Parhaat stressiä lievittävät sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2020

Jatkuvassa onnen tavoittelussa kohtaamme toisinaan tilanteita, joissa stressi ja masennus tukahduttavat elämämme. Ja tulee aika, jolloin alamme miettiä, voimmeko koskaan tulla ulos tästä loputtoman turhautumisen raekuurosta. Oletko löytänyt tällaisia ​​tiesulkuja? Tutustu nopeasti tähän eliittiluetteloon parhaista stressinpoistosovelluksista iPhonelle ja iPadille.

Stressiä lievittävät sovellukset voivat osoittautua suureksi avuksi kätesi lievittämiseen. Ne voivat opastaa sinua palauttamaan menetetyn onnen ja tuomaan todellisen hymyn takaisin kasvoillesi. Joten tutki itsesi ja löydä oikea polku kirkkauteen ennemmin kuin myöhemmin. Haluan viedä sinut 10 parhaan iPhone- ja iPhone-sovelluksen joukkoon!

# 1. Headspace: Ohjattu meditaatio

Vähennä stressitasoja Headspace-toiminnolla, joka on kätevä ohjattu meditaatiosovellus. Se on todella elämää muuttava sovellus, joka tarjoaa erittäin hyödyllisiä opetuksia stressinhallinnasta. Voit oppia erilaisia ​​taitoja negatiivisuuden poistamiseksi.

Headspacessa on varastossa ilmainen peruspaketti. Voit hyödyntää sen olennaista. Olennainen auttaa sinua olemaan onnellisempi ja terveempi. Oppitunnit tekevät mielestäsi tehokkaamman ja stressittömämmän.

Hinta: Vapaa

ladata

# 2. Rentoudu melodioita

Relax Melodies on melko nuorentava sovellus, joka saa sinut nukkumaan rauhallisella ajattelutavalla. Tämä sovellus tarjoaa useita ääniä-melodioita, joista valita. 52 äänivaihtoehtoa käyttämällä voit nauttia nukahtamisesta.

Yhdistä melodiat, säädä äänenvoimakkuutta ja luo sekava ääni. Voit käyttää tätä sovellusta meditoidessasi, rentoutuen kylpylässä tai harjoitellessasi joogaa. Relax Melodies näyttää myös aivoaaltotaajuuksia, jotka auttavat sinua tietämään tietyn unen tilan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Seitsemän - 7 minuutin harjoitteluhaaste

Tieteellisten tutkimusten perusteella suunniteltu Seitsemän - 7 minuutin harjoitteluharjoitussovellus tarjoaa toimivia ratkaisuja stressin vähentämiseen. Olitpa matkalla jonnekin tai istut kotona, voit käyttää tätä virkistävää sovellusta palauttamaan positiivisuutta. Se on kuin videopelin pelaaminen.

Tämä sovellus motivoi sinua keskittymään elämän tavoitteisiin. Voit myös asettaa päivittäisiä muistutuksia, jotta et menetä harjoittelua. Heidän terveyteen liittyvät lahjoituksensa lisäävät luottamustasi. Seuraa edistymistä nopeasti ja jaa saavutuksesi rakkaillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 4. Sisäinen tasapaino

Sisäisen tasapainon avulla sielusi on tasapainoisempi sisältäpäin. Voit vähentää uupumustasi helposti. Se on hieno tapa olla joustava ja toipua stressistä.

Hanki kaivatut vinkit sotkujen selvittämiseksi. Seuraa terveyshistoriaasi ja elinikäisiä saavutuksiasi. Parasta tästä sovelluksesta on, että se tarjoaa reaaliaikaisen HRV-seurannan. Lisäksi saat myös näytöllä inspiroivan valmennuksen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Pacifica

Astu rauhalliseen maailmaan Pacifican kanssa. Suunniteltu kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuen, tämä sovellus antaa sinun tuntea rennon aina, kun olet masentunut. Pacifica tarjoaa yli 30 rentoutus- / meditaatioharjoitusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan täydellisen rauhan elämässä.

On sisäänrakennettu mielialan seuranta, joka arvioi tunteesi päivittäin ja lisää erityisiä muistiinpanoja. Voit siis tutkia parannuksesi ajoissa. Lisäksi voit tutustua erilaisiin vinkkeihin ja ohjeisiin sydämesi valaisemiseksi ja todellisen ilon löytämiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 6. Onnellinen

Etsitkö ratkaisua, joka puhdistaa mielesi? Happify tekee sen hyvin. Aina kun olet stressaantunut tai masentunut, ala käyttää Happify-ohjelmaa. Se tekee sinusta vahvan emotionaalisesti poistamalla ahdistuksen.

Hyödynnä tiedepohjaisia ​​aktiviteetteja ja pelejä mielialasi piristämiseksi. Valitse henkilökohtainen onnellisuusraja tuodaksesi välittömän lämmön elämääsi. Käytä opastettua meditaatiota ymmärtääksesi todellisen polun loputtomaan autuuteen. Vielä parempi, voit myös seurata tilaa ja parantaa jatkuvasti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Colorfy: Värityskuvat

Väritys on tarkkaavainen toiminta, jonka tiedetään vähentävän ahdistusta ja saavan aivosi zen-tilaan. Tämä sovellus poistaa tarpeen hankkia fyysisiä värityskirjoja tarjoamalla kauniita piirroksia, joita voit viettää tunteja täyttämällä värejä haluamallasi tavalla.

Voit maalata mandaloja, kukkakuvioita, suloisia eläimiä ja paljon muuta tai ladata omia kuviasi. Lisäksi uuden AR-virtuaaligallerian avulla voit visualisoida taiteesi todellisessa maailmassa ja nähdä, miltä se näyttäisi seinille asetettuna. Tutustu erilaisiin työkaluihin ja anna värien viedä kaikki stressisi, kun menetät itsesi tässä sovelluksessa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Stressin lievitys ja hallinta -sovellus

Toisinaan inspiroivia lainauksia legendoista ja menestyvistä ihmisistä voi olla ihme päästä eroon epätoivosta ja epäonnistumisista ja avata optimismin portti.

Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla voit lukea paljon antistressilainauksia. Ne eivät vain auta laskemaan pudotusten pettymyksiä, vaan myös auttamaan sinua löytämään paremman polun. Lisäksi voit tallentaa nämä arvokkaat sanat ja jakaa ne myös ystäviesi kanssa Facebookissa.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. HelloMind

Tässä on päivittäinen opas masennuksen hoitoon. HelloMind helpottaa epäterveellisten tapojen ymmärtämistä. Riippumatta siitä, onko sinulla painoa, puutteellista unta tai mitä tahansa muuta, tämä kätevä sovellus on erittäin hyödyllinen ongelman perimmäisen syyn saamiseksi ja korjaamiseksi tehokkailla vinkkeillä.

Paremman tuloksen saavuttamiseksi aseta tavoite, jonka haluat saavuttaa. Kuuntele sitten motivoivia istuntoja ja seuraa ohjeita. Paranna itseäsi, tuo positiivisia ajatuksia ja tunne itsesi vahvaksi sisäpuolelta. HelloMind pitää sinut innoittamana koko ajan.

Hinta: Vapaa

ladata

# 10. Akupainanta

Haluatko oppia itsehoitavia oppitunteja? Älä huoli, akupainanta vapauttaa sinut jännityksestä ja tarjoaa helpot ratkaisut onnelliseksi. Sovelluksella on kuvitettu opas, joka toimii myös offline-tilassa. Voit helposti vähentää stressiä useilla tärkeillä parantamistunneilla.

Akupainanta tarjoaa 90 yhdistelmää käytettäväksi eri olosuhteissa. Itsepistepaineet auttavat sinua saamaan syvän unen. Voit myös päästä eroon tupakoinnista, huumeista ja vähentää ahdistusta.

Hinta: $1.99

ladata

Aika pudottaa stressi lopullisesti!

Olen huomannut näiden stressiä lieventävien sovellusten olevan varsin hyödyllisiä. He paitsi valaisevat sinua myös auttavat ahdistuksen voittamisessa. Vielä parempaa, ne toimivat myös täydellisenä oppana todellisesta onnesta. Kumman olet valinnut löytääksesi todellisen onnen polun?

Saatat myös pitää:

  • Parhaat uniseurannan iPhone- ja iPad-sovellukset
  • Joogasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat terveysohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset, jotka auttavat sinua lopettamaan tupakoinnin

Uusimmat viestit