iCloud Safari -välilehti ei toimi iPhonessa tai iPadissa? Mahdolliset ongelmat ja korjaukset

Vain yksi asia muuttui iOS 7: n kanssa: mistä löydät iCloud-välilehdet. Lähes kaikki muut ominaisuudet Applen edistyneestä kirjanmerkistä / välilehdistä yhdistetyissä laitteissa (iCloudin kautta) pysyvät samana.

Silti, kun olet päivittänyt iOS 7: een, saatat kohdata pari ongelmaa iCloud-välilehdissä. Yksi yleisimmistä ongelmista on, että iCloud-välilehdet eivät näy laitteillasi. Toinen on paikka, jossa yksi laitteista ei näytä iCloud-välilehtiä, jotka olet avannut toisella liitetyllä laitteella. Alla on joitain mahdollisia ratkaisuja / korjauksia näihin virheisiin.

Ongelma # 1 : Missä iCloud-välilehti on iPhonessa?

IOS 6: ssa löysit iCloud-välilehdet siististi sijoitettuina kirjanmerkkiasetuksiin / kansioihin. Vaikka se teki asioista yksinkertaisempia, Apple muutti iCloud-välilehtien sijaintia iOS7: ssä, mikä on järkevämpää. Kaikille iOS 6 -käyttäjille tämä muutos on kuitenkin hieman ylimääräinen prosessi.

Ratkaisu : Vastaus on välilehdenäkymässä. Paina oikeassa alakulmassa olevaa välilehden kuvaketta ja sinun pitäisi nähdä kaikki välilehdet kaskadinäkymässä. Selaa nyt alaspäin niin pitkälle kuin mahdollista ja huomaat, että tekstiä näkyy. Nämä ovat iCloud-välilehtiä, jotka ovat avoinna siellä mainituissa laitteissa.

IPadissa se on helpompaa ja pysyy melkein samana: napauta iCloud-kuvaketta valikkorivillä.

Ongelma # 2 : iCloud-välilehdet eivät näy iPhonessa / iPadissa

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka aiot varmistaa, on, että kaikki laitteet ovat yhteydessä samaan iCloud-tiliin. Ja sitten tietysti Safari kytketään päälle iCloudissa. Näin voit tehdä sen:

Ratkaisu: Jokaisella iPhonella ja iPadilla, jonka haluat iCloud-välilehtien toimivan:

  • Avaa asetukset sovellus
  • Näpäytä iCloud
  • Varmista, että olet kirjautunut samalle tilille kaikilla laitteilla
  • Varmista myös, että Safarin kytkin on päällä. Kaikilla laitteilla

Kun kaikki tämä on tehty, varmista, että kaikki laitteesi ovat myös yhteydessä voimakkaisiin verkkoihin. Heidän ei tarvitse olla samassa verkossa.

Ongelma # 3 : Olen kokeillut niitä kaikkia. Silti ei onnea.

Jos yritit jokaista temppua hihassasi, mutta jotenkin iPadin iCloud-välilehdet eivät näy iPhonessa (tai missään muussa laitteessa), on todennäköistä, että sinun on ehkä mentävä komentoon.

Ratkaisu : Yritä kirjautua ulos iCloud-tilistä iPadillasi ja kirjautua sitten uudelleen. Yritä seuraavaksi samaa muilla iDevices-laitteilla. Varmista joka kerta, että Safari-kytkin on päällä Asetukset → iCloud -kohdassa ja ettei mitään rajoituksia ole.

Näiden pitäisi korjata kaikki ongelmat, joita sinulla on iDloud-iCloud-välilehdillä.

Saatat pitää myös:

  • Safari ei avaa t.co-linkkejä Twitteristä iPhoneen
  • Aikuisten sisällön rajoittaminen Safarissa iPhonessa / iPadissa

Uusimmat viestit