Tähtiluokitusten lisääminen kappaleisiin Apple Musicissa iPhonessa

Monet käyttäjät ovat jo alkaneet jostain syystä siirtyä Spotifysta Apple Musiciin. Spotifyn ja Apple Musicin välinen taistelu on aina käynnissä saadaksesi lisää tilaajia musiikin suoratoistoalustalle. Monet haluavat kuitenkin peruuttaa tilauksen. Mutta jos rakastat edelleen Apple Music -sovellusta ja haluat antaa tähtiä tietylle kappaleelle, se on hyvin yksinkertaista!

Tänään selitän sinulle, miten voit arvioida kappaleita tähdillä Musiikki-sovelluksessa iPhonessa, iPadissa, Apple Watchissa ja Macissa. Tämä näyttää kappaleet, joista pidit Musiikki-sovelluksessa arvioidesi perusteella.

Kuinka arvioida kappaleita tähdillä Musiikki-sovelluksessa iPhonessa, iPadissa ja Apple Watchissa

Kun arvioit kappaleen, jolla on tähtiarvio, voit lajitella luettelon arvioimastasi kappaleista kirjastosta. Se on hyvä järjestää ja luoda soittolista rakastetuimmista kappaleistasi. Aloitetaan.

Nopea pääsy:

  • Tähtiluokitusten ottaminen käyttöön Apple Musicille iPhonessa ja iPadissa
  • Kuinka rakastaa kappaletta tai ehdottaa vähemmän tällaista iPhone Music -sovelluksessa
  • Kuinka arvostella kappaletta tähdillä Apple Musicissa Apple Watchissa
  • Kappaleen arvioiminen uudessa musiikkisovelluksessa Macissa
  • Kuinka antaa luokituksia kappaleelle iTunesissa PC: llä

Tähtiluokitusten ottaminen käyttöön Apple Musicille iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1.pelata laulu iPhonessa Musiikki-sovellus.

Vaihe # 2. Käynnistä nyt Siri ja kysyArvioi tämä kappale viisi tähteäTai haluamasi tähtien lukumäärä.

Voit kutsua Sirin kappaleen soidessa tai voit napauttaa taukopainiketta ja pyytää sitten Siriä arvioimaan kappaleen.

Tehty! Arvioimiasi kappaleita ei kuitenkaan voida nähdä. Yritin löytää sen musiikkisovelluksesta, iTunes Store -sovelluksesta ja jopa kysyin Siriltä 'Näytä minulle kaikki luokittelemani kappaleet'. Ehkä Apple käyttää näitä luokituksia taustalla ja mukauttaa musiikkisuosituksesi vastaavasti.

Mutta yksi asia, jonka voit tehdä musiikkikokemuksesi kuratoimiseksi, on sen merkitseminen Rakkaus (). Toisin kuin yllä oleva menetelmä, jossa musiikkisi keskeytettiin kutsuttaessa Siriä, alla oleva tekniikka on parempi ja näkyvämpi.

Kuinka rakastaa kappaletta tai ehdottaa vähemmän tuollaista iPhone Music -sovelluksessa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Musiikki-sovellus iPhonessa → Toista kappale → Siirry Nyt soi -näyttö.

Vaihe # 2. Näpäytä kolme vaakasuoraa pistettä -kuvaketta.

Vaihe # 3. Näpäytä Rakkaus (♡).

Näyttöön tulee sanoma, jonka mukaan suosittelemme lisää tällaisia Sinulle. ” Jos et pidä kappaleesta, voit napauttaaEhdota vähemmän tällaista.”Nyt Apple suosittelee vähemmän tällaista musiikkia sisään Sinulle -osiossa.

Kuinka arvostella kappaletta tähdillä Apple Musicissa Apple Watchissa

Vaihe 1. Varmista, että Apple Watch on kytketty Bluetooth-kuulokkeisiin ja kappale soi.Vaihe # 2. paina Digitaalinen kruunu Apple Watchilla tai kutsu Siri ja Hei SirilläArvioi tämä kappale 5 tähteä.

Jos haluat rakastaa kappaletta Apple Watchissa, siirry kohtaan Nyt toistetaan -näyttö Watch Music -sovelluksesta ja napauta oikean alakulman pientä kolmen pisteen kuvaketta. Napauta nyt ♡ Rakkaus (tai Ehdota vähemmän).

Kappaleen arvioiminen uudessa musiikkisovelluksessa Macissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Musiikkisovellus sinun Mac käynnissä macOS Catalina.

Vaihe # 2. vuonna Laulutvälilehti, näet sarakkeen nimeltä Luokitus. Vie hiiren osoitin kappaleen nimen päälle, niin näet viisi tarkastamatonta tähteä kohdassa Luokitus.

merkintä: Jos jostain syystä et näe Luokitus-saraketta, aseta hiiren osoitin ylimmälle riville, jolla on vaihtoehtoja, kuten Nimi, Aika, Artisti jne., Ja napsauta sitten hiiren kakkospainiketta. Napsauta avautuvasta luettelosta Rating. Tämän jälkeen huomaat, että uusi sarake, jonka otsikko on Luokitus, lisätään.

Vaihe # 3. Ota sinun Hiiren osoitin on Tähdet ja napsauta Arvioi se makusi mukaan.Vaihtoehtoisesti, kun olet Artistit-välilehdessä, Albumit napauta jne., voit myös arvioida ottamalla hiiren osoittimen kappaleen tai albumin kansi ja napsauttamalla sitten kolme pistettä -kuvaketta. Siirrä hiiren osoitin nyt päälle Luokitus ja valitse tähdet.

Toinen, Sirious-tapa on käyttää Siriä Mac-tietokoneessasi, kun musiikki soi (tai keskeytetty, mutta musiikkisovellus on auki) ja pyytää häntä arvioimaan tämä kappale viisi tähteä.

Macissa voit lajitella kappaleita luokitusten mukaan. Tämä on todella hämmästyttävää. Voit tehdä tämän napsauttamalla Luokitus ja sitten pieni nuolen muotoinen kuvake sen vieressä. Lajittelun jälkeen voit myös luoda soittolistan kaikista parhaiten arvostetuista kappaleista valitsemalla ne ja napsauttamalla Lisää soittolistaan.

Kuinka antaa luokituksia kappaleelle iTunesissa PC: llä

Vaihe 1. Tuoda markkinoille iTunes Windows-tietokoneellasi ja siirry Kappaleet-välilehti.

Vaihe # 2. Näetkö Luokitus-sarake sekä tavalliset sarakkeet, kuten Nimi, Aika, Taiteilija, Albumi, Genere, ♡, Toistot jne.? Jos kyllä, vie hiiren osoitin hiiren osoitin kappaleessa ja vie se sitten luokitussarakkeeseen ja napsauta tähtien lukumäärä.

Jos luokitus-saraketta ei näy, aseta hiiren osoitin mihin tahansa yläriville, jossa on vaihtoehtoja, kuten Nimi, Aika, Esittäjä jne. Pitkä luettelo avautuu. Napsauta Rating. Tämän jälkeen huomaat, että uusi sarake, jonka otsikko on Luokitus, lisätään.

En haluaisi lopettaa tätä viestiä puhumatta Apple Music -sovellus päällä Android. Koska siellä ei ole Siriä (ja kyllä, Google Assistant ei voi arvioida Apple Music -kappaleita), sinulla on vain kaksi vaihtoehtoa - ♥ Rakkaus ja Inhoaa.

Yhteenvetona…

Joten voit arvioida kappaleita Apple-musiikista eri laitteilla. Nyt ymmärrän, että iOS- ja watchOS-luokitus on hyödytön. Macilla ja iTunesilla se on kuitenkin tärkeä kappaleiden järjestämisessä. Olen käyttänyt tätä vuodesta 2014 lähtien MacBookissani.

Musiikkisovelluksella Macissa ja iTunesissa on myös Rakkaus ja Inhoaa vaihtoehtoja, jotka toimivat kuten iPhonen ‘Love’ ja ‘Suggest Less Like This’, vastaavasti. He rakentavat suosituksia musiikkimaunne mukaan.

Jos pidit kappaleiden arvioinnista iOS-laitteilla (olen varma) ja haluat sen takaisin, voit yrittää antaa palautetta Applelle. He saattavat tuoda sen takaisin!

Aiheeseen liittyvät viestit Apple Musicista musiikin kuuntelun mukauttamiseksi:

  • Kuinka asettaa Apple Music -kappale hälytykseksi iPhonessa
  • Toista kappaleita tai soittolistoja Apple Musicissa iOS 13: ssa
  • Kuinka poistaa vannosanat Apple Musicista iPhonessa, iPadissa ja iTunesissa

Joten kyse on kappaleen arvioimisesta Apple Musicissa.

Uusimmat viestit