Parhaat iPhone SE -pankit vuonna 2021

Virtapankit ovat välttämättömiä lisävarusteita iPhone SE: lle. IPhonesi voidaan suojata ilman koteloita ja näytön suojaimia; voit puhua kenellekään ilman handsfree-toimintoa; voit käyttää iPhonea ilman näppäimistöä. Mutta mitä teet, jos iPhone SE: n akku loppuu? Ilman akkua iPhone on yhtä hyödytön kuin metallilohko. Tämä on luonut tarpeen tarvita kannettavaa akkua iPhonelle. Ja sopiva ratkaisu on tehopankit. Olemme listanneet parhaat virtapankit, joita voit kantaa iPhone SE: n lataamiseen.

1. Jackery

Jackery esittelee tyylikkään virtapankin, joka voi olla paras kumppanisi, kun matkustat iPhone SE: n kanssa. Tämä on täydellinen kannettava matkalaturi pitkille lennoille, matkoille jne.

Tämä virtapankki antaa sinulle 2-3 täyttä latausta älypuhelimeesi ja tablet-laitteeseesi. Sen tyylikäs ja kompakti muotoilu auttaa sinua asettamaan mukavasti matkalaukkuun. 6000 mAh: n litiumionipolymeeriakkukapasiteetti voi ladata myös iPhonen ja iPadin.

USP: Hätä-LED-taskulamppu

Tutustu Amazoniin

2. BENANNA

Benannan virtapankissa on 10000 mAh: n litiumpolymeeriakku ja älykäs turvajärjestelmä. Sen mukana tulee 3ft MFi -sertifioitu iPhone-kaapeli. Voit vapaasti ladata virtapankin joko Micro-USB- tai iPhone-kaapelilla. Virtapankissa on myös nahkainen kotelo itselleen; sinun ei tarvitse tehdä mitään ylimääräisiä ostoksia sille.

Virtapankin runko on valmistettu alumiiniseoksesta, se on ohut ja kevyt, ja se kestää myös sormenjälkiä. Viimeisenä on neljä värivaihtoehtoa sekä vaihtoehdot ladata kaapelit tai sulkea ne pois, jos sinulla on jo se.

USP: Nahkakotelo virtapankille sekä MFi-sertifioitu latauskaapeli

Tutustu Amazoniin

3. Luxtude

Jos etsit kevyttä ja ohutta virtapankkia, tämä Luxtude-pankki voi olla täydellinen istuvuus. Siinä on 5000 mAh: n kapasiteetti, MFi-sertifioitu latauskaapeli ja UL-sertifioitu akku. Virtapankkia voi helposti kuljettaa kädessäsi iPhone SE: n kanssa tai voit kantaa myös taskussa.

Tämä todellakin lataa iPhonea paljon nopeammin kuin alkuperäinen laturi. 5000 mAh on hieman pienempi, mutta se kannattaa ihmisille, joiden akku ei yleensä loppu, ja virtapankki on enimmäkseen varmuuskopiointia varten. Viimeisenä on kolme värivaihtoehtoa.

USP: Ohut ja kevyt

Tutustu Amazoniin

4. iWalk

Tämän virtapankin tulisi olla hieman suurempi kuin luottokorttisi. Se on pienikokoinen, joten voit laittaa sen helposti taskuusi ja kantaa pois. 9000 mAh: n akku voi ladata iPhone SE: n yli kolme kertaa.

Toiminto sisältää nopean latauksen, sisäänrakennetun kaapelin ja asianmukaiset turvamittaukset. Tämä sopii täydellisesti ihmiselle, joka tarvitsee enemmän virtaa tinkimättä tehopankin koosta. Lisäksi voit myös valita kolmesta värivaihtoehdosta tyylisi mukaan.

USP: Erittäin pienikokoinen 9000 mAh: n virtapankki

Tutustu Amazoniin

5. VIRTALASKU

Tarkista tämä kompakti muotoilu ja voimakas kapasiteetti. Siinä on tuore anodisoitu pinta ja alumiiniseosrunko, jolla on ainutlaatuinen sormenjälkien esto. Siinä on 12000 mAh: n ladattava kapasiteetti, joka pitää laitteen virrassa tien päällä.

Lisäksi se tunnistaa laitteiden latausvaatimuksen automaattisesti ja mahdollistaa samanaikaisen latauksen. Siinä on myös turvamekanismi ylikuormitusta, ylikuumenemista, purkautumista ja oikosulkua vastaan. Valitse kuudesta kauniista värivaihtoehdosta.

USP: Värivaihtoehdot

Tutustu Amazoniin

6. Xcentz

Xcentz on noussut yhdeksi tehokkaimmista tuotemerkeistä iPhonen ja iPadin lisävarusteiden alueella. Tämä virtapankki on epäilemättä paras kumppani iPhone Se: lle. Applen suhteellisen pienempi laite toimii 1624 mAh: n akulla, ja siksi tällainen kompakti virtapankki on paras ratkaisu.

Jos tarkastelet Xcentz-virtapankin kokoa, näet sen olevan pienempi kuin luottokortti ja kevyt kuin baseball. Voit kantaa tätä virtapankkia käsissäsi, taskussa tai kukkarossa. Kolme sävyä, tämä virtapankki on päivittäinen kannettava laturisi.

USP: Kompakti koko

Tutustu Amazoniin

7. XO ja Z

Jos langaton lataus ja langalliset latausominaisuudet ovat etusijalla, tämä virtapankki sopii täydellisesti tarpeisiisi. 10000 mAh: n akulla se voi ladata iPhone SE: n useita kertoja samalla, kun voit samanaikaisesti ladata muita langattomasti lataavia yhteensopivia laitteita. Virtapankissa on myös salamaliitin, joten sinun ei tarvitse kantaa tai ostaa uutta, jotta voit käyttää sitä.

Värivaihtoehtoja ei ole, mutta ominaisuudet ovat vastustamattomia. Se on täydellinen tuote, jos perheessäsi on iPhone 8 tai iPhone X. Se ratkaisee kaksinkertaisen tarkoituksen yhden hinnalla.

USP: Langaton latauslaite

Tutustu Amazoniin

8. Tuotemerkki Q

Brand Q -varavirtapankki on all-in-one-ratkaisu useimmille laitteillesi. Siinä on sisäänrakennettu salamakaapeli iPhone SE: lle, USB-C: lle ja myös mikro-USB-kaapeli, joka tukee suurinta osaa laitteistasi. Älä koskaan ole huolissasi näiden takertuvien kaapeleiden kantamisesta koko ajan. Tämän lisäksi et tarvitse edes kaapelia virtapankin lataamiseen. Sen mukana tulee kiinteä verkkopistoke, ja lataamalla virtapankki verkkolaitteeseen.

Älykäs virranhallintapiiri varmistaa kaikkien laitteidesi turvallisuuden. Se huolehtii ylilatauksesta, virran vaihteluista, ylikuumenemisesta ja ylivirrasta. Et saa mitään värivaihtoehtoja täällä, mutta se on jokaisen pennin arvoinen.

USP: AC-pistoke virtapankin lataamiseen

Tutustu Amazoniin

9. BONAI

Kun 30000 mAh: n akku on kuoren alla, et koskaan loppu virrasta käyttäessäsi iPhone SE: tä. Sen lisäksi virtapankissa on myös sisäänrakennettu LED-valo, josta on hyötyä pimeässä. On neljä USB-porttia, jotka voivat ladata useita laitteita samanaikaisesti.

Tämän lisäksi virtapankissa on kaikki turvallisuusominaisuudet, kuten suoja ylikuormitukselta, ylivirralta, oikosululta ja ylikuumenemiselta. Lopuksi voit valita kolmesta eri väristä.

USP: Sisäänrakennettu taskulamppu

Tutustu Amazoniin

10. Anker

Anker on kiistatta tunnetuin nimi iPhonen lisävarusteissa. Valitsemalla tämän tuotteen sinusta tulee yksi ylpeistä asiakkaista yhdessä yli 20 miljoonan muun kanssa, jotka luottavat tähän brändiin. Tämän tehopankin kapasiteetti on erittäin suuri, mutta se on 20100 mAh; voit ladata iPhone Se: täsi lähes kymmenen kertaa tällä virtapankilla.

Kun virtapankki on tyhjentynyt, voit ladata sen vain 10 tunnissa kahden ampeerin laturilla. Se on turvallinen tuote, jota Ankerin monisuojattu turvajärjestelmä ja LG-akkukennot tarjoavat täyden suojan sinulle ja iPhonellesi.

USP: Erittäin korkea kapasiteetti

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Käärimistä…

Päivitämme näitä luetteloita heti, kun markkinoilla on vaihtoehtoja. Joten varmista, että joko merkitset tämän sivun kirjanmerkkeihin tai vierailet pian uudelleen. Siihen asti pysy kuulolla ja pidä hauskaa.

Voit myös viitata seuraaviin:

  • Parhaat iPhone-virtapankit
  • iPhone SE -telakointiasemat
  • Parhaat iPhone SE -autolaturit

Kumpi pidit luettelosta? Jaa ajatuksesi kanssamme kommentteina.

Uusimmat viestit