Kuinka piilottaa sovellukset iPhonessa ja iPadissa

Yksityisyys on olennainen osa ihmisen elämää. Meillä on tiettyjä sovelluksia, joissa on tekstejä, kuvia, videoita, asiakirjoja, jotka haluamme pitää huomaamattomina myös läheisiltä ihmisiltä, ​​kuten ystäviltä ja perheenjäseniltä. Nyt helpoin tapa pitää asiat yksityisinä on saada laitteen salasana. Mutta entä jos haluat piilottaa sovellukset iPhonellasi niin, että vaikka jollakin olisi salasanasi, nämä sovellukset pysyvät piilossa. Haluan kertoa sinulle käytännöllisistä tavoista piilottaa sovellukset.

 • Kuinka piilottaa sovellukset iPhonessa, jossa on iOS 14
 • Sovellusten piilottaminen näyttöajan avulla iPhonessa ja iPadissa
 • Sovellusten piilottaminen Sirin hakuehdotuksista
 • Sovellusten piilottaminen App Storen ostohistoriasta

iOS 14 esitteli Sovelluskirjaston, jossa kaikki sovelluksesi on yhdellä näytöllä, jotka on järjestetty oikeisiin luokkiin (kuten fyysisen kirjaston kirjat). Voit poistaa sovellukset iPhonen aloitusnäytöltä ja pitää ne vain App-kirjastossa, mikä piilottaa ne normaaleilta kouluttamattomilta silmiltä.

Kuinka piilottaa sovellukset iPhonessa, jossa on iOS 14

 1. Paina sovellusta pitkään aloitusnäytössä ja napauta Poista sovellus.
 2. Näpäytä Poista aloitusnäytöltä.

Pääset sovelluskirjastoon pyyhkäisemällä oikealta vasemmalle viimeisessä aloitusnäytössä.

Merkintä: Poista sovelluskirjastosta koskettamalla sovelluskuvaketta ja vetämällä se vasemmalle aloitusnäyttöön.

 • Kärki: Jos haluat, että kaikki uudet sovellukset ladataan tulevaisuudessa vain sovelluskirjastossa, avaa Asetukset-sovellus → Aloitusnäyttö → Vain sovelluskirjasto.
 • Pro-vinkki: IOS 14: n avulla voit myös piilottaa aloitusnäytön sivut piilottaaksesi sovellukset ja siistin, siistin ilmeen.

Pika temppu: -

Sovelluskansiot ovat toinen yksinkertainen tapa poistaa sovellukset näkyvistä. Voit laittaa haluamasi sovelluksen kansioon. Ja jopa kansion sisällä, sinulla voi olla useita sivuja, jotka työskentelevät askeleen pidemmälle sovelluksen hiipimiseksi.

 1. Kosketa sovelluskuvaketta, vedä se ja aseta se toisen sovelluksen päälle. Molemmat sovellukset siirtyvät äskettäin luotuun kansioon.
 2. Valinnainen: Kosketa tämän jälkeen kansiossa olevaa sovellusta, kunnes se siirtyy heilutustilaan. Vedä nyt sovellus oikealle puolelle saadaksesi uuden sivun kansioon.
 3. Valinnainen: Voit myös nimetä kansion uudeksi tylsäksi / erilaiseksi. Napauta tätä varten kansiota ja muokkaa sitä painamalla sitten kansion nimeä pitkään.

Merkintä: Poista sovellus kansiosta koskettamalla sovelluskuvaketta ja vetämällä se aloitusnäyttöön.

Sovellusten piilottaminen näyttöajan avulla iPhonessa ja iPadissa

 1. Avaa asetukset ja napauta Ruutuaika.
 2. Näpäytä Ota näytön aika käyttöön, jos ei jo.
 3. Näpäytä Sisältö- ja tietosuojarajoitukset → ota käyttöön vaihto → Sallitut sovellukset.
 4. Sammuta kytkin haluamillesi natiivisovelluksille.

Nyt saatat miettiä, kuinka piilottaa muut kolmannen osapuolen iOS-sovellukset? Tätä varten meillä on erillinen opas, joka kertoo kuinka lukita sovellukset iPhonelle ja iPadille.

Myös yllä olevat vaiheet olivat melko välttämättömiä. Mutta jos haluat oppia lisää näytön ajasta, tiedä vaiheet sen salasanan jne. Ottamiseksi käyttöön, varmista, että noudatat täydellistä oppaamme, jossa kerrotaan, kuinka näytön aikaa käytetään iPhonessa ja iPadissa.

Sovellusten piilottaminen Sirin hakuehdotuksista

 1. Avaa asetukset ja napauta Siri ja haku.
 2. Vieritä alaspäin ja napauta haluamasi sovelluksen nimeä.
 3. Katkaise kaikki kytkimet, jotka näet täällä.

Tästä lähtien tätä sovellusta ei näy Siri Suggestions -widgetissä, lukitusruudussa, iPhone Spotlight -haulla eikä muissa kohteissa.

Jos haluat käyttää tätä sovellusta, sinun on napautettava sen kuvaketta aloitusnäytössä, sovelluskirjastossa, kansiossa tai missä tahansa.

Sovellusten piilottaminen App Storen ostohistoriasta

Kaikki sovellukset, jotka olet koskaan ostanut tai ladannut ilmaiseksi, on linkitetty Apple ID: si. Pääset kaikkiin aikaisempiin ostoihisi painamalla pitkään App Store -kuvaketta → Ostetut → Omat ostokset.

Oletetaan kuitenkin, että olet ladannut aikuisille tarkoitetun sovelluksen tai sovelluksen, joka ei sovellu lapsille Perheenjako-ohjelmassa, haluat ehkä piilottaa sen ostoslistallasi. Noudata tätä varten edellisessä kappaleessa mainittuja vaiheita. Pyyhkäise seuraavaksi sovelluksen nimeä oikealta vasemmalle ja napautaPiilottaa.’

Piilota sovellukset onnistuneesti iPhonessa!

Nämä olivat joitain helppoja tapoja piilottaa sovellukset iPhonessa tai iPadissa. Nyt on selvää, että iPhone-sovellusten poistamiseen ei ole tarkkaa tapaa. Mutta yllä olevat ratkaisut tekevät melko hyvää työtä suojaamaan sovelluksia näkymältä. Jos siis luovutat lukitsematonta puhelinta usein lapsille, ystäville jne., Yllä olevat piilottamistavat tekevät hyvää työtä pitämällä sovellukset tietyssä määrin yksityisinä.

Sen lisäksi on joitain muita vinkkejä varkain. Voit yrittää poistaa sovellusilmoitukset käytöstä, ottaa käyttöön Älä häiritse -tilan, poistaa sovelluksen, piilottaa kuvat ja videot Kuvat-sovelluksessa (voit jopa piilottaa piilotetun kansion) tai käyttää nuken sovelluksia.

Lopuksi vielä yksi hieman pitkä prosessi sisältää sisäänrakennettujen pikakuvakkeiden käyttämisen sovelluksen pikakuvakkeen luomiseksi iPhonen aloitusnäytössä väärennetyllä mukautetulla nimellä ja erilaisella sovelluskuvakkeella. Voit oppia tekemään sen täältä. Se on nykyään trendissä!

Uusimmat viestit