Yöpöytätilan käyttäminen Apple Watchissa

Rakastan Apple Watchia, kun se on yöpöytätilassa ja latautuu yöpöydälleni. Koska olen tottunut heräämään keskellä yötä, ominaisuus on kätevä ajan tarkistamiseksi. Lisäksi minusta on erittäin hyödyllistä, kun se herättää minut toimimaan herätyskellona aamunkoitteessa. Ottaen huomioon sen, että se voi myös auttaa sinua samassa tilanteessa, olen laatinut tämän oppaan siitä, miten yöpöydän kellotilaa käytetään Apple Watchissa.

 • Kuinka Apple Watch Nightstand Mode toimii?
 • Yöpöydän tilan ottaminen käyttöön Apple Watchissa
 • Ota yöpöytätila käyttöön tai poista se käytöstä iPhonessa
 • Määritä Apple Watch yöpöytäkelloksi herätyksellä
 • Vaihda Apple Watchin yöpöytätilan väri

Kuinka Apple Watch Nightstand Mode toimii?

Kun tämä ominaisuus on käytössä ja kello latautuu, näyttö muuttuu digitaaliseksi sängyn kelloksi, joka näyttää kellonajan ja päivämäärän sekä hälytyksen. Sitten se menee nukkumaan ja herää uudelleen, kun siirrät kelloa tai napautat näyttöä nähdäksesi ajan. Seuraavassa on joitain kohtia, jotka selittävät enemmän ominaisuudesta!

 • Apple Watch pysyy aina sängyn tilassa, olipa päivä tai yö latauksen aikana.
 • Voit palata kellon päätaululle painamalla digitaalikruunua tai virtapainiketta.
 • Päivämäärän ja kellonajan lisäksi se näyttää myös lataustilan.

Yöpöydän tilan ottaminen käyttöön Apple Watchissa

 1. Käynnistäasetukset sovelluksen kelloosi.
 2. MeneKenraali asetukset.
 3. Selaa alaspäin ja napautaYöpöydän tila.
 4. Vaihda päälleYöpöydän tila.

Ominaisuus on käytössä. Aseta kello latautumaan ja katso, piditkö todella sängyn kellon ideasta. Myöhemmin, jos haluat poistaa sen käytöstä, sammuta kytkin ja latausnäyttö on säännöllinen kellotauluna.

Ota yöpöytätila käyttöön tai poista se käytöstä iPhonesta

 1. AvaaKatsella -sovelluksen iPhonessa.
 2. MeneKenraali.
 3. Vieritä alas kohtaanYöpöydän tila ja kytke se päälle.

Kytke kytkin pois päältä, jos luulet, että ominaisuus ei ole merkin yläpuolella sen käytön jälkeen.

Määritä Apple Watch yöpöytäkelloksi herätyksellä

Kuten mainitsimme, herätysaika näytetään myös kellonäytössä sekä kellonaika ja päivämäärä. Jos olet jo asettanut ajan, voit ohittaa hälytyksen määritysprosessin. Jos ei, opi lisäämään se.

Hälytyksen lisääminen ja poistaminen.

 1. KäynnistäHälytys sovelluksen kelloosi.
 2. NapautaLisää hälytys.
 3. Aseta oikeat tunnit ja minuutit digitaalisella kruunulla.
 4. Älä unohda napauttaa AM tai PM, jos olet määrittänyt 12 tunnin ajan.
 5. OsumaAseta lisätäksesi sen.

Herätys on asetettu ja se ilmestyy sängyn kellonäyttöön. Jos et halua asettaa sitä manuaalisesti, voit myös pyytää Siriä lisäämään sen puolestasi. Voit tehdä niin painamalla pitkään Digital Crownia ja puhumalla sitten "Aseta herätys huomenna kello 6.00 (haluamasi aika)". Se aktivoidaan, jota voit tarkastella kellonäytössä. Asennuksen jälkeen Nightstand-tila herättää sinut lempeällä hälytysäänellä haluamaasi aikaan. Myös näytön sisällön väri muuttuu keltaiseksi, mikä osoittaa, että on aika herätä! Voit vastata torkuttamalla sitä 9 minuutin ajan painamalla Digital Crownia. Tai pysäytä se painamalla sivupainiketta.

Myöhemmin, jos haluat poistaa sen käytöstä, sinun ei tarvitse navigoida Hälytys-sovelluksessa. Osoita komentosi Sirille, niin se poistetaan käytöstä.

Vaihda Apple Watchin yöpöytätilan väri

Kelloruudun sisällön väri on oletuksena vihreä, jota voit muuttaa kellosi Asetukset-sovelluksella. Varmista ennen käyttöönottoa, että se muuttaa koko kellosisällön väriä.

 1. Meneasetukset sovelluksen kelloosi.
 2. MeneEsteettömyys asetukset.
 3. Vieritä alas kohtaanHarmaasävy ja kytke kytkin päälle.

Kun kello ei lataudu, voit poistaa harmaasävytilan käytöstä nähdäksesi sisällön alkuperäisillä väreillä. Voit myös pitää näytön kirkkauden himmeänä, jos suuri kirkkaus ärsyttää silmiäsi yöllä. Säädäksesi tasoa,

avaaasetukset sovellus → SiirryNäyttö ja kirkkaus → pienennä kirkkautta vasemmalla olevalla pienellä lampun painikkeella.

Onko tapa pitää yöpöytätila PÄÄLLÄ?

Koska Apple Watch -sarjassa 5 ja 6 on aina päällä oleva näyttö, monet käyttäjät ihmettelevät, tukeeko tämä ominaisuus sitä vai ei. Valitettavasti Apple ei ole tarjonnut mahdollisuutta pitää yöpöytätilan näyttö aina päällä. Ominaisuuteen lisätään oletusarvoisesti näytön aikakatkaisu, jota ei voida mukauttaa.

Kirjautua ulos

Paljon kiitoksia Apple Watchille siitä, että se oli yöpöytä kello koko yön ja mahtava älylaite koko päivän. Se on yksi aliarvioituista ominaisuuksista, joka voi todella korvata yöpöydän digitaalisen tai analogisen herätyskellon. Kokeile ja jaa kokemuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Lue seuraava:

 • Uniseurannan käyttäminen Apple Watchissa
 • Muuta hengitysistunnon aikaa Apple Watchissa
 • Sykkeen palautumisen lukeminen Apple Watchissa ja iPhonessa
 • Parhaat iPhonen kaukoputket yön taivaan tutkimiseen

Uusimmat viestit