Google Maps Live View -ominaisuuden käyttäminen iPhonessa

Google Maps voi auttaa pisteiden A - B läpi vaivattomasti, olipa kyseessä päivä tai yö, lähellä tai kaukana, sisäkkäisyyttä tai kaupunkien välistä maata, tuttua tai kulkematonta maastoa. Se kuitenkin kompastuu ajoittain väärän verkon, GPS-yhteysongelmien ja myös käyttäjien vääristyneen suuntatuntuman vuoksi.

Aloitteena parantaa edelleen Google Maps -kokemusta Google on lisännyt AR-kävelyohjeiden ominaisuuden Google Maps -sovellukseen. Kopioitu suorana näkymänä - ominaisuus tunnistaa puhelimesi kameran ympäristöstäsi ja näyttää virtuaaliset merkit ja nuolet, jotka ohjaavat sinut määränpäähän.

Tähän asti Live-näkymän beetaversio oli saatavilla vain Googlen Pixel-puhelimissa. Google laajentaa beetaversiota nyt Android- ja iOS-laitteisiin. Silti hyvin ensimmäisessä vaiheessa / vaiheessa Google on ottanut käyttöön päivityksen vain valituille paikoille ja käyttäjille.

Joten voi kestää päiviä tai viikkoja, kunnes saat AR View -päivityksen iPhoneen; Voit kuitenkin oppia käyttämään AR-kävelyohjeita Google Mapsissa iPhonessa juuri nyt.

Huomaa muutama asia ennen päivityksen jatkamista:

  • Google Live View toimii toistaiseksi vain kävelyohjeiden kanssa
  • Suora näkymä toimii vain paikoissa, joissa Google Street View on käytettävissä
  • Se toimii kamerasi kanssa, joten sinun on annettava Google Mapsille pääsy kamerallesi
  • Kameran on tunnistettava ympäristösi, joten ominaisuus ei toistaiseksi toimi heikossa valaistuksessa
  • Puhelimen pitäminen edessäsi kävellessä voi johtaa onnettomuuksiin, käytä ominaisuutta vastuullisesti

Google Map Live View -ominaisuuden käyttäminen iPhonessa

merkintä: Ennen kuin aloitat, varmista, että sinulla on uusin Google Maps -versio.

Vaihe 1. Avata Google-sovellus iPhonellasi

Vaihe # 2. Kirjoita määränpäähän osaksi hakupalkki, valitse oikea vaihtoehto.

Vaihe # 3. Napauta Ohjeet kartalle.

Vaihe # 4. Napauta Kävely vaihtoehto, jos ominaisuus on käytettävissä iPhonessa, huomaat a Käynnistä AR-välilehti Käynnistä-välilehden vieressä.

Vaihe # 5. Näpäytä Käynnistä AR-välilehti, nosta puhelimesi ja panoroi kameraa laajalla liikkeellä ympäristön skannaamiseksi; tämä voi kestää muutaman sekunnin.

Vaihe # 6. Kun olet valmis, kartta pudotetaan alas ikkunan alaosaan, ja näet kadun kameranäkymän. Näkymässä on myös nuolet, virtuaalinen merkki ja ääni-ilmoitukset, jotka vievät sinut suuntaasi.

Siinä kaikki ihmiset!

Muista kiinnittää huomiota ympäristöön kävellessäsi. Google muistuttaa sinua samasta ja pyytää sinua asettamaan puhelimesi alas. Kun laitat puhelimen alas, kartat siirtyvät automaattisesti normaalitilaan, ja heti kun nostat iPhonen uudelleen, se muuttuu välittömästi takaisin live-näkymään.

Video: Kuinka käyttää AR-näkymää Google Mapsissa iPhonessa

Kirjautua ulos…

Vaikka uskon Google Mapsin kelvolliseksi matkakumppaniksi ja käytän sitä usein, on hetkiä, jolloin yritän selvittää oikea poistumis- tai kääntymiskohta. Toivoin tällaisissa tilanteissa päivityksen tällaisen ongelman käsittelemiseksi.

Vaikuttaa siltä, ​​että Google on vastannut Google Mapsin käyttäjien rukouksiin / vaatimuksiin lisätyn todellisuuden kautta. Jos olet epäselvä konseptista, kuvittele Pokemon Go, pelikerroksiset Pokemon-kuvat ja virtuaalikuvake todellisessa maailmassa.

Samoin Google Maps kerää kuvia todelliseen maailmaan auttaakseen sinua löytämään oikeat ohjeet. Itse asiassa, jos et tiedä tarkkaa rakennusta saavuttaessasi määränpäähän, Live View voi yksinkertaisesti osoittaa rakennuksen sinulle.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Lataa offline-Google Maps iPhonesta tai Androidista
  • Kuinka tarkastella ja muokata Google Mapsin aikajanaa iPhonessa
  • Lisää navigointimäärää Google Mapsissa iPhonessa
  • Kuinka käyttää incognito-tilaa Google Maps for iPhone -sovelluksessa

Kuinka mielenkiintoista! En voi odottaa tutkia ominaisuutta tarkemmin. Entä sinä? Mitä mieltä olet uudesta lisäyksestä? Jaa mielipiteesi ja arvostelut kanssamme kommenttikentässä.

Uusimmat viestit