Parhaat löytö- ja paikannuserot iPhonelle ja iPadille

Huolimatta siitä, että peli on hieman yksinkertainen, pelattavuus aiheuttaa riippuvuutta. Löydä yksinkertaisesti kahden kuvan väliltä puuttuvat asiat ennen kuin aika loppuu murtamaan jokaisen tason. Ja jos joskus löydät itsesi hankalasta tilanteesta, vihje on aina olemassa pelastaaksesi sinut. Lisäksi se on sellainen peli, josta nautit perheen kanssa pelaamisesta. Nämä ovat mielenkiintoisen pelattavuuden perusteella parhaita löytö- ja spot-eropelejä iPhonelle. Jos haluat hemmotella itseäsi kevyillä pulmilla, katsokaa heitä heti!

1. Mikä on ero? Löydä se

Tämä on yksi hienoimmista Spot the Difference -peleistä, joita olen koskaan kokeillut iOS-laitteellani. Mikä tekee siitä hienon panoksen tunti hauskaa varten, on suuri kokoelma harkitusti suunniteltuja valokuvia. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon uusia haasteita.

Lopuksi, tämä eroavaisuuspeli on saatavilla ilmaiseksi, joudut antamaan joitain taaloja avataksesi joitain esineitä, kuten purjelentokone ja pelastusveneiden soutuvene.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Löydä eroja: hänen salaisuutensa

Sijoitettu sijalle kahdeksan trivia-luokassa, se on pakattu kaikenlaisiin ainesosiin suosikkisi. Yli 1000 palapelin kirjasto varmistaa, että sinulla on paljon haasteita.

Sinun on löydettävä viisi eroa rajoitetun ajan. Ja vihjevaihtoehdon ollessa helposti saatavilla, voit valita avun, jos joskus kohtaat ankaran tilanteen. Sovelluksen sisäisen oston ansiosta voit ostaa paljon kolikoita, jotta voit paitsi kohdata jokaisen tason myös hallita peliä vaivattomasti.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Etsi Ero huoneet

Hauskaa rakastava löytää eroja -seikkailu odottaa huomiota! Yksi tämän pelin suurimmista kohokohdista on useita tasoja.

Edetessäsi tasoja erojen määrä kasvaa paitsi pitämään sinut koukussa myös tarjoamaan sinulle enemmän haasteita. Siksi ei ole mahdollisuutta ikävystymiseen tai ennustettavuuteen hiipiä pelattavuuteen. Lisäksi se tarjoaa tarvittavan vihjeen, jotta et koskaan jumitu yhdellä tasolla.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Arvaa ero? Löydä se!

Jos sinulla on mielenkiintoa ratkaista haittoja, tämä peli voi olla syytä antaa laukaus. Sen lisäksi, että siinä on satoja tasoja, sillä on kiehtova pelattavuus, jossa sinun on löydettävä viisi piilotettua eroa kahden kuvan välillä.

Muista, että sinun täytyy murtaa palapeli rajoitetun ajan kuluessa. Joten sinun on oltava pelisi kärjessä. Lisäksi sillä on tarttuvia äänitehosteita, jotka varmistavat, että viihdyt koko ajan.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Oggy ja torakat

Mikä on kiinnittänyt silmäni Magma Mobilen peliin, on viisi mielenkiintoista pelitilaa, kuten aikahyökkäys, nopea, sokea, rajoittamaton ja moninpeli (2 pelaajaa). Siksi on suuri mahdollisuus, että pelattavuus ei koskaan tule yksitoikkoiseksi.

Laita paras näyttelysi tuhota jokainen palapeli. Ja aina kun tilaisuus tulee, pudota herkkuja päivittääksesi itsesi pelaajaksi. Kaiken lisäksi alkuperäinen musiikki ja äänitehosteet tekevät pelaamisesta hauskempaa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Etsi ero!

Yksinkertaisesti sanottuna olen löytänyt tämän pelin merkkiin asti. Jokainen hienovarainen ero on tutkittavissa ja havaittavissa.

Valitse mielialastasi riippuen kahdesta pelitilasta. Se tarjoaa hienoja teemoja, kuten ruoka, kaupungit, kukat ja kasvit.

Ajattele varpaistasi murtamaan kaikki tasot ja pisteet suuriksi. Haasta myös ystäväsi voittamaan pisteet.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Erot - etsi ne kaikki

Harjoittele aivojasi tehokkaasti ja huomaa eroja kuvissa. Tämä sovellus testaa epäilemättä kykyäsi keskittyä esineeseen pitkään. Lisäksi käytät myös taitojasi havaitsemiseen ja keskittymiseen.

Eri kohteen löytämiseksi ja napauttamiseksi on tonnia tasoja. Pelin merkittävä piirre on, että voit suurentaa kuvaa eron havaitsemiseksi. Lisäksi peli tarjoaa sinulle vihjeitä, jos olet juuttunut jonnekin.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset)

ladata

8. Löydä 10 eropeliä

Tämä voi saada kaiken irti terävästä mielestäsi. Tässä pelissä sinun on havaittava kahden kuvan 10 eroa. Koska jokainen taso on muotoiltu älykkäästi, meneminen ei ole sinulle kakkukävely.

Mutta älä huoli, sillä ei ole aikarajaa, joten voit käyttää niin paljon aikaa kuin voit kunkin tason suorittamiseen. Yksi ammattivinkki, tutustu piilotettuun suurennuslasiin, joka voi auttaa sinua lisäämään vihjeiden määrää.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Löydä ero!

On kolme asiaa, jotka tekevät tästä pelistä upean valinnan. Ensinnäkin, sinun on havaittava viisi eroa kahden kuvan välillä. Koska jokainen kuva on suunniteltu älykkäästi, erojen jäljittäminen ei ole ollenkaan helppoa.

Toinen, se tarjoaa satoja tasoja niin, että sinulla on paljon pelattavaa. Kolmanneksi saat tarvittavan vihjeen sekä ylimääräisen ajan jokaisen esteen voittamiseksi. Lisäksi on myös mahdollisuus ohittaa tasot (sovelluksen sisäinen osto: 0,99 dollaria.)

Hinta: Vapaa

ladata

10. Ero Löydä kuningas

Spot-the-ero-pelinä se tarjoaa paljon hauskaa. Kiinnostuksen tai mielialan perusteella voit valita useista teemoista, kuten eläin, ruoka, esine, maisemat, maamerkki ja paljon muuta. Lisäksi taitosi testaamiseen on useita tiloja, kuten vaihe- ja haastetilat.

Voit kutsua ystäväsi pelaamaan peliä kanssasi. Kun ratkaiset pulmia, muista tarttua jokaiseen tulokseesi. Kaiken lisäksi saat myös mahdollisuuden mennä suoraan tulostaulukon päälle.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki! Joten, näitä pelejä olen rakastanut pelata iOS-laitteellani. Ja luulen, että olet löytänyt ne myös tarpeeksi hyvältä makusi mukaan.

Valintasi?

Ennen kuin käännät silmäsi löytääksesi puuttuvat jutut kullakin tasolla, muista heittää ajatuksesi parhaista valinnoistasi. Ja jos luulet, että jotkut kelvolliset kilpailijat puuttuvat yllä olevasta kokoonpanosta, kerro siitä myös minulle.

Älä missaa näitä viestejä:

  • Parhaat sanapelit iPhonelle ja iPadille
  • Numeropelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat golfpelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat arcade-pelit iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit