KeepCalling iPhone, Android ja Web Calling -sovellus

WhatsApp, Messenger, Skype ja muut vastaavat ovat jo sijoittuneet älypuhelimiin. Jokaisella Internetin chat-asiakkaalla (paitsi Skype) on kuitenkin omat rajoituksensa. Äänenlaatu on aina ollut käyttäjien kohtaama kriittinen ongelma. Lisäksi offline-soittaminen on iso EI suosituissa chat-sovelluksissa. Onneksi KeepCalling keksi oikean yhdistelmän ominaisuuksia.

Älypuhelinten omistajat, joiden on soitettava kansainvälisiä puheluita usein, ovat saaneet parhaan soittosovelluksen iPhonelle ja iPadille. Olen löytänyt tämän sovelluksen paremmin kuin Skype; tämä arvostelu ei tee mitään vertailua näiden kahden sovelluksen välillä, mutta tämän lopussa voit helposti tehdä valinnan.

KeepCalling: Täydellinen soittosovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille

KeepCalling on täydellinen soittosovellus iPhonelle, iPadille ja Androidille. Sovelluksella on erinomaiset ominaisuudet tutkittavaksi laitteillasi. Paljon halvemmalla KeepCalling antaa sinulle nopean pääsyn kansainvälisiin kontakteihisi. Vieritä alaspäin saadaksesi lisätietoja tästä upeasta sovelluksesta.

Sileä käyttöliittymä

Vaikka sovellus on saavuttanut suosiota viimeisten viiden vuoden aikana, sitä ei ole vielä nähty lisää latauksia ympäri maailmaa. Käyttäjät voivat soittaa KeepCalling-palvelun avulla verkkosivustolla luetelluista 35 maasta, jos Internet-yhteys on käytettävissä.

Kun olet ladannut ja asentanut sovelluksen, olet yllättynyt sen sujuvasta käyttöliittymästä ja saatat unohtaa joitain sovelluksen haittoja. Mitä en löydä Skype-ohjelmasta, on hienosti integroitu KeepCalling: Speed ​​Dial -palveluun. Alareunassa on ensin tämä vaihtoehto, jota seuraavat Viimeisimmät puhelut, yhteystiedot, näppäimistö ja asetukset.

Se on sujuva purjehdus kaikkien ominaisuuksien läpi. Asetuksissa voit helposti hallita tiliäsi, äänisaldoa, ladata jne. Kaksi asiaa; aseta soittajan tunnus ja ansaitse ilmaista luottoa. Kun olet asettanut soittajan tunnuksen, vastaanotin tunnistaa sinut helposti. Kun ansaitset tämän sovelluksen ystävillesi, voit ansaita ilmaista luottoa.

Offline-puhelut

Vaikka tämä ominaisuus on rajoitettu muutamalle maantieteelliselle alueelle, se antaa käyttäjille mahdollisuuden soittaa ulkomaanpuheluita puhelimestaan ​​yhdistämättä niitä Internetiin. Käyttäjät voivat käyttää KeepCalling-äänihyvitystä muiden laitteilta.

Tämä sovellus luo PIN-koodin jokaiselle numerolle; tällä PIN-koodilla voit käyttää mitä tahansa puhelinta, mukaan lukien puhelin. Kun rekisteröidyt ja lisäät saldoa tilillesi, saat PIN-koodin; anna PIN-koodi käyttäessäsi muiden puhelinta ja voit puhua yhteyshenkilöillesi, jotka asuvat rajan toisella puolella.

Virtuaalinumero

KeepCalling tarjoaa virtuaalisen numeron halvalla 9,99 dollaria kuukaudessa. Kun annat tämän virtuaalisen numeron perheellesi, he voivat puhua kanssasi niin usein kuin haluavat ja paikallispuhelujen hinnasta. KeepCalling voi välittää tämän virtuaalisen numeron lankapuhelimeesi tai matkapuhelimeesi.

Kuinka käyttää KeepCalling-sovellusta iPhonessa tai Androidissa

Vaihe 1. Lataa sovellus iPhoneen tai Android-laitteeseen.

Vaihe # 2. Luo tili samalle.

Vaihe # 3. Lisää Voice-saldo tiliisi.

Vaihe # 4. Synkronoi laitteen yhteystiedot.

Vaihe # 5. Aloita sovelluksen käyttö myös soittamiseen ja tekstiviesteihin.

Haittapuoli

KeepCalling ei tarjoa puhelun tallennus- ja videopuheluominaisuuksia käyttäjille.

Lue lisää KeepCalling-verkkosivustolta ...

Siinä kaikki ihmiset!

Yhteenvetona…

Jos kysyt minulta tämän sovelluksen lyömätöntä ominaisuutta, sanoisin halpa hinta ilman silmäluomia. Laadukkaan ja erinomaisen palvelun vuoksi KeepCalling on paljon halvempi kuin muut soittosovellukset. Toiseksi paras ominaisuus on, että sovellus auttaa soittamaan mistä tahansa laitteesta. Kaiken kaikkiaan loistava sovellus, jonka sinulla on iOS-laitteissasi ulkomaanpuheluihin paikallisilla hinnoilla.

Lataa iPhonelle | Lataa Androidille

Voit myös tutkia:

  • Parhaat videokeskustelusovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat FaceTime-vaihtoehdot

Haluatko kokeilla KeepCallingia iPhonellasi tai iPadillasi? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit