Parhaat Apple Watch -sarjan 4 bändit vuonna 2020

Apple on yllättänyt käyttäjät ilmoittamalla kahdesta suuremmasta älykellosta. Uudelleen suunnitelluilla ja uudelleen suunnitelluilla kelloilla on 40 ja 44 mm: n näytön koko vähimmäiskehyksellä. Kun olet ostanut tämän tyyrin kellon, voit muokata sitä värikkäillä bändeillä. Olemme luoneet luettelon parhaista Apple Watch -sarjan 4 bändeistä sinulle.

Kellorannekkeet paitsi lisäävät tyyliä persoonallisuuteesi myös suojaavat kelloasi. Pidä iWatchia tiukasti ranteesi ympäri kaikissa tilanteissa. Apple Watch -nauhojen kokoelmamme sisältää erilaisia ​​bändejä, jotka on valmistettu eri materiaaleista. Voit noutaa minkä tahansa tai useamman tykkäyksiesi ja elämäntapasi perusteella.

Parhaat Apple Watch -sarjan 4 nauhat ja hihnat vuonna 2020

merkintä: Voit käyttää 38 mm: n ja 42 mm: n kellojen nauhoja 40 mm: n ja 44 mm: n Apple Watcheissasi.

Nopea navigointi:

 • SUPCASE Apple Watch 4 kestävä kotelo nauhalla
 • MOOLLY Apple Watch 4 silikoniurheilurengas
 • MIFA: n Apple Watch 4 -nahkahihna
 • Wearlizer Fashion ranneke
 • Spigen Rugged Armor Pro on suunniteltu Apple Watch -kotelolle
 • Secboltin tekojalokivi ruostumattomasta teräksestä
 • Marge Plus aitoa nahkaa korvaava nauha
 • JETech ruostumattomasta teräksestä valmistettu korvaushihna
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliranneke, valmistaja Fullmosa
 • KYISGOS aitoa nahkaa korvaava nauha

# 1. SUPCASE kestävä kotelo nauhalla

Supcase on yksi johtavista tuotemerkeistä, jotka valmistavat korkealaatuisia bändejä Apple Watchille. Tämän kellonauhan avulla voit käyttää kaikkia kellosi ominaisuuksia ja toimintoja.

Tässä kellorannekkeessa on UB Pro -puskuri, joka luo kestävän iskunvaimennuksen. Tarkista lisäksi, että korotettu kehys suojaa kellosi näyttöä vaurioilta.

USP: UB Pro puskuri

Tutustu Amazoniin

# 2. MOOLLY Soft Silicone Sport Band

Elävää muotoilua rakastaville ihmisille MOOLLY Apple Watch -bändi näyttää olevan oikea tapa edetä. Hihna on valmistettu silikonimateriaalista ja siinä on pehmeä rakenne optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Koska se on joustava ja hikoiltava, se on ihanteellinen kumppani kuntoiluhulluille.

Bändin kummassakin päässä on korvakkeet, jotka lukittuvat kelloon tiukasti. Kiinnityslenkkien ansiosta hihnan kokoa on paljon helpompi ja se tarjoaa turvallisen istuvuuden. Kaiken lisäksi yli 40 värisävyä varmistaa, että älykellolle sopivan parin löytäminen on edelleen helppoa.

USP: Mukava muotoilu ja elävät värit

Tutustu Amazoniin

# 3. MIFA-nahkahihna

MIFA tuo uuden mallin tälle nahkahihnalle, joka on valmistettu Apple Watch Series 4: lle. Valmistettu aidosta pehmeästä nahasta, siinä on myös anodisoidut mustat ruostumattomasta teräksestä valmistetut tapit, mikä osoittaa myös erinomaisen ammattitaidon.

Kellohihna ei erotu korvakkeista, koska sovitin ei tarvitse ruuveja liittää neulaan. Voit asentaa ja irrottaa nahkahihnan helposti pyytämättä apua muilta henkilöiltä.

USP: Anodisoitu musta ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukko

Tutustu Amazoniin

# 4. Wearlizer Fashion ranneke

Wearlizer käyttää erinomaisia ​​materiaaleja veistääkseen tämän nauhan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Materiaali yhdistetään huippulaatuiseen hartsiin, ja siksi bändi on ylellisyyden ja tyylikkyyden symboli.

Tämän muodikkaan bändin mukana tulee sovitin, joka helpottaa kellorannan vaihtamista. Voit säätää tämän nauhan koon mukavasti ranteeseesi. Bändi on täydellinen lahjavaihtoehto mille tahansa festivaalille.

USP: Muodikas muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. Spigen Rugged Armor Pro on suunniteltu Apple Watch -kotelolle

Nauti jokapäiväisestä naarmuuntumisesta tällä Spigenin joustavalla ja iskuja imevällä kotelolla. Matta pinta ja hiilikuitu-aksentti lisäävät modernin ilmeen, joka sopii kaikkiin tilanteisiin. Myös korotetut kehykset suojaavat näyttöäsi naarmuilta.

Lisäksi ranneke on säädettävä ja siinä on turvallinen metallilukko. Se näyttää sekä modernilta että urheilulliselta, ja sitä on saatavana kolmessa värissä, nimittäin musta, harmaa ja armeijanvihreä. Se on ihanteellinen valinta sekä naisille että miehille.

USP: Kestävä mutta tyylikäs suoja

Tutustu Amazoniin

# 6. Secbolt Diamond tekojalokivi ruostumatonta terästä

Secbolt on keksinyt tyylikäs muotoilun rannekkeestaan. Tuotemerkki on käyttänyt korkealaatuista ruostumatonta terästä huonolaatuisen sinkin tai alumiiniseoksen sijaan.

Voit muuttaa nauhan kokoa helposti, koska Secbolt on antanut kuusi taittolukkoa; voit sovittaa hihnan tarkasti ranteesi ympärille ja saavuttaa maksimaalisen mukavuuden koko päivän.

USP: Helppo muuttaa kokoa

Tutustu Amazoniin

# 7. Marge Plus aitoa nahkaa korvaava nauha

Marge Plus on suunnitellut tämän yhtyeen sekä miehille että naisille. Hihna antaa sinulle mukavan tuntuman ranteessasi, koska se on valmistettu 100% aidosta nahasta. Sen tyylikäs käsityötaito ja tyylikäs muotoilu voittavat varmasti laakereita sinulle.

Sen klassinen solki on kuin kirsikka kakulla, koska se kiinnittää kenenkään huomion ruostumattomasta teräksestä kiillotetulla hopearungolla. Tämä hikeä imevä nauha on luistamaton.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

# 8. JETech -hihna ruostumattomasta teräksestä

Onko kissassasi tilaa komean näköisille Apple Watch Series 4 -bändeille? Jos vastaus on kyllä, JETechin korvaava bändi kannattaa antaa laukaus.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu nauha harjoittaa metallista valmistettua taittolukkoa, joka tekee siitä mukavamman käyttää. Kolme lukkoa molemmilla puolilla on myös melko helppo säätää.

Väreistä puhuen JETech tarjoaa tämän korvaavan nauhan kahdessa vaihtoehdossa: musta ja klassinen hopea. Jopa hinnoittelun kannalta näyttää siltä, ​​että ruostumattomasta teräksestä valmistettu nauha on osunut oikeaan seteliin 16,99 dollaria.

USP: Metallinen taitettava lukko

Tutustu Amazoniin

# 9. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Fullmosa-metallinauha

Ajat, jolloin saatat haluta Apple Watchin omaksuvan tyylikkään ulkonäön; tällainen hienostunut bändi, kuten tämä Fullmosa, voi tulla saumattomasti. Korkealaatuisessa ruostumattomasta teräksestä valmistetussa rakenteessa on siisti työ, mikä tekee siitä merkittävän valinnan sekä miehille että naisille.

Kilpikonna soljen avulla voit mukavasti käyttää ja poistaa nauhan. Suunnittelun ja toimivuuden lisäksi Fullmosa-kellorannekkeessa on hienoja värejä, kuten ruusukulta, hopea / musta ja paljon muuta. Hinnoittelun osalta se on 15,99 dollaria, mikä tekee siitä yhden markkinoiden halvimmista Apple Watch Series 4 -bändeistä.

USP: Korkealaatuinen ruostumaton teräs, hienostunut ammattitaito

Tutustu Amazoniin

# 10. KYISGOS aitoa nahkahihnaa

Aivan kuten tyylikäs nahkakotelo antaa iPhonelle ulkonäön ja tunnelman, vintage-nahkahihna tuo ylimmän kosketuksen Apple Watchiin. Jos aito nahkainen ranneke, jolla on siisti käsityötaito, on mitä tarvitset, KYISGOS voisi tehdä loistavan valinnan.

Bändi on melko pehmeä ja ihoystävällinen. Tämän seurauksena ranteesi tuntuu mukavalta käyttää sitä - ilman kutinaa. Kun molemmissa päissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut adapterit, nauha on melko helppo lukita kelloon ja irrottaa. Voi, sanoinko; voit valita tämän vintage nahkaisen Apple Watch Series 4 -nauhan väreillä kilpailukykyiseen hintaan - 13,99 dollaria.

USP: Aito nahka, tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona…

Bändit lisäävät paitsi kellosi tyyliä myös suojaavat Apple Watchiasi. Se on yksi arvokkaan kellosi pakollisista lisävarusteista.

Kun sinulla on Apple Watch Series 4 käsissäsi, haluat käyttää sitä ranteesi ympärillä. Ja tähän tarkoitukseen tarvitset korkealaatuisen bändin.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

 • Apple Watch -hihnat ja -nauhat
 • Apple Watchin ruostumattomat teräsnauhat
 • Parhaat Apple Watch -sarjan 3 bändit
 • Apple Watchin lataustelineet ovat alle 30 dollaria

Minkä Apple Watch -sarjan 4 bändin haluat ostaa?

Uusimmat viestit