Parhaat Bluetooth-kaiuttimet iPhone X: lle ja 8 Plus: lle vuonna 2021

Musiikilla on merkittävä rooli elämässämme. Suurin osa meistä haluaa, että se ympäröi meitä pitääkseen itsemme piristyneinä. Olemmeko pitkällä ajomatkalla, levähdymme, treenaat kuntosalilla tai räjähdelemme poikamiesjuhlissa, rakastamme musiikkia. Jos suunnittelet upeaa rantajuhlia tai valmistaudut ikimuistoiseen matkalle, kurkista tähän erilliseen kokoelmaan parhaita bluetooth-kaiuttimia iPhone X: lle ja 8 Plus: lle ja valitse upea esine musiikillesi.

 1. Anker SoundCore
 2. Poweradd MusicFly
 3. Altec Lansing
 4. JBL
 5. AOMAIS Sport II
 6. Bose SoundLink
 7. DOSS
 8. Douni
 9. A2 LENRUE
 10. OontZ-kulma 3
 11. Comiso
 12. AOMAIS GO

1. Anker SoundCore 2

Anker SoundCore ansaitsee olla yksi parhaista Bluetooth-kaiuttimista iPhonelle. Pääasiassa viimeisimmän Bluetoothin (5.0) ansiosta se pystyy muodostamaan välittömästi yhteyden iPhoneen tai mihin tahansa muuhun yhteensopivaan laitteeseen jopa 66 metrin päästä. Kahden suorituskykyisen ohjaimen ja spiraalibassoportin käyttö tuo hämmästyttävän äänenlaadun. Nolla vääristymä, sen ääni on erittäin selkeä ja terävä.

Sisäänrakennettu litiumioniakku tarjoaa 24 tuntia toistoaikaa, kun taas huippulaatuinen mikrofoni sopii erinomaisesti handsfree-puheluihin. Kevyen ja kompaktin muotoilun ansiosta voit kantaa sitä mukavasti missä tahansa. SoundCore on saatavana kolmessa eri värissä, kuten mustana, sinisenä ja punaisena.

USP: Kaksi suorituskykyistä ohjainta

Tutustu Amazoniin

2. Poweradd MusicFly

Pidennettyä musiikkiaikaa varten Poweradd MusicFly voi olla nopea vaihtoehto. 36 watin voimakas ääni on tarpeeksi hyvä tuomaan talon alas, kun taas 24 tunnin pitkä soittoaika varmistaa, että musiikkiaikasi ei koskaan pysähdy.

Toinen merkittävä tämän Bluetooth-kaiuttimen laatu on IPX7-vedeneristys. Tämä tarkoittaa, että voit kantaa sitä rantajuhlillesi ja nauttia musiikista hieman enemmän vapautta.

Pääasiassa kestävän rakenteen ansiosta MusicFly kestää jopa ikäviä kolhuja. Lisäksi tätä petoa on saatavana kahtena sinisenä ja keltaisena - kahden vuoden takuun lisäksi.

USP: Iskunkestävä

Tutustu Amazoniin

3. Altec Lansing

Altec Lansing ei tarvitse esittelyä, koska ne ovat hyvin tunnettuja kaiutin- ja elektroniikkateollisuudessa. Heidän tuotteet ovat aina huippuluokan ja erinomaista asiakastukea. Tämä Bluetooth-kaiutin ei ole erilainen. Se tarjoaa Bluetooth-yhteyden sekä AUX-ominaisuudet. Kaiutin on vedenpitävä, pölytiivis, hiekkakestävä ja kelluu myös vedellä; joten se on täydellinen seuralainen seikkailulliselle matkalle.

Se tarjoaa laajan 30 jalan etäisyyden, jotta voit olla yhteydessä laitteeseesi, ja sen akku kestää pitkään, 8 tuntia. Viimeisenä on saatavana erilaisia ​​värejä ja muunnelmia.

USP: 8 tunnin akunkesto

Tutustu Amazoniin

4. JBL

JBL: n iPhone-kaiuttimien sylinterimäinen muoto näyttää uskomattomalta, kun asetat sen työasemaan seisomaan. Kaiuttimia on saatavana kahdeksan eri väriä ja kuviota. Muista, että muoto pysyy samana.

Voit yhdistää langattomasti kaksi älypuhelinta tällä JBL-kaiuttimella ja toistaa vaikuttavan stereoäänen. Toista suosikki albumeitasi tai kappaleitasi kaksitoista tuntia, koska kaiuttimessa on tehokas 3000 mAh: n litiumioniakku.

USP: Vahva akku

Tutustu Amazoniin

5. AOMAIS Sport II

Jos etsit poikkeuksellisen kestävää ja ammattitaitoista kaiutinta, valitse AOMAIS Sport II. Se tarjoaa kyvyn tarjota 20 watin ylivertaista ääntä, ja se on suunniteltu herättämään elämäsi musiikkiin. Edistyneen melunvaimennustekniikan ja huippulaatuisen kaiuttimen ontelorakenteen ansiosta se tarjoaa paremman akustisen äänen.

Kaiuttimessa on sileä ulkopinta, joka suojaa sitä naarmuilta ja iskuilta. Sisäänrakennettu litiumpolymeeriakku tarjoaa jopa 10 tuntia soittoaikaa. IPX7-vedenkestävä (upotus jopa 1 m 30 minuutiksi veden alla) tekee siitä upean hyödyn rantajuhlillesi. Lisäksi sillä on 12 kuukauden takuu.

USP: Erinomainen ääni

Tutustu Amazoniin

6. Bose SoundLink

Bosen kaiuttimilla tiedetään olevan legendaarinen äänenlaatu. Ja SoundLink on edelleen tunnetun perinteen mukainen. Kaikille, joilla on niin kompakti muotoilu, olisit yllättynyt sen kristallinkirkkaasta äänestä.

Äänikehotteiden saatavuuden vuoksi Bluetooth-pariliitos on helppoa. Kahdeksan tuntia peliaikaa voi olla vain riittävä jännittämään sinut ytimeen. Kuten elävät värit? SoundLink on saatavana useina värivaihtoehtoina, kuten punainen, musta, valkoinen, jotta voit valita ihanteellisen vastaavuuden kodin sisustukseen.

USP: Mukaansatempaava äänenlaatu

Tutustu Amazoniin

7. DOSS

Mikä tekee DOSS Touchista luotettavan panoksen jäähdytetylle musiikkiaikallesi, on kyky tuottaa teräväpiirtoinen stereoääni. 12 W: n ohjaimet tarjoavat erinomaisen äänen. 2200 mAh: n ladattava akku kestää jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Täyteen lataaminen kestää 3-4 tuntia.

Voit helposti hallita kappaleita ja säätää niiden äänenvoimakkuutta. Lisäksi sitä on neljä väriä, kuten musta, punainen, sininen ja valkoinen.

USP: Teräväpiirtoinen stereoääni

Tutustu Amazoniin

8. Douni

Dounin suurin kohokohta on kyky tuottaa 25 W: n teho. Bluetooth-kaiuttimessa on DSP-sirut, jotka auttavat säätämään taajuuskorjaintilaa automaattisesti eri musiikkityylin mukaan.

6600 mAh: n akku on varustettu tarjoamaan jopa 12 tuntia soittoaikaa. HD-mikrofoni Sirin tuella parantaa handsfree-puhelukokemustasi selkeällä äänellä. Vielä parempi, tämä langaton kaiutin muistaa jopa 8 laiteparia. Vankan rakenteen ansiosta se on erittäin kestävä ja sillä on 12 kuukauden takuu.

USP: 25 W: n teho

Tutustu Amazoniin

9. A2-PALKINTO

Älä mene pienestä ja erittäin kannettavasta A2 LENRUE Bluetooth -kaiuttimesta, koska saatat olla iso shokki. Huolimatta siitä, että se on niin pieni, se saa selkeän äänen, jonka päällä on raskas basso. 1000 mAh: n akun avulla se voi kulua neljästä 4 tuntiin yhdellä latauksella - täydellinen viihdyttämiseen toimistossa työskentelyn aikana.

Nauti handsfree-puheluista? Siellä on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jonka avulla voit kommunikoida täydellä mielenrauhalla. Tarjolla olevilla äänenvoimakkuuden säätönäppäimillä voit hienosäätää musiikkiasi helposti. Lisäksi LENRUE on saatavana kahdeksalla huomiota herättävällä värivaihtoehdolla, mukaan lukien ruusukulta, hopea, aina upea punainen jne.

USP: Sisäänrakennettu mikrofoni handsfree-puheluita varten

Tutustu Amazoniin

10. OontZ-kulma 3

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä OontZ Angle 3 on suunniteltu olemaan luotettava voimavara loputtomalle musiikkiaikallesi. Huippuluokan kaksoisstereoajurit tarjoavat erinomaisen äänen ja voimakkaan basson. Passiiviselle bassosäteilijälle on erillinen säleikkö, joka tarjoaa paremman äänenlaadun.

Toinen mainitsemisen arvoinen laatu on, että se on täysin vääristymätön jopa maksimaalisella äänellä. Sen mukana tulee 2200 mAh: n akku, joka kestää jopa 12 tuntia, mikä on merkki. IPX5-luokitus tekee siitä roiskeveden, pölyn ja hiekan.

USP: Vääristymätön ääni

Tutustu Amazoniin

11. Comiso

Comiso Bluetooth-kaiutin iPhonelle on myös vedenpitävä ja siinä on 4400mAh akku pitkiä toistoaikoja varten. Se on IPX5-sertifioitu, joten se on roiskeiden, sateen, pölyn ja hiekan kestävä. Kaiuttimessa on myös TWS (True Wireless Stereo -toiminto), mikä tarkoittaa, että voit yhdistää minkä tahansa kahden Comiso-kaiuttimen parhaan vasemman ja oikean äänikanavan tasapainon saavuttamiseksi.

Äänenlaatu on kristallinkirkas, siinä on enemmän bassoa ja häiriötön myös täydellä äänenvoimakkuudella. Se on muodoltaan pyöreä, joten sitä on helpompi kuljettaa vaelluksen aikana. Jos pyydät värivaihtoehtoja, on saatavana neljä: vihreä, valkoinen, tummanharmaa ja ruusukulta.

USP: Vedenkestävä

Tutustu Amazoniin

12. AOMAIS GO

AOMAIS GO on parhaana tasolla kaikilla rintamilla. Tämä kaiutin tarjoaa 30 W: n äänen suurelta osin erittäin tehokkaiden kahden 15 watin ohjaimen ja kahden passiivisen patterin ansiosta. Erinomainen basso, jossa on vähemmän 1% harmonista vääristymää, toimii tasaisesti jopa maksimaalisella äänellä.

AOMAIS GO: lla on massiivinen 7200 mAh: n ladattava akku, joka voi kestää jopa 30 tuntia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää sitä vähintään kolmelle osapuolelle tarvitsematta huolehtia akun kestosta. Ominaisuuksien ohella sitä on saatavana kolmessa värissä: musta, sininen, oranssi ja 12 kuukauden takuu.

USP: Kaksi passiivista patteria

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki! Olet varma, että olet halunnut tutustua näihin hienoimpiin langattomiin Bluetooth-kaiuttimiin iPhonelle, vai mitä?

Valintasi?

Joten mikä näistä langattomista kaiuttimista on kiinnittänyt silmäsi? Olisi todella mukavaa tietää sen nimi ja ominaisuudet, jotka ovat viehättäneet sinua. Kerro meille lisäksi sen hienon kaiuttimen nimi, jonka löydät luettelosta puuttuvan.

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -autolaturit
 • Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -virtapankit
 • iPhone X, 8 ja 8 Plus Bluetooth-kuulokkeet
 • Parhaat iPhone X-, 8- ja 8 Plus -telakointiasemat

Uusimmat viestit