Värisuodattimien käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Värisuodattimet ovat täydellisiä sokeille, jotka auttavat heitä ymmärtämään eri värejä. Nämä suodattimet tarjoavat tavan säätää näytön sävyjä ja sävyä. Joten tämän värisuodatinvaihtoehdon avulla voit säätää sävyä tarpeidesi mukaan. Mennään nyt ja ymmärretään värisuodattimien käyttö iPhonessa ja iPadissa!

Kuinka kytkeä värisuodattimet päälle ja käyttää iPhonessa ja iPadissa

 1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Esteettömyys.
 2. Etsi ja napauta Näytön ja tekstin koko.
 3. Selaa alaspäin löytääksesi Värisuodattimet ja napauta sitä.
 4. Käännä kytkintä Päällä ja löydät vaihtoehtoja valita värisuodattimista.
 • Harmaasävy: Tämän valitseminen poistaa kaikki värit laitteen näytöltä, jolloin kaikki puhelimesi näyttävät mustavalkoisilta tai harmailta.
 • Punainen / vihreä suodatin: Tämän ominaisuuden käyttö on mahdollista Protanopiasta kärsiville (Herkkyys punaiselle sävylle).
 • Vihreä / punainen suodatin: Parempi niille, jotka eivät kykene ymmärtämään vihreää väriä, ja erityisesti niille, jotka eivät pysty erottamaan punaista vihreästä (Deuteranopia).
 • Sininen / keltainen suodatin: Hyvä ihmisille, joilla on Tritanopia, niille, jotka eivät voi erottaa erityisesti sinistä ja keltaista väriä.
 • Värisävy: Voit muokata sävyä ja voimakkuutta ja voit muuttaa näytön väriä toiveidesi mukaan.

Kuinka säätää värisävyä ja voimakkuutta

Kun napautat Värisävyä, saat kaksi vaihtoehtoa, joissa mainitaan: IntensiteettijaVärisävyjoka voidaan säätää käyttäjän valinnan mukaan säätämällä liukusäädintä.

Jos haluat nähdä, miten nämä asetukset näyttävät puhelimesi näytöltä. Voit mennä galleriaan ja avata kuvan nyt; voit palata takaisin jätettyihin asetuksiin ja tarkistaa uudelleen säätämällä liukusäädintä.

Tämä auttaa sinua ymmärtämään iPhonen voimakkuutta ja sävynsäätöä ja voit valita sinulle parhaiten sopivan.

Jos haluat poistaa värisuodattimet käytöstä iOS-laitteessasi: asetuksetEsteettömyysNäytön ja tekstin kokoVärisuodattimetSammuttaa.

Käärimistä!!

Nämä värisuodattimet ovat melko tärkeitä, koska se muuttaa kaiken, mukaan lukien kuvat tai elokuvat, lopullisen ilmeen, jos haluat ottaa nämä värisuodattimet käyttöön macOS: ssä. Katso sama blogikirjoituksestamme.

Mikä väri kiehtoo sinua eniten? Mainitse se alla kommenttiosassa.

Haluat lukea myös nämä viestit:

 • iPhonen näytön värit vääristyneet: Pika-asennus
 • Vinkkejä iPhone X: n, X: n ja Xs: n suurimman palamisen estämiseen

Uusimmat viestit