Hyvä Samsung, korosta mielesi

Apple ja Samsung ovat kaksi johtavaa teknologiajättiä älypuhelinten ja tablettien markkinoilla, joten niiden välillä pitäisi olla joitain vertailuja. Käyttäjät ovat ilmeisesti ottaneet puolensa, eivätkä he epäile ottamasta pilkkuja toisiinsa milloin tahansa.

Samsung ei myöskään ole antanut mahdollisuuksien liukastua pilkkaamalla tai pilkkaamalla Applen laitteita. Muista lovi-mainos, jonka Samsung otti suoran jibin iPhone X: ssä ja sen loven näytössä, vaikka se otti sen myöhemmin. Vahinko oli kuitenkin jo tehty.

Vaikka Samsung on ollut etukäteen hauskaa Applesta, Cupertinon jättiläinen ei ole koskaan vastannut tai reagoinut niihin, mikä kertoo sen luottamuksesta tuotteisiinsa. Vaikka Samsung pilkasi muutamia Applen ominaisuuksia, lopulta se on periksi suuntaukselle ja käyttänyt samankaltaisia ​​tai jonkin verran samankaltaisia ​​Applen ominaisuuksia ja malleja.

Samsung on aina pilkannut Applen futuristista lähestymistapaa, mutta kun tekniikka tai laitteistosuunnittelu herättää suuntauksia, Samsung tulee esille saman version, vaikka heillä onkin 3-4 vuotta aikaa tehdä sama.

Samsung on pilannut Applen, mutta se lopettaa jäljitelmän Applelle

Jack vai ei, Jack? 

Joten vuonna 2016, kun Apple lanseerasi iPhone 7: n ilman kuulokeliitäntää, se sai paljon vastahyökkäyksiä Android-puhelinten valmistajilta. Samsung oli kärjen kärjessä ja pilkasi Applen kuulokeliittimen poistamista mainosten ja sosiaalisen median meemien kautta. Muiden Android-puhelinten valmistajien oli pian noudatettava tätä suuntausta poistaa kuulokeliitäntä, Samsung seisoi maahan ja jatkoi Applen pilkkaamista.

Äskettäin, kun Samsung lanseerasi Galaxy Note S10: n ja S10 +: n, ihmiset olivat yllätys tai shokki, koska Applen rakas vanha ystävä oli poistanut kuulokeliitännän uusimmista puhelimistaan. No, mihin "tämä on erittäin epäkäytännöllistä" meni? Samsungilla kesti 3 vuotta ja useita häpäiseviä ja snobistisia mainoksia, jotta kopioitiin kuulokeliittimetön tekniikka.

Viimeinen asia tähän kohtaan on, että vaikka monet ihmiset ovat unohtaneet, minulla on silti pari Samsung-kuulokkeita, joissa on erittäin outo tappi. Sanon tämän sen yhteydessä, kun Samsung kannatti 3,5 mm: n liitintä, mutta aiemmin se oli yksi niistä yrityksistä, joilla oli kuulokkeet, joissa oli erilaiset nastat.

Leikkaa kaikki ...

Muistatko Samsung-mainoksen perheen kanssa, joka harrastaa loven kaltaista kampausta? Jos se ei ollut tarpeeksi ohjeellista Applen pilkkaamiseen, niin minulla ei ole aavistustakaan, mikä olisi? Voi kyllä, he, joilla on uusin iPhone X, voivat osoittaa, että Samsungin PR-tiimi yritti olla röyhkeä ja hauska mainoksessaan. No, tämä mainos poistettiin myöhemmin sen jälkeen, kun Samsung sai paljon vastaräjähdyksiä siitä, että hän kumartui niin alhaiseksi tuotteidensa mainostamiseksi ja markkinoimiseksi.

Mutta koska Apple on Apple, he eivät ole koskaan reagoineet tällaisiin mainoskampanjoihin tai peikkoihin, koska se tietää, että Samsung seuraa pian sen jalanjälkiä, kun mainittu tekniikka on lisääntynyt. Samsung ei kuitenkaan noudattanut tarkasti loven näyttötekniikkaa; sen sijaan se mukautti rei'itystekniikkaa. Vaikka Samsung oli roskannut Applen näyttötilan pienentämiseksi, en näe myöskään rei'itysnäytön pitävän näyttöä ehjänä.

Miksi Apple ei reagoi tällaisiin halveksiviin mainoksiin?

Jokainen Apple-fani on esittänyt tämän kysymyksen ainakin kerran. Siksi Apple ei ole haastanut Samsungia? Meillä on muutama oma teoria, jonka haluaisimme jakaa kanssasi. Kaiken kärjessä on, että Apple ei halua pysähtyä omalle tasolleen ja perustella arvokkuuttaan ja tuotteitaan. Apple tietää, että lopulta Samsung ja muut sen tekniikkaa kritisoivat älypuhelinyritykset kopioisivat saman jonkin ajan kuluttua.

Toinen meillä oleva teoria on, miksi Apple reagoisi tällaisiin mainoksiin tekemättä muuta kuin ilmaista markkinointia. Yrittäessään pilkata Applea Samsung näyttää mainoksessa enemmän iPhone-puhelimia kuin omia puhelimiaan, mikä osoittaa, että iPhonen käyttäjiä on enemmän kuin Samsung.

Toinen syy on se, että Apple ei usko ylhäältä katsomiseen. Joten toisin kuin Samsung, Apple ei halventa Android-käyttäjiä. Vaikka Samsung yrittää heikentää iPhonen käyttäjiä, se unohtaa, että he ovat potentiaalisia ostajia, ja heidän pilkkaaminen vaikuttaisi haitallisesti heidän ostopäätöksiinsä.

Tässä on video, jossa esitellään muutama mainos, jonka Samsung pilkasi Applea:

Katsokaa erilaisia ​​tilanteita, Samsung on seurannut Applen jalanjälkiä:

 • Samsung kritisoi sormenjälkitunnistinta iPhone 5s: ssä, mutta myöhemmin, vuoden sisällä, se tuli ulos Galaxy S5: n kanssa vuonna 2014 samalla ohjelmistolla.
 • Samsung Chromebox kopioitiin myös Mac Ministä. Seitsemän vuoden ajan Samsung kritisoi ideaa, mutta lopulta se kopioi MacMinin ja saman laitteistosuunnittelun, voinko lisätä.

  Kuvahyvitys: dcurt.is

   

 • Muistatko ajan, jolloin Samsungilla oli USB-kaapeli, joka muistutti iPhone 3: ta ja 4: ää? No, Samsung pilkkasivat tätä ajatusta vuoteen 2010 asti?

  Kuvahyvitys: Businessinsider

   

 • Muista, että Samsung pilkasi Siriä vuonna 2011, mutta laukaisi kärsimättömästi S-Voicen, joka vaati paljon parannusta. Paljon kehityksen jälkeen S-Voice käynnistettiin uudelleen ja nimettiin Bixbiksi.
 • Samsung Pay oli erittäin vähäistä Apple Payn repiminen.
 • Lisäksi Samsung on yksi heidän mainoksistaan, jotka pilkkasivat kuulokeliitäntää, joka siirtyi näytön alle iOS-laitteissa, mutta Samsung S6: n ja S6 Edgen kanssa se tuli kuulokeliitännällä, joka oli sijoitettu samaan paikkaan kuin iPhone.
 • Samsung pilkasi voimakkaasti piilotettuja paristoja, sisäisiä varastoja ja pilviasemia, mutta luulen, että vitsi on nyt heillä, ja kaikilla heidän puhelimillaan on kaikki nämä kolme asiaa nyt.
 • Earpodsista ei ole mitään muuta sanottavaa.

Samsungin vanhat USB-lataustiilet näyttivät hyvin samankaltaisilta kuin Applen.

Kuvahyvitys: Businessinsider
 • Samankaltaiset iPhonen ja iWatchin Stock App -kuvakkeet kopioitiin vastaavasti Samsung Phonesiin ja sen älykelloihin.
 • Vaikka olemme keskittyneet pieniin yksityiskohtiin, yksi valtava asia, joka näytti melko samanlaiselta, oli Galaxy S -puhelin ja iPhone 3 / 3GS.

 • Soittako Apple Passbook kelloa? No, Samsung tuli ulos Samsung Walletista Applen lompakkosovelluksen jälkeen. Ihmiset hyväksyivät Apple Passbookin. Apple on saattanut nimetä sovelluksensa myöhemmin, mutta Wallet-sovellus käynnistettiin ensin iPhonessa.
 • Applen Store Geniuses -trendin mukaisesti Samsung perusti Best Buys -ryhmään minikaupat, joissa oli koulutettua henkilökuntaa auttamaan sinua Samsungin tablettien ja puhelinten kanssa.
 • Galaxy Buds ovat Airpodien spin-off.
 • Samsungin uusimmalla käyttöjärjestelmän päivityksellä on Breathe -sovellus, joka on melko samanlainen kuin Applen Breathe App -sovelluksen, joka rentouttaa ohjattua hengitystä.

Johtopäätös

Joten vaikka Apple on innovoinut uusia tekniikoita ja laitteistomalleja, Samsungin kaltaiset yritykset tekevät vain hölmöä itsestään pilkkaamalla heitä aluksi, mutta kopioimalla ne myöhemmin.

Google ei ole kaukana tässä liigassa. Vaikka se ei pilkkaa tai pilkkaa Applea, se varmasti kopioi joitain laitteita ja ohjelmistoja.

Kirjautua ulos…

Oletteko samaa mieltä kanssamme siitä, että vaikka Samsung pilkkaa Applea ja sen tuotteita, se lopulta alkaa kopioida tai seurata niitä, kun ne alkavat trendata? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa, onko sinulla muita ominaisuuksia tai malleja, jotka Samsung on kopioinut Applelta, mutta on pilannut niitä aiemmin.

Uusimmat viestit