Parhaat iPhone 6 -suojakotelot vuonna 2021

Yksi helpoimmista tavoista, joilla voit koristella iPhoneasi, on hyvännäköinen kotelo. Jos haluat ottaa tyyliosuuden hieman korkeammaksi, suunnittelijan tapaus olisi kakku. Jotta voimme löytää älypuhelimesi rakastetuimman ottelun nopeasti, olemme koonneet laajan luettelon parhaista iPhone 6 / 6s -suojakoteloista.

1. Wydan

Lisää Bling-tekijä elämäntyyliisi tällä kauniilla Wydan-kotelolla. Tämä ensiluokkainen lompakkokotelo antaa puhelimellesi tarvittavan suojan naarmuilta, jolloin voit pitää puhelimesi kunnossa pidempään.

Tämän ohuen lompakkokotelon avulla voit kuljettaa pari korttia. Kätevän läpän avulla voit kiinnittää kotelon turvallisesti. Mukana on myös rannehihna, jonka avulla voit kantaa älypuhelinta mukavammin. Mielenkiintoista on, että sen mukana tulee kynäkynä, jonka avulla voit luoda vaikuttavia taiteita.

USP: Kanan muotoilu

Tutustu Amazoniin

2. Cimo

Purppura raivo on täällä pysyä niin kauan kuin kauniit olentomme Venukselta pitävät kukkaronsa. Tämä hämmästyttävä Snazzy-kotelo suojaa kallisarvoista iPhonea kaksikerroksisella kotelolla.

Pehmeä silikonikuori ja kovat polykarbonaattimateriaalit mahdollistavat sen rakenteen puolustamaan älypuhelinta iskuilta. Tyyliosuuden vuoksi koteloa on parannettu kiiltävillä tähtihiekoilla, helpolla otteella ja silkkisen sileällä kosketuksella. Kotelo hemmottelee kämmentäsi liukumattomalla, silkkisellä otteellaan.

USP: Kiiltävä ilme

Tutustu Amazoniin

3. Cellularvilla

Anna iPhonelle kimalteleva ilme Cellularvilla-suunnittelijakotelolla. Kivikristallin bling-tekojalokivi timanttikuvioilla koristaa profiiliaan. Luotu korkealaatuisella PC: llä ja pehmeällä TPU-materiaalilla, sillä on voimaa kestää iskuja.

Kaksikerroksisesta kotelosta huolimatta se on melko ohut. Peitetyt painikkeet ovat erittäin herkkiä. Sinulla on mahdollisuus valita täydellinen pari laitteellesi kahdeksasta lumoavasta värivaihtoehdosta.

USP: Vetoava malli

Tutustu Amazoniin

4. Topgraph

Jos sinulla on taipumus kukkakuvioon, Topgraph-suunnittelijakotelo varastaa sydämesi heti ensi silmäyksellä. Silmiinpistävän muotoilun pitkäikäisyyden salaisuus on ylivoimainen painotekniikka.

Sileä ulkopinta tarjoaa paremman pidon, jolloin voit pitää iPhonea mukavasti. Sen profiili voi olla hyvin ohut, mutta se pystyy täysin puolustamaan laitettasi tyhjästä. Ennen kaikkea yli 29 värivaihtoehtoa tarjoaa juuri vapauden, jonka haluat valita älypuhelimellesi upean kumppanin.

USP: Erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

5. ESR

ESR-suunnittelijakotelolla on katseenvangitsija. Bling-bling-muotoilu lisää siihen viehätystä. Apple-logon aukko takana rikastaa sen muotoilua.

Kolme rakennuskerrosta - TPU-, väri- ja PC-kerrokset - tekevät siitä riittävän suojaavan vastustamaan iskuja ja naarmuja. Koska se on hyvin ohut, se tekee lumoavan parin iPhone 6: n kanssa. Se ei ole kaikki; tämä upea suunnittelijakotelo on kuusi väriä.

USP: Bling-bling-muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Akna New Glamour -sarja

Tämän Aknan suunnittelijakotelon mukana tulee kiehtova muotoilu. Se on tyylikäs ja sopii täydellisesti iPhoneen. Laadukas TPU-rakenne voi suojata älypuhelinta pieniltä putoamisilta ja naarmuilta.

Siinä on kohotettu huuli, joka estää näyttöä koskemasta pintaa tasaisena. Lisäksi tätä hyvännäköistä suunnittelijakoteloa on saatavana peräti 36 väriä.

USP: Useita värivaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

Mikä on suosikkisuunnittelijasi tapaus?

Luulen, että yksi näistä tapauksista on asetettu pariksi älypuhelimesi kanssa. Olisi hienoa tietää sen nimi ja laatu, josta olet pitänyt siinä. Minusta houkutteleva muotoilu tekee näistä tapauksista erottuvan. Lisäksi ne sopivat tiukasti iPhone 6: een ja tarjoavat paremman pidon.

Voit myös lukea:

  • Parhaat iPhone 6 -lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone 6 -kotelot
  • iPhone 6 Kickstand -kotelot
  • Parhaat iPhone 6 -puskurikotelot

Uusimmat viestit