Parhaat langattomat iPhone 6 / 6s Plus -laturit vuonna 2021

Langaton lataus on ollut saatavilla monissa Android-laitteissa jo jonkin aikaa. IPhone ei kuitenkaan ole vielä tukenut sitä. Mutta se ei tarkoita, ettet voi sulattaa laitettasi langattomasti. Katso nämä parhaat iPhone 6 / 6s Plus -langattomat laturit.

1. ANGELIOX

ANGELIOX tuo älykkään langattoman laturin, joka on rakennettu älykkäällä IT-sirulla latauksen hallintaan. Tämä laturi sopii täydellisesti iPhoneen ohuemmalla ja kevyemmällä profiilillaan. Koska iPhone 6 ei ole Qi-yhteensopiva, sinun on käytettävä langatonta latauslevyä iPhonen lataamiseen.

Tässä langattomassa laturissa on kaksi lataustilaa: 10 W: n pikalataus ja 7,5 W: n vakiolataus. ANGELIOX on lisännyt monisuojaisen turvajärjestelmän, joka estää laitteitasi vahingoittumasta oikosulun, ylivirran, ylijännitteen, ylikuumenemisen jne. Vuoksi.

USP: Ensiluokkainen muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Älykäs SähköinenRatkaisut

Jos sinulla on aina kiire, sinun on tartuttava tähän langattomaan laturiin Smart Electronic Solutionsilta. Se on helppoa ja nopeaa ilman kaapelia; voit säästää puhelimesi salamaportin elämän, koska sinun ei tarvitse kytkeä latausjohtoa.

Käytä iPhone 6: n Qi-yhteensopivaa langatonta latauslevyä ja aseta laite alustalle. Tämä langaton laturi on ohut ja kestävä; voit käyttää mitä tahansa pehmeää iPhone-koteloa puhelinta ladattaessa.

USP: Ohut ja kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. KUUMA tulipalo

HOT-tulipalo tarjoaa turvallisen latauksen iPhonelle 6 / 6s Plus langattomasti. Kun asetat iPhonen, sen luistamaton tyyny huolehtii laitteestasi. Muun kuin langattoman laitteen, kuten iPhone 6 / 6s Plus, mukana tulee myös salamaliitin, joka tuo ominaisuuden laitteeseesi.

Pidä kädet vapaina, sillä voit vastata puheluihin kätevästi, kun puhelinta ladataan. Qi-yhteensopiva latauslevy suojaa puhelinta ylijännitteeltä, alijännitteeltä ja oikosululta.

USP: Lataussuoja

Tutustu Amazoniin

4. Koteloitu

Tämä tyylikäs latausteline on täydellinen kumppani työpöydälle ja yöpöydälle uudelle iPhone 6 / 6S: lle. Siinä on pikalataus (Apple MFI Lightning) -yhteensopivuus, joka varmistaa, että puhelimesi on aina mehukas ja käyttövalmis.

Lisäksi kotelon kanssa yhteensopiva muotoilu mahdollistaa liittimen pääsyn puhelimeen useimpien kotelomallien kautta. Telakan avulla puhelin voi myös synkronoida tietokoneen kanssa sisäänrakennetulla kaapelilla.

USP: Rahalaitos-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

5. TIIVISTEET

Lataa iPhone 6 nopeasti langattomalla Lasockets-laturilla. Voit käyttää kannettavaa Qi-lataustelineä iPhone 6: ssa. Tämä tuote poistaa kaapelit ja USB-liitännän ja antaa sinulle nopean latauskokemuksen.

Luultavasti ensimmäistä kertaa langattomassa laturissa on tyylikäs nahkateline, johon voit laittaa laitteen vaaka- tai pystysuoraan. Voit suorittaa kaikki normaalit toiminnot, kuten soittaa, lähettää viestejä ja selata Internetiä, kun puhelinta ladataan.

USP: Tyylikäs nahkatyyny

Tutustu Amazoniin

6. AntoStars

Nauti iPhonen langattoman lataamisen ylellisyydestä ja mukavuudesta. Aseta puhelin vain latausalustalle, mutta varmista, että olet asentanut langattoman latausvastaanottimen kotelon iPhoneen. Tämä vastaanottimen kotelo on matala ja ohut, mattapintainen. AntoStars on käyttänyt uusinta Qi-vastaanottimen Ti-piirisarjaa laitteen tehokkaaseen lataamiseen.

Joustavan liittimen avulla voit helposti synkronoida puhelimesi tietokoneen kanssa. Kun iPhone on yhdistetty Maciin, sinun ei tarvitse poistaa koteloa. Huomaa, että virtalähteenä on käytettävä 2A-seinävirtasovitinta.

USP: Joustava liitin

Tutustu Amazoniin

7. KUUMA TULI / FANTASY

FANTASY esittelee langattoman lataussarjan myös iPhone 6: lle ja muille iPhoneille. Tämä sarja sisältää langattoman Qi-laturin ja Qi-langattoman vastaanottimen korjaustiedoston. IPhone 6: ssä voit käyttää tätä korjaustiedostoa laitteen lataamiseen nopeasti tällä langattomalla laturilla.

Tätä tuotetta on helppo käyttää, sillä voit irrottaa takakannen, kiinnittää energiakortin akkuun ja laittaa takakannen. Laitteesi turvallisuuden vuoksi FANTASY takaa ylijännite-, alijännite- ja oikosulkusuojauksen.

USP: Helppokäyttöinen

Tutustu Amazoniin

8. Stressless Key

Toiveesi ladata iPhone 6 tai 6 Plus langattomasti voidaan täyttää käyttämällä Stress-Free Keyn langatonta latausalustaa. Tämän laturin mukana tulee vastaanotin, jonka voit vetää iPhonen ohuen kotelon alle ja antaa latausalustan hallita laitettasi.

Toisin kuin muut vastaanottimet, tämä ei lämmitä laitettasi. Stressless-avain tarjoaa sinulle markkinoiden ohuimman langattoman latausadapterin.

USP: Ohuin lataussovitin

Tutustu Amazoniin

9. TASUMATO

Kun iPhone lepää langattomalla latausalustalla, sinua häiritsee vähiten sen suojaus. Tasumatorin avulla iPhone lepää rauhassa latauksen aikana, lähinnä suunnittelunsa vuoksi. Pehmeä LED-valo ei häiritse sinua, kun nukut yöllä.

Voit irrottaa joustavan salamaliittimen milloin tahansa käyttääksesi langallista latausliitintä. Tässä padissa on sisäänrakennettu ylijännite-, alijännite- ja oikosulkusuojaus.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

10. VASTAA

Langaton ANTYE-laturi voi käynnistää iPhonen tyydyttävästi. Siinä on liukastumisen estävä rengas, joka tarjoaa laitteen olennaisen turvallisuuden latauksen aikana.

Kovan muovin ansiosta se on erittäin kestävä. Se on tarkoitettu toimimaan vain iPhone 6: n ja 6: n kanssa. Sinulla on useita värivaihtoehtoja.

USP: Vihreä tasainen LED-merkkivalo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki!

Kirjautua ulos

Langaton lataus on vielä alkamassa. Odotan sen olevan paljon parempi; varsinkin kun iPhone 8 saapuu, jonka huhutaan tulevan pitkän matkan langattoman latausjärjestelmän kanssa.

Mikä näistä langattomista latureista on läpäissyt testisi? Kerro meille siitä kommenteissa.

Haluat ehkä tarkistaa:

  • Parhaat iPhone 7 -kotelot
  • iPhone 6s -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kotelot

Onko sinulla palautetta? Kerro siitä meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found