Messenger-päivän käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Odotetusti kyky lähettää itsetuhoisia valokuvia ja videoita on vihdoin saapunut Facebook Messengeriin. Toiminnon mukaan "Messenger-päivä" on Snapchatin ja Instagram Storiesin kopio. Ottaen kuitenkin huomioon, kuinka mielenkiintoista on lähettää katoavia valokuvia, haluaisit käyttää Messenger-päivää iOS-laitteellasi, eikö niin?

Napsautettuasi valokuvan sinulla on mahdollisuus lisätä tarra, teksti ja jopa tiputtaa siihen. Voit jakaa tarinasi ystävillesi tai mille tahansa ryhmälle. Jaetut tarinat katoavat automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Selvitetään miten se toimii!

Miten Käytä Messenger Dayä iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Aloita varmista, että päivität Messengerin uusimpaan versioon. Kun olet päivittänyt sovelluksen iOS-laitteellasi, käynnistä se.

Vaihe # 2. Napauta seuraavaksi laukaisinta alareunan keskellä. (Vaihtoehtoisesti voit vetää näytön alas päästäksesi kameraan.)

Vaihe # 3. Pidä nyt laukaisinta painettuna videon tallentamiseksi tai napauta ottaaksesi valokuvan. Napauta yläosassa olevaa kamerapainiketta vaihtaaksesi kameraa.

(Jos haluat valita valokuvia Kamerarullalta, napauta valokuvapainiketta vasemmassa alakulmassa ja valitse sitten kuva, jonka haluat jakaa.)

Vaihe # 4. Kun olet ottanut valokuvan, lisää tarra, teksti ja jopa tiputa siihen.

  • Lisää tarroja napauttamalla yläosassa olevaa emoji-painiketta ja valitsemalla sitten tonnia jännittäviä vaihtoehtoja. Jos haluat erityistä tarraa, napauta suurennuslasipainiketta etsiäksesi sitä
  • Lisää tekstiä napauttamalla yläosassa olevaa tekstipainiketta, valitsemalla väri sivupalkista ja kirjoittamalla sitten teksti
  • Voit tiputtaa kuvaan napauttamalla dribble-painiketta oikeassa yläkulmassa, valitsemalla väri ja sitten kirjoittamalla sitä

Jos haluat poistaa tekstiä tai tarraa, pidä sitä painettuna ja vedä sitä roskakorikuvakkeeseen ylhäällä keskellä.

Vaihe # 5. Kun olet antanut kuvallesi halutun ilmeen, sinulla on mahdollisuus tallentaa se kamerarullallesi. Napauta oikeassa alakulmassa olevaa Tallenna-painiketta. Voit jakaa kuvan ystävien kanssa napauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa nuolta.

Vaihe # 6. Nyt sinun on valittava henkilö ja ryhmä, jonka kanssa haluat jakaa kuvan. Napauta sitten Lähetä-painiketta.

Se siitä! Kuten yllä mainittiin, jaettu kuva tuhotaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua.

Bottom Line

Vaikka Messenger Day ei näytä erilaiselta kuin Snapchat tai Instagram Stories, olen iloinen, että se on täällä, jotta viestikokemukseni olisi mielenkiintoisempi. Pidän valtavasta tarrakokoelmasta, koska ne tuovat näytelmään paljon hauskaa. Mikä on otteesi siihen?

Haluat tarkistaa nämä mielenkiintoiset viestit, kuten kuinka pelata pikapelejä, kuinka käyttää pikavideoita Facebook Messengerissä, kuinka lähettää katoavia valokuvia Instagramiin ja kuinka käyttää tilaominaisuutta WhatsAppissa jne.

Onko sinulla kysyttävää? Ammu se kommenteissa.

Uusimmat viestit