videolaitteiden kotelo

Aivan kuten muut laitteet, iPhone on altis fyysisille vaurioille. Koska se on mobiililaite, jonka voit viedä minne tahansa, se todennäköisesti altistuu useille elementeille. Jos aiot tehdä kuvauspaikkoja ulkona, hyvä kotelo auttaa suojaamaan puhelinta naarmuilta, kolhuilta ja vastaavilta.

Jos sinulla ei ole jalustaa (tai vakaajaa) videon kuvaamisen aikana, videolaitekotelo olisi paras vaihtoehto. Useimmissa markkinoilla olevissa videolaitteiden koteloissa on kahvat molemmin puolin, joten sinulla ei ole mitään vaikeuksia ottaa tasaisia ​​kuvia.

Näytä Amazonissa

4. Ulkoinen mikrofoni

Vaikka iPhonessasi on sisäänrakennettu mikrofoni, sinun ei pitäisi koskaan luottaa siihen selkeän, laadukkaan äänen tallentamiseen - varsinkin jos kuvaat ei-niin hiljaisessa paikassa. Ulkoinen mikrofoni on toinen tärkeä lisävaruste, jos aiot sisällyttää ääniä tai puhuttua vuoropuhelua kuvamateriaaliin. On paljon ulkoisia mikrofoneja, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi iPhonen kanssa, joten muista vain valita paras tarpeisiisi.

Näytä Amazonissa

5. Valaistus

Hyvä video ei tietenkään ole täydellinen ilman hyvää valaistusta. Sen lisäksi, että varmistat, että näkymäsi ja kohteesi valotetaan oikein myös huonolla säällä tai huonosti valaistussa ympäristössä, valon lisääminen voi asettaa mielialan ja auttaa välittämään tunteita. Älä aina pidä mielessä kohtauksiasi, eikä se ole paras tapa tehdä kuvasta ammattimaista.

Jos tarvitset keinotekoista valoa kohtausten parantamiseksi, harkitse sijoittamista kannettavaan valaistusjärjestelmään (mieluiten sellaiseen, jonka avulla voit luoda kolmipistevalaistuksen). Tai jos elokuvasi vaatii liikkeellä ollessasi kuvaamista eri paikoissa, hanki itsellesi irrotettava valonlähde, joka on erityisesti suunniteltu älypuhelimille.

Näytä Amazonissa

Anna valon, kameran ja toiminnan alkaa!

Hyödynnä näitä lisävarusteita videokuvasi nostamiseksi. Ja älä jätä kertomatta hyvää palautettasi.

Älä missaa:

  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras kollaasin tekeminen iPhonelle ja iPadille
  • Musiikin muokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit